facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erik's Bier

Info

Nederlands ambachtelijk bier van Erik

Geschiedenis

Bierbrouwen is een levenslange fascinatie van mij geweest...

Vanaf mijn negende jaar, toen ik (heel stoffig) naar een Teleac-cursus keek en zag hoe gisten, bacteriën en andere organismen door ons en voor ons ingezet kunnen worden bij de productie van levensmiddelen zoals bier, kaas en brood.
Het gevolg van die Teleac-uitzending? Dat ik op mijn 18e al op mijn kamertje druk aan het experimenteren was met bier maken én mij tot mijn 19e met een blinde vlek heb toegewerkt naar de universitaire studie chemie, omdat ik 'later als ik groot was' als biochemicus wilde werken. Kort gezegd... na 6 maanden als puberaal mannetje door de gangen en laboratoria van UvA's ‘Roeterseiland' gerend te hebben, en mij voornamelijk illegaal bezig houdend met de productie van buskruit, realiseerde ik mij dat de studie chemie toch iets té abstract was voor mij (en werd het Kunstgeschiedenis).

Het bierbrouwen heeft mij echter nooit losgelaten...

Nu, vele jaren en vele biertjes later, heb ik mijn oude liefde bierbrouwen weer opgepakt. Met veel aandacht, zorg en plezier brouw ik ambachtelijke biertjes die, hopelijk, vele bierliefhebbers zullen verrassen, onder het motto: "Meer plezier met ambachtelijk bier!"

Proost!

Adres: Stammerkamp 14, 1112VH Diemen
Telefoonnummer: 0031(0)206999738
Stad: Diemen
Route: Stammerkamp 14
Postcode: 1112VH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
House of Bird House of Bird 330 meter Wat een leuke tent, op onverwachte plek. Heerlijke biertjes, de namen zijn zo grapp...
Singha Singha 2 km Singha Beer, the original Thai beer. Official Facebook Page of The Netherlands, Belgi...
Recensies
Lekker bier hoor! Vooral de APA smaakte goed :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid