facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EVE

EVE

Info

EVE is eten, drinken en delen. Daarnaast bieden wij volop mogelijkheden voor ontmoeten, vergaderen en bijzondere events.

Geschiedenis

EVE is de nieuwe naam van de Polygonale loods in de Tilburgse Spoorzone.



"Eve Tilburg restaurant! Centraal in de Tilburgse Spoorzone staat de monumentale Polygonale Loods, het thuis van EVE.EVE Tilburg restaurant eten, drinken en delen. Daarnaast bieden wij volop mogelijkheden voor ontmoeten, vergaderen en bijzondere events."
Adres: Burgemeester Stekelenburgplein 208, 5000AV Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0135070808
Stad: Tilburg
Route: Burgemeester Stekelenburgplein 208
Postcode: 5000AV


Recensies
Wat een heerlijke plek om geweest te zijn. Eerst hebben we buiten wat gedronken. Lekker warm onder de terrasverwarming. Vervolgens zijn we naar binnen verhuisd om een hapje te eten. Wat hebben ze deze plek mooi gemaakt als restaurant..... complimenten hiervoor. Het personeel was ontzettend aardig en het eten smaakte heerlijk. Echt een plekje om nog eens terug te komen. En dat gaan we zeker nog eens doen!!!
Hele gezellige sfeer. Industrieel en luxe, voor de normale tiener die lekker een grote avondmaaltijd zoekt niet aan te raden, zelf verrast door de kleine hoeveelheid die wij op een gigantisch bord voorgeschoteld kregen. Verder erg lekker en een leuke ervaring
Lekker gegeten, bediening was goed. Tip voor de volgende keer om gasten minder vaak te vragen of alles naar wens is, wij kregen deze vraag 8 keer.
Prachtig gebouw, zeer originele inrichting, heerlijk eten, vrolijk personeel: een genot om te bezoeken !
Grote keuze. Lekker eten. Mooie inrichting. Gezellige sfeer en heel vriendelijke bediening. Prijzen redelijk.
Hele gave locatie om een restaurant in te openen, is echt iets unieks geworden! Het spoor ligt er deels nog, blijkt een oude treinhal te zijn waar onderhoud? aan de treinen werd gepleegd. We waren hier met een vrij grote groep, a la carte was echter geen probleem Alles tegelijk en warm geserveerd gekregen, smaakte ook uitstekend. Absoluut een aanrader in Tilburg!
Lekker geluncht, niet goedkoop. En redelijk lange wachttijden, maar dat kan ook komen omdat het behoorlijk vol zat.
Heerlijk eten op een plek vol spoor historie.
Prachtig gebruik van oude werkplaats van de spoorwegen. Heerlijke lunch gehad, vlotte en acurate bediening. Trendy place to meet and eat
Heerlijke #lunch en top bediening en de entourage is nog meer dan mooi.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor EVE.

Tilburg eten en drinken

openingstijden, locatie, vervoer. Burgemeester Stekelenburgplein 208 tilburg evenementenlocatie kaart stadsplattegrond, satellietweergave. EVE adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met EVE. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over EVE delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LocHal LocHal 122 meter
Smederijtuin Smederijtuin 451 meter
Koepelhal Koepelhal 465 meter
Hall of Fame Hall of Fame 493 meter
Club FIX Club FIX 537 meter
De Heuvel Gallery De Heuvel Gallery 616 meter
Havana Night's Havana Night's 666 meter
Epic Tilburg Epic Tilburg 673 meter
Pro Players Pro Players 707 meter
De Boekanier De Boekanier 730 meter
Stadhuisstraat Stadhuisstraat 741 meter
Korte Heuvel Korte Heuvel 755 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid