facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brothers in Health

Info

Brothers in health is een bedrijf wat zich voornamelijk richt op personal training, buitenlessen en small group training

Geschiedenis

Brothers in health richt zich voornamelijk op personal training maar daarnaast zullen er ook andere diensten worden aangeboden, zoals:

-Personal training
-Personal training aan huis
-Bootcamp
-Small Group fitness
-Hardloop training
-Strenght and condition
Hieronder een uitgebreidere uitleg van wat wij bieden en hoe wij jou willen helpen.
PT: bij Personal training gaan we 1-op-1 met jou aan de slag. We gaan we samen een plan van aanpak maken en dat plan uitvoeren zodat we jouw doelen kunnen bereiken.
PT aan huis: Bij PT aan huis gaan we net als bij normale PT een plan maken en dit uitvoeren speciaal gericht op jouw doel, alleen zal er hier een trainer naar jou toe komen, ipv dat jij naar de sportschool hoef te komen.
Bootcamp: onze buiten les is afgeleid van het bekende bootcamp. Elke week zal er een nieuwe en uitdagende les voor je klaar staan waar jij je energie in kwijt kan.
Small Group fitness: wil jij samen met vrienden of familie komen sporten en vinden jullie het gezellig om dit een uur lang op een leuke en uitdagende manier te doen dan is small Group fitness iets voor jullie. (Minimaal met 2 personen opgeven)
Hardloop training: bij de hardloop training zul je les krijgen in de methode van het hardlopen. Je zal de technieken leren en daarnaast zal je je conditie opbouwen.
Tijdens de hardloop training leren wij jou de methodes aan waardoor je minder kans op blessures hebt, je conditie sterk verbeterd en leert hoe jij langer op een hoger tempo kan lopen. Word jij de nieuwe Usain Bolt?
Strenght and condition: deze les is afgeleid van het bekende en tevens in populariteit stijgende crossfit. In deze les zal je altijd op een nieuwe manier geprikkeld worden door de variatie in kracht, snelheid, duur en oefeningen.
Ben je in een van deze lessen geïnteresseerd, lijkt het je leuk om aan die les mee te doen of heb je vragen stuur dan een bericht of bel naar 0612787233

we zijn geopend vanaf november.



"Personal training, smallgroup training, voeding, sport en ontspanningsmassage, lifestyle coaching en training thuis, op het werk en outdoor"
Adres: 5171PL, Amerikastraat 14 Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0612787233
Stad: Kaatsheuvel
Route: 5171PL
Postcode: Amerikastraat 14



op zoek naar gerelateerd: CrossFit Kaatsheuvel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ann van den Assem - Je Keuzes Voluit Leven Ann van den Assem - Je Keuzes Voluit Leven 784 meter Coach voor vrouwen die al jong moesten gaan zorgen door een (psychisch) zieke ouder e...
BinnensteBoven BinnensteBoven 1 km Hulp voor kinderen en ouders, bij alles wat je op school niet leert, vanuit de kern....
Esther Jacobs medium Esther Jacobs medium 2 km Ik heb vandaag een reading mogen ontvangen en een hele bijzondere trance healing. Ik ...
Recensies
Fantastisch. Ben nu een tijdje bezig en ondanks ik het sporten niet altijd leuk vind komt ik elke keer met plezier naar de trainingen! De goede sfeer tijdens de trainingen maakt het sporten een stuk leuker. Ik merk aan mezelf dat ik veel stappen vooruit maak en steeds fitter wordt!
Goede personal training, er wordt goed naar je geluisterd en je wordt telkens opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen. De combinatie met sporten in de Local Gym maakt het helemaal ideaal.
Afgelopen weken heel fijn gesport bij Brothers in Health! Goede start gemaakt om het nu zelfstandig op te pakken. Trainingen waren leuk en leerzaam onder leiding van Angelo. Bedankt!
Na bijna een jaar bij Brothers heb ik het nog altijd erg naar mijn zin. Er heerst altijd een fijne sfeer met persoonlijke aandacht en dat helpt enorm! Ontzettend fijne gevarieerde trainingen, hele goede zaal en de enthousiasme van de Brothers maakt het compleet! Ook tijdens de covid-periode toen de sportscholen dicht waren hebben we buiten trainingen gehad en dat ging ontzettend goed. Bewijst alleen maar meer hoe professioneel en goed ze omgaan met uitzonderlijke situaties! Kortom het zijn toppers!
Brothers in Health staat voor sportiviteit, creativiteit en gezelligheid. Elke week weten deze personal trainers ons weer te motiveren om te komen sporten, geen één week is hetzelfde, altijd gevarieerde lessen, zeker een aanrader.
Na veel wikken en wegen heb ik een aantal maanden geleden toch besloten om op zoek te gaan naar een manier om mijn dagelijkste pijn te verminderen. Brothers in Health heeft mij hierbij geholpen. Ontzettend dankbaar ben ik hen voor de personal training die zij bieden, de gezelligheid, de motivatie, het vertrouwen wanneer je het zelf even niet meer hebt, het bewust worden van je eigen lichaam, het bereiken van je doelen en voor mij het belangrijkste; het verminderen van de pijn die ik had. Ze zijn altijd lekker vrolijk, positief en denken mee in oplossingen. Kortom, Brothers in Health jullie zijn toppers!
Angelo, Rens en Roy zijn de jonge, enthousiaste mannen achter Brothers in Health. Ze kunnen mij als geen ander motiveren mijn grenzen te blijven verleggen tijdens bootcamp en HIT-lessen. De trainingen zijn uitdagend, variërend en gezellig. In groepslessen krijgen de deelnemers opdrachten op maat, zodat iedereen op z'n eigen niveau kan meedoen. Ik verheug me er al weer op om naar de bossen te gaan en te ploeteren in het losse zand...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brothers in Health met het openbaar vervoer


Sprang Capelle, Raadhuisplein 260 meter
134
Sprang Capelle, Raadhuisplein 340 meter
134
Sprang Capelle, Van der Duinstraat 390 meter
136
231
674
Sprang Capelle, Van der Duinstraat 400 meter
136
231
674

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid