facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Entertainment Company

Info

Entertainment Company levert DJ's voor bruiloften, bedrijfsfeesten en carnaval + audiovisuele techniek voor congressen, vergaderingen en bijeenkomsten.

Geschiedenis


Entertainment Company is een betrokken, vakbekwame en gepassioneerde leverancier van muziek en techniek.

Wij zijn er voor particulieren en bedrijven. Ons aanbod bestaat uit unieke shows van hoogwaardige kwaliteit.

Entertainment Company is bevoorrecht te worden aanbevolen door de grootste en mooiste feestlocaties van Limburg.

Mede dankzij ruim 12 jaar ervaring en jaarlijks meer dan 200 bruiloften en (bedrijfs)feesten zijn wij sinds 2004 geëvolueerd tot een begrip in de regio.



"Entertainment Company levert hoogwaardige DJ shows voor met name bruiloften, bedrijfsfeesten en carnaval. Onze shows hebben een uniek, zelf gemaakt design en passen bij elke locatie.Naast de muzikale omlijsting van feesten en partijen verzorgen wij audiovisuele techniek voor presentaties, vergaderingen en bijeenkomst. Hierbij valt te denken aan TV-schermen, LED schermen, beamers, draadloze microfoons, headsets, laptops en MacBooks, podiumdelen en diverse afwerkings elementen.Voor openingen leveren wij ook confetti- & streamereffecten en rook- & nevelmachines etc.Op ons productiekantoor met showroom te Landgraaf bent u op afspraak van harte welkom voor een gratis advies op maat."

"Entertainment Company levert hoogwaardige DJ shows voor met name bruiloften, bedrijfsfeesten en carnaval. Onze shows hebben een uniek, zelf gemaakt design en passen bij elke locatie.Naast de muzikale omlijsting van feesten en partijen verzorgen wij audiovisuele techniek voor presentaties, vergaderingen en bijeenkomst. Hierbij valt te denken aan TV-schermen, LED schermen, beamers, draadloze microfoons, headsets, laptops en MacBooks, podiumdelen en diverse afwerkings elementen.Voor openingen leveren wij ook confetti- & streamereffecten en rook- & nevelmachines etc.Op ons productiekantoor met showroom te Landgraaf bent u op afspraak van harte welkom voor een gratis advies op maat."
Adres: Marconistraat 16, 6372 PN Landgraaf
Telefoonnummer: 0031 (0)45 4 100 199
Stad: Landgraaf
Route: Marconistraat 16
Postcode: 6372 PN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DJ Mathijs Gulpers DJ Mathijs Gulpers 0 meter Mathijs verzorgde in april voor de derde keer het beeld en geluid bij een van mijn ui...
Electro World Kreutz Electro World Kreutz 918 meter Vriendelijk, direct en informatief geholpen bij het maken van de juiste keuze in onze...
Eschko Eschko 1 km Eschko DJ mainstyle: Funky Groove Jacking House and Tech House also plays: Urban...
R&H Music Star Entertainment R&H Music Star Entertainment 1 km DJ & Live Entertainment
BOB evenementen BOB evenementen 2 km BOB evenementen, organisator van meerdere feesten, waaronder de Discoclassicsparty en...
TEC Audio TEC Audio 2 km Mooie winkel met veel verschillende muziek instrumenten
Morero Morero 2 km DJ playing Deep, Tech and everything in between.
E(10)Sound E(10)Sound 3 km Alles voor de Evenementen Techniek
Recensies
Wij hadden de entertainment company gekozen om de muziek te verzorgen voor de feestavond van onze bruiloft. Tijdens het kennismakingsgesprek kregen we een goede indruk van het bedrijf en werden onze persoonlijke wensen heel fijn besproken. Matthijs dacht mee met bijvoorbeeld ons idee om iets met foto's te doen, dus wij hebben ook gebruik gemaakt van de Snappshot app gedurende de dag. Alles was heel netjes verzorgd en geregeld. Goede muziek, mooie show verlichting en top communicatie. Geen negatieve punten te bedenken! Het was een topfeest!
Wij hebben Entertainment Company voor onze bruiloft ingehuurd. Voorafgaand de bruiloft al prettig contact gehad en gelijk een goed gevoel gekregen. Op de bruiloft zelf waren wij ook zeer tevreden met de mooie materialen en de verschillende lichteffecten. Ook de dj was top en voelde precies aan wat er gedraaid moest worden. Ook na de bruiloft werd er nogmaals contact met ons opgenomen om te kijken of alles naar wens was. Bedankt voor de goede service en het mooie feest!
Alles was goed geregeld tot in de puntjes. De juiste DJ gezocht voor ons feest. Supermooie DJ booth met aparte verlichting. Gewoon geweldige avond gehad. Zeker een aanrader.
Voor onze bruiloft hebben wij contact met Entertainment Company opgenomen en hebben wij kort daarna een prettig gesprek met Matthijs gehad. Het voelde meteen goed en we hebben dan ook besloten de muziek en sfeerverlichting aan hen uit te besteden. Vanuit Entertainment Company heeft DJ Bas op onze bruiloft de muziek voor zijn rekening genomen. Dat heeft hij geweldig gedaan. Bas voelde goed aan wat er nodig was om de voetjes van de vloer te krijgen. Wij denken nog altijd met veel plezier terug aan die avond! Aanrader!
Uitstekende DJ op onze bruiloft. Heeft naadloos aangevoeld welke muziek er gewenst was. Topper!
Mathijs is erg service gericht. Dit werd al direct duidelijk bij de eerste kennismaking. Hierin werd naast onze wensen ook interesse getoond in wie wij zijn om zodoende een perfect feest te kunnen maken. Ook in aanloop naar ons huwelijk konden wij hem altijd bellen of mailen en kregen wij erg snel een goed antwoord. Tijdens het feest voelde hij het publiek ook erg goed aan en heeft hierin gezorgd voor een perfecte avond. Mathijs enorm bedankt! Koen en Ilse
Wij hebben een heel fijn eerste gesprek gehad met Mathijs waarbij veel aandacht was voor onze wensen. Daarnaast nam Mathijs alle tijd om opties door te spreken, waardoor wij direct alle vertrouwen hadden dat Mathijs van ons bruiloftsfeest een geweldige avond zou maken die helemaal aansluit bij onze wensen. Helaas werd vanwege covid onze bruiloft verplaatst. Voor ons een teleurstelling, maar evengoed voor Mathijs in deze ongetwijfeld zware tijd voor zijn bedrijf. Daar merkten we echter niets van. Hij stelde zich direct flexibel en professioneel op. We hopen komende zomer een geweldig feest te hebben met Mathijs als DJ op onze bruiloft!
Mathijs maakt er een echt feest van! Zijn materiaal en opbouw van zaalaankleding zijn super! Het zag er allemaal prachtig en ook professioneel uit, hij maakt gebruik van mooi materiaal zeg! Maar het belangrijkste.... hij maakt er ook echt een feest van! Mathijs voelt de groep perfect aan en past zijn muziekgenre daarop aan. Voor een volgend partijtje zullen wij Mathijs zeker weer inschakelen!
Super fijn samengewerkt met Mathijs van de Entertainment Company. Naast het nakomen van alle gemaakte afspraken ook een super feest van onze bruiloft gemaakt met letterlijk muziek voor iedereen.
Mathijs en zijn team bieden een geweldige service. Voorafgaand vond een zeer persoonlijk gesprek plaats. Hij gaat uitgebreid in op de wensen en voorkeuren en wil de bruid en bruidegom leren kennen. De communicatie verliep zonder problemen via telefoon en e-mail. Mathijs stuurde snel een zeer goed en eerlijk aanbod. Er zijn geen verborgen kosten en alles wordt vanaf het begin duidelijk gecommuniceerd. Wij danken hem hartelijk en bevelen hem graag aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid