facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Euroleem

Euroleem

Info

Stukadoorsbedrijf Charles Thuijls is gespecialiseerd in leemstuc, betonciré, Metalstuc, marmerimitaties. Alsook restauratie van ornamenten en lijstwerk.



"Charles Thuijls is gespecialiseerd in decoratieve pleisters. Stucwerk dat een kleur heeft, glad is en glanst, of juist mat met een ruwe structuur.Leemstuc, Betonciré, marmerimitaties, Stucco's en MetalStuc behoren tot de mogelijkheden.En als Meester Restauratiestukadoor ontbreekt natuurlijk het vakmanschap van scrafitto's, lijstwerk en ornamenten niet.Kortom wij maken stucwerk dat gezien moet worden!"
Adres: Weerenweg 8C, 1161 AH Zwanenburg
Telefoonnummer: 0031 6 24615462
Stad: Zwanenburg
Route: Weerenweg 8C
Postcode: 1161 AH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stampleem, Rammed earth Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
020Bouw 020Bouw 341 meter 020Bouw, Management & Advies. Bouw- en adviesbureau gespecialiseerd in het uitvoeren ...
CIA Bouwbedrijf CIA Bouwbedrijf 1 km Wij zijn een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in o.a. verbouw, renovatie, o...
De Prefabriek De Prefabriek 2 km We hadden een afspraak op zaterdag met de eigenaar voor het maken van een offerte voo...
Recensies
Charles heeft de buitengevel gestuct met Gräfix 76 en afgewerkt met Gräfix 64, nadat de boel geïsoleerd is met Gutex houtvezel isolatie. Charles is een zeer nette en kritische Stucadoor/pleisteraar die geen half werk wil leveren. Hij heeft geen moeite met klim- en klauterwerk. Dat is heel fijn. De communicatie is prettig en hij zorgt ervoor dat eea op opgesproken datum klaar is. Zeer aan te raden!
Wij zijn een terugkerende klant bij Euroleem. Ons hele huis heeft lemen muren en bij een verbouwing of onderhoud wenden we ons tot vakman Charles. Hij is een prettig iemand in de communicatie, maakt duidelijke afspraken waar hij zich aan houdt, zorgt dat alles weer netjes is als hij vertrekt en levert kwaliteit. Onlangs heeft hij bij ons ook een beton ciré aanrechtblad vernieuwd zie foto en we waren weer erg tevreden.
Charles heeft onlangs het betonciré in onze keuken en badkamer gerenoveerd en heeft dit geweldig gedaan. Na een gedegen inspectie en uitleg van de werkzaamheden is Charles grondig te werk gegaan en het resultaat mag er zijn! Naast zijn professionaliteit is Charles echt een aardig persoon en fijn om mee te overleggen. Ik kan Charles van harte aanbevelen.
Charles Thuijls is een ware vakman, iemand die tovert met Beton Ciré. Onze opdracht was: een zo rustig mogelijk patroon voor de keukenkbladen, douchewanden en achterkanten van de hangtoiletten, ieder in andere kleuren. Het materiaal kenden we al, maar Charles' professionele manier van werken nog niet. Hij was flexibel, duidelijk, precies en netjes. En nog heel aardig bovendien. Van het resultaat genieten we dagelijks, het is beeldschoon en precies wat we graag wilden. Ook de nazorg is perfect: een miniem scheurtje in de douchewand door werking van de nieuwbouwwanden kwam hij direct repareren. Klasse!
Super, wij waren erg blij met Charles van Euroleem: Al vanaf de offerte was het prettig overleggen met Charles en kwam hij langs om een inschatting te maken en te adviseren over de kleuren. We konden er rustig even over nadenken en Charles was ten alle tijden flexibel, ook in de werkplanning erg goed mee samen te werken en te overleggen. Zijn prijs was echt goed en inmiddels zit de stuc er nu 5 jaar op naar alle tevredenheid en heeft Charles ook onze uitbouw gedaan dit jaar. Zeker aan te raden!
Charles heeft fantastisch werk geleverd. Keurig volgens afspraak en binnen de gemaakte offerte. Alles keurig netjes achter gelaten en ook een zeer prettig persoon in de omgang. Aanrader!
Via de werkgever van mijn vrouw kwamen we bij Charles terecht Daar had Charles een paar wanden gedaan met betonlook We zijn daar wezen kijken Het zag er keurig uit Dus heeft Charles het bij ons ook gedaan Het ziet er keurig uit goed advies gegeven Ik zou hem bij iedereen aan bevelen Prettig om mee samen te werken
Charles is een fijne vakman, levert mooi werk en is prettig in de omgang. Een aanrader!
Echte vakmensen die meedenken. Meer dan tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid