facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Prefabriek

De Prefabriek
"De Prefabriek, jouw aanbouw in 5 dagen! is de specialist in prefab bouwoplossingen voor jouw woning. Wij realiseren snel en voordelig jouw uitbouw.Wij werken met een prefab bouwsysteem en dat levert veel voordelen op! Prefab bouwen is een manier van bouwen waarbij er zoveel mogelijk vooraf geproduceerd wordt. De productie vindt plaats in onze fabriek in Zwanenburg. Dit levert voor jou voordeel op omdat de bouwtijd bij je thuis minimaal blijft.Via onze website kun je snel en eenvoudig jouw eigen aanbouw op maat samenstellen en ontvang je direct een vrijblijvende offerte van ons. Ook is het mogelijk om een afspraak in onze showroom in Zwanenburg in te plannen."
Adres: IJweg 22A, 1161GA Zwanenburg
Telefoonnummer: 020-3317470
Stad: Zwanenburg
Route: IJweg 22A
Postcode: 1161GA



op zoek naar gerelateerd: Nadelen prefab aanbouw, Prefab aanbouw, Prefab aanbouw Duitsland, Prefab aanbouw goedkoop, Prefab aanbouw zijkant, Prefab uitbouw op maat, Prefab aanbouw Brabant, Prefab aanbouw ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CIA Bouwbedrijf CIA Bouwbedrijf 609 meter Wij zijn een jong en innovatief bedrijf gespecialiseerd in o.a. verbouw, renovatie, o...
020Bouw 020Bouw 1 km 020Bouw, Management & Advies. Bouw- en adviesbureau gespecialiseerd in het uitvoeren ...
Euroleem Euroleem 2 km Charles heeft de buitengevel gestuct met Gräfix 76 en afgewerkt met Gräfix 64, nadat ...
Recensies
We hadden een afspraak op zaterdag met de eigenaar voor het maken van een offerte voor een uitbouw. Dit ging snel en efficiënt en erg duidelijk. Het terrein is meteen ook de productie lijn. Het is uitstekend georganiseerd, een mooi bedrijf. Zoek je een uitbouw voor je huis, maak dan in ieder geval een afspraak met dit bedrijf in Zwanenburg.
Wij waren zeer tevreden over het gehel proces bij de Prefabriek, om een aanbouw aan onze keuken te plaatsen. Vanaf de start van het proces tot de uiteindelijke levering hebben we meerdere malen geschakeld op een professionele klantgerichte manier, en we zijn uiteindelijk enorm tevreden met het uiteindelijke resultaat. Petje af voor de prefabriek!
Wat een feestje om te werken met de Prefabriek!!! Twee aanbouwen +44m2 totaal laten plaatsen door het team van Rens en Thijs. Oneindig veel opties mogelijk en zeer flexibel in het meedenken over problemen die je tijdens het plaatsen verloren rioolbuizen bijvoorbeeld aantreft. Personeel is zeer vriendelijk, houden van een dolletje en werken zeer netjes op locatie. Zelfs bij 30+ Celsius werkt iedereen keihard door. Kortom heel blij met onze uitbouwen, niet het goedkoopst maar kwalitatief zeker een van de beste!
Wat een ontzettend goed bedrijf om je uitbouw te realiseren. Vanaf het contact moment open en transparant naar mij geweest. Via de site een ontwerp en offerte aangemaakt. Duidelijk en overzichtelijk prijsopgave. Tijdens de intake een heel fijn en goed gesprek gehad met Thijs. Te samen het ontwerp doorgenomen en verdere wensen aangevuld. Wat een aardige top gozer is dat. Een kerel van goud. Ook alles stap voor stap uitgelegd. Kreeg een rondleiding van het bedrijf met uitleg welke stappen er ondernomen worden om de uitbouw te realiseren. Ik zelf had nog wat aanvullend vragen, de dames die ik aan de lijn kreeg waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ik wil ze enorm bedanken voor hun geduld door de vele belletjes die ik pleegde met nog wat vragen en verzoekjes. De jongens van het tekenen en inmeten, die langs zijn geweest waren heel vriendelijk en duidelijk. Namen hun tijd zodat ik bepaalde keuzes kom maken. Van bijvoorbeeld het uitzoeken van de exacte steen. Toppers. Tijdens de start van de week van realisatie van de uitbouw, twee fijne jongens die zich bezig hielden met de werkzaamheden in en rond het het huis. Kleine Thijs en Michel wat ben ik jullie dankbaar voor jullie zorgvuldigheid en proffesionele werkhouding. Ook erg veel met jullie kunnen lachen en tijdens het harde werken openstaan om vragen te beantwoorden. Hardwerkende mensen met hun hart op de goeie plek. Bedankt jongens. Laatste dag van de verbouwing was een echt feest. Tijdens de oplevering alles afgegaan om de uitbouw te controleren, erg netjes. Thijs, Rens, kleine Thijs en Michel bedankt voor de gezelligheid en het lachen. Jullie zijn altijd welkom om langs te komen. Bedankt Pre fabriek voor het realiseren van onze droomhuis. Top bedrijf met de juiste instelling om goed werk af te leveren. Voor andere mensen, dit is het bedrijf die je uitbouw goed realiseert.
Fijne partij om mee samen te werken. Praktische jongens waar er voor alles een oplossing is! Alles is uiteindelijk opgeleverd zoals beloofd ook al was er een begrijpelijk foutje gemaakt in de tekeningen. Werd niet moeilijk over gedaan. Het geweldige team onder leiding van Jerome heeft hier de boel alles in goede banen geleid. Ook het aanloop traject was vanuit de prefabriek erg goed. Ondanks dat dit nogal lang bij mij was door redenen buiten de prefabriek om. Ik ben zeer tevreden en zou het zo weer doen. Echt super blij mee en iedereen die hier komt kijken vindt het prachtig!
Ontzettend blij met de samenwerking en het verloop van dit traject. Iedereen is heel vriendelijk en het zijn allemaal echte vak mensen. De aanbouw stond in 5 dagen en ook het stuc en schilderwerk wat daarna nog is gedaan bij ons binnen is prachtig geworden. De communicatie verliep ook vlekkeloos. Bedankt ook Demi-Jean voor het snelle beantwoorden van al onze e-mails met vragen! We konden ook bij De Prefabriek even kijken toen ze de aanbouw aan het maken waren. Heel tof dat dat kon. Ik zou iedereen aanraden met De Prefabriek in zee te gaan. Je krijgt enorm veel waar voor je geld.
Superbedrijf! Communicatie, uitvoering en kwaliteit is gewoon dikke 5 sterren. Ik raad dit iedereen aan die denkt aan een aanbouw. Binnen 5 dagen ben je klaar!!
Als je twijfelt over in zee gaan met de Prefabriek: gewoon doen. Ze zorgen echt voor een zorgeloos proces. Vooraf is alle communicatie helder, je hebt alle tijd/rust om de aanbouw precies te maken zoals je wil. Tijdens de plaatsingsweek zelf hoef je nergens over na te denken, en wat mij betreft het belangrijkste: ook over de afronding en puntjes op de i zijn echt super bij deze mensen. Tuurlijk verloopt tijdens zo'n verbouwing niet alles precies zoals verwacht, maar alles wordt supergoed opgelost en netjes afgeleverd tot in de kleinste details.
Begin september is onze uitbouw geplaatst. Wat zijn wij blij met het resultaat. Het gehele project is door de Prefabriek uitstekend verzorgd. Van het intake gesprek, tot de wensen doornemen met de architect, het tussentijds aanpassen van onze wensen schuifdeuren, houtnerf etc., de jongens die de doorbraak hebben verzorgd, niks was te gek. Het hijsen van de aanbouw in de straat zorgde voor veel spektakel. Ook de nazorg o.a. dakdoorvoer voor de open haard is perfect geregeld. Korte lijnen & heldere communicatie. Thijs, Eric en Laura, bedankt voor alles! Wij zijn iedere dag nog zo gelukkig met de extra ruimte. Groet, Familie van der Haas
Zeer tevreden over de werkwijze. Ze beloven 5 dagen en na 5 dagen heb je een zee aan ruimte erbij. Problemen eigenlijk probleempjes-draadje verkeerd aangelegd werden snel en vakkundig verholpen. Bedrijf heeft een open werkwijze je kan altijd langs komen om te kijken hoe je aanbouw in de loods vordert en de communicatie verliep uitstekend, En ze denken mee als je naderhand tegen nog iets aanloopt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid