facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Electro World Kreutz

Electro World Kreutz

Info

Welkom op de Facebook pagina van Electronic Service Kreutz BV

Geschiedenis

We doen het anders!
Als leverancier van de betere audio- en videoapparatuur en domotice, multiroom en netwerkmogelijkheden onderscheiden we ons. Dat doen we op service, hier lopen we dan ook 2 stappen sneller. Een tevreden klant is onze beste reclame, daarom hebben we al meer dan 40 jaar de slogan:
"Bent U tevreden, vertel het verder. Heeft U klachten, vertel het ons."
We nodigen u uit op onze facebook pagina, deze willen we gebruiken als portal van en voor consumenten. Niet alleen als u tevreden bent, maar ook als u vragen of opmerking heeft over ons bedrijf of onze producten.

Adres: Kerkplein 39, 6372 EZ Landgraaf
Telefoonnummer: 0455313815
Stad: Landgraaf
Route: Kerkplein 39
Postcode: 6372 EZ



op zoek naar gerelateerd: Witgoed Landgraaf Hoofdstraat, Tweedehands witgoed Landgraaf, Electroworld, Electro winkel Landgraaf, Electroworld Heinkenszand, Electro World wasmachine, Electro winkel Kerkrade, Electroworld TV
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Entertainment Company Entertainment Company 918 meter Wij hadden de entertainment company gekozen om de muziek te verzorgen voor de feestav...
TEC Audio TEC Audio 1 km Mooie winkel met veel verschillende muziek instrumenten
E(10)Sound E(10)Sound 4 km Alles voor de Evenementen Techniek
Recensies
Vriendelijk, direct en informatief geholpen bij het maken van de juiste keuze in onze nieuwe wasdroger. Ook de bezorging ging naar wens, zeer vriendelijk en behulpzaam. Geen gejakker of gejaag. Dik tevreden. Super.
Geweldig service! Onlangs een tv en droger gekocht. Een dag later ging de tv al op en waren de eerste wasjes al droog! Er wordt de tijd voor je genomen en al je wensen zijn bespreekbaar! Ze gaan aan de hand van de wensen samen met jou op zoek naar het juiste product.
Prettige en goede informatie over te kopen product. Goede begeleiding bij installeren en bediening van TV. Aanrader om bij plaatselijke winkels te kopen. Kreutz heeft haar service waargemaakt.
Zeer goede ervaring met de service van de firma Kreutz B.V. Zij komen ook voor je op als de fabrikant van televisie's je in de kou laat staan! Kortom klasse.
Top winkeltje tweedehands zaak
als je van iets werkelijk niets af weet , hou dan je mond. Maar de zaak ziet er netjes uit. Ben absoluut geen mediamarkt type. Mag iets meer kosten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid