facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Esther Jacobs medium

Esther Jacobs medium

Info

Medium Healer Empath Tarotiste
Spiritueel Coach Esther Jacobs
Praktijk gevestigd te Kaatsheuvel, noord-brabant NL
Privé/groeps reading op afspraak

Geschiedenis

Een consult bevat een Spirituele reading en een tarot reading en foto reading van min 1 uur voor 35€ pp ook groepsconsulten mogelijk.
Je mag ook dan een foto meenemen ♢

Adres: Erasstraat 53, 5171vg Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0618665037
Stad: Kaatsheuvel
Route: Erasstraat 53
Postcode: 5171vg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ann van den Assem - Je Keuzes Voluit Leven Ann van den Assem - Je Keuzes Voluit Leven 2 km Coach voor vrouwen die al jong moesten gaan zorgen door een (psychisch) zieke ouder e...
BinnensteBoven BinnensteBoven 2 km Hulp voor kinderen en ouders, bij alles wat je op school niet leert, vanuit de kern....
Brothers in Health Brothers in Health 2 km Fantastisch. Ben nu een tijdje bezig en ondanks ik het sporten niet altijd leuk vind ...
Recensies
Ik heb vandaag een reading mogen ontvangen en een hele bijzondere trance healing. Ik ben hiervan nog steeds onder de indruk. Ook de reading vond ik erg bijzonder. Dank je wel Esther voor deze hele mooie ervaring.
Lieve vrouw, bij wie je je meteen thuis voelt. Ze neemt de tijd en gaat gelijk aan de slag. Bij mijn reading kwam de moeder van een vriend van ons naar voren. Zij was nog niet lang daarvoor overleden. Dat was voor die vriend erg leuk om te horen. Was een leuke ervaring, zeker aan te raden!
Ik ben wel bij jouw bij een reading geweest en heb dit als zeer prettig ervaren. Voor mij kwam er op dat moment een stuk rust in mijn lijf. Volg je via facebook en eigenlijk moet ik een afspraak maken..... Succes . Een lieve vrouw met verstand van zaken!!!!
Open, eerlijk, spontaan en oprecht. Mijn ervaring is een vrouw gewoon aards geen zweverige gebaren en leeft vanuit de goedheid van haar hart. Ze laat ieder in haar waarde maar zal minimaal 1 bewijs van echtheid geven.
Geweldig! 2 keer bij haar geweest en een mooie ervaring. Goede uitleg en verwoording. Ga zeker nog eens! Een lieve vrouw die echt de tijd voor je neemt.
Super Lieve Vrouw en haar hart en kennis op de juiste plek Bijzonder mooi hoeveel kracht ze je kan geven heb alleen maar respect voor haar!
Lief warm geduldig en zeer kundig echt een top vrouw en een top medium.
Komt meerdere afspraken niet na en en als je verhaal wilt halen wordt je bot aangesproken. Is een totale afrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid