facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EP Pool

Info

Openingstijden:
ma: 13:00 - 17:00
di.- do: 09:00 - 17:30
vrij: 09:00 - 20:00
za: 09:30 - 17:00

Geschiedenis

Openingstijden:
ma: 13:00 - 17:00
di.- do: 09:00 - 17:30
vrij: 09:00 - 20:00
za: 09:30 - 17:00

Adres: De Dellen 2-G, 9231-EB Surhuisterveen
Telefoonnummer: 0512363239
Stad: Surhuisterveen
Route: De Dellen 2-G
Postcode: 9231-EB


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Pool tv, Van Bavel Vught, EP:Faber Surhuisterveen, EP TV aanbieding, Computer Surhuisterveen, EP Uithuizen, EP:Kuik Folder, EP:Tol IJmuiden actie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expert Surhuisterveen Expert Surhuisterveen 263 meter Mooie Expert winkel, veel keuze uit elektronica, zeer vriendelijk en behulpzaam perso...
Recensies
Ik ben zeer tevreden over EP:Pool. Ik ben er geweest voor de aanschaf van een Jura koffiemachine. Na een heerlijk bakje koffie en een goed gesprek ben ik tot aanschaf over gegaan. Al met al een zeer positieve ervaring.
Ik ben fantastisch geholpen door EPPool Surhuisterveen . Op een persoonlijke, zeer vriendelijke en klantgerichte manier met goede uitleg. Toen ik iets besteld had koel- vriescombi en volgende dag tot de ontdekking kwam dat ik toch een ander model moest met 4 vriesladen, werd daar niet moeilijk over gedaan. Ook de levering ging heel vlot+ het plaatsen+ oude mee retour. Chapeau! Als we weer iets nodig hebben op huishoudelijke apparaten gebied rij ik graag wat extra woon in andere plaats. . Bovendien: niet duurder dan de ander winkels .
Fijne ervaring, dali boxen en kabels mee om stereo versterker van Denon te testen heb ik ook mee genomen. Bedankt Pieter voor de koffie en gebak.
Geweldig goed en vriendelijk geholpen. Een bedrijf met super goede service. Kom zeker vaker winkelen.
Altijd goede dienstverlening geweest. Nu ook bij nieuwe aankoop.
Geweldige zaak. Vriendelijk personeel. Goede service.
Geweldige service geleverd . Wasdroger defekt , opgehaald en nagekeken Kon gemaakt maar er was een duur onderdeel stuk . Machine 12 jaar oud, prijs voor één nieuwe gekregen , die was goed Dus een nieuwe gekocht en dag later thuis geleverd. Hartelijk dank
Twee keer hadden wij contact met EP. Pool over reparatie van de wasmachine en de aankoop van een koffiezetapparaat Nederlands product. Beide keren verliep de communicatie uitstekend en zijn er goede zaken gedaan. Klantvriendelijkheid en deskundigheid speelden een opvallend goede rol.
Een top zaak met top service Na een probleem met onze airco, waar wij met whirlpool niet uitkwamen, heb ik contact gehad met POOL omdat zij nog een eigen servicedienst hebben. POOL heeft dit voor ons met whirlpool geregeld nieuwe airco. Dit is wat wij nog noemen, echte service! Wat bij veel bedrijven ontbreekt, ons hebben zij in ieder geval als nieuwe klant.
Gisteren een vrieskast en koelvrieskast gekocht . Prijsovereen gekomen . Na 2x handelen . Bij thuiskomst telefoon van hun . Dat ze hadden een fout gemaakt , en er moest 200 euro bij anders kon het niet door gaan . Dus nu hebben we niks . Opzoek naar wat anders . Maar wel een vreemde gang van zaken doen zo .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid