facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EMTÉ van Beek

EMTÉ van Beek

Info

Bij Emté van Beek kunt u de beste versproducten kopen voor een goede prijs. Service is erg belangrijk bij Emté van Beek en dit wordt dan ook uitgedragen door het vriendelijke personeel!

Geschiedenis

Bij Emté van Beek kunt u de lekkerste versproducten kopen voor een goede prijs. Service en gemak voor de klant zijn kernwaarden. Dit uit zich in een overzichtelijke winkel op het Dorpsplein 14 in Renswoude. Zelfscan van artikelen en vriendelijk personeel maakt ons de lekkerste supermarkt!



"In onze 130 winkels staan heerlijke producten, vakmanschap en persoonlijke service centraal. EMTÉ kan zich, als onderdeel van de Sligro Food Group, onderscheiden door véél aandacht voor topkwaliteit versproducten. Hierbij staan onze 6.000 medewerkers iedere dag met veel plezier voor onze klanten klaar. En deze kwaliteit wordt ook nog eens geboden tegen prijzen die lager liggen dan bij de meeste supermarkten."
Adres: Dorpsplein 14, 3927 WC Renswoude
Telefoonnummer: 0318-571309
Stad: Renswoude
Route: Dorpsplein 14
Postcode: 3927 WC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coop Renswoude Coop Renswoude 7 meter Duur, wisselende kwaliteit en weinig diversiteit in aanbod. Begrijp me niet verkeerd...
Recensies
Ruim anderhalf jaar woon ik in het mooie Renswoude. Voorheen in de Randstad altijd veel tijd kwijt aan boodschappen doen, lange rijen en her en der je verse spullen halen. Nu in eigen dorp nog nooit zo snel klaar als bij de Emte, vriendelijk personeel, winkel fris en schoon, verse producten en mooie aanbiedingen. Top! Ga zo door met je team!
Prachtig mooi dorp . En echt een mooie overzichtelijke winkel vriendelijk en behulpzaam personeel .Top Kom er elke week wel 2 keer .Kom bijna nooit in een andere supermarkt alleen in de vakantie want daar hebben ze geen . Emte
Ik vind het een hele nette overzichtelijke winkel goed assortiment en heel vriendelijk personeel
Wat je nodig hebt hebben ze wel zo'n beetje. Geen super ruime winkel.
Naar EMTE voor de 1ste x geweest .door een aanbieding Spontane winkeliers goede zweer ook de klanten en behulpzaam
Redelijk goede supermarkt, niet al te groot maar je kan alles vinden wat je doorgaans nodig hebt.
Locale winkel niet alles even goedkoop, maar wel service gericht personeel
Nette overzichtelijke supermarkt met vriendelijk personeel en ruime sortering verse producten zoals brood, gebak en vlees.
Ideaal dat de openingstijden ruim zijn. Assortiment door lokale beperkingen soms niet erg groot. Uiterst vriendelijk personeel!
super goeie supermarkt en aardige mensen die dáár werken! dank jullie wel voor álles
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid