facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Coop Renswoude

Coop Renswoude

Info

Coop Renswoude samen maken we `t verschil!



"Coop gelooft al meer dan 125 jaar in de kracht van samen. Samen sta je sterker en bereik je meer: samen maak je 't verschil! Coop heeft ruim 300 supermarkten in Nederland. En ook online kun je boodschappen bij ons bestellen. Klanten vinden in onze winkels producten die écht lekker en goedcoop zijn. Als coöperatie staan we bovendien dicht bij onze klanten. Zij hebben inspraak in onze organisatie."
Adres: dorpsplein 14, 3927WC Renswoude
Telefoonnummer: 0318571309
Stad: Renswoude
Route: dorpsplein 14
Postcode: 3927WC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: emte renswoude wordt jumbo, emte renswoude inbraak, emte renswoude folder, coop wekerom, emte renswoude openingstijden, emte wekerom, jumbo renswoude, emte renswoude facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EMTÉ van Beek EMTÉ van Beek 7 meter Ruim anderhalf jaar woon ik in het mooie Renswoude. Voorheen in de Randstad altijd ve...
Recensies
Duur, wisselende kwaliteit en weinig diversiteit in aanbod. Begrijp me niet verkeerd, qua soorten producten heeft deze Coop alles wel, maar binnen de productsoort is er amper verschillende merken. De producten die er zijn, zijn ook enorm wisselend qua kwaliteit vergeleken met andere supers. Vooral het brood en groente zijn hier schuldig aan. En dat voor een prijs die, zelfs als je benzine meerekent, eigenlijk niet kan concurreren met andere supermarkten in de regio.
Even snel madam Jeanet halen... Helaas dat hebben ze niet, zelfs geen Jalapeño's. Wel Spaanse rode peper, maar dat vinden wij niet heet, die geef ik aan m'n kleinkinderen om ze te laten wennen.
Supermarkt... wat nog meer? Oja Duvel IPA echt lekker
Mooie winkel, en eigenlijk alles wel te krijgen. Ik kom er alleen voor kleine boodschappen en daar over ben ik zeer tevreden. Vriendelijk personeel.
Overzichtelijk, perfect voor elkaar,en leukere winkel als welke jumbo dan ook
Op 24 augustus '21 onze inkopen hier komen doen tijdens onze doorreis in NL. Uitgebreid assortiment. Misschien te veel van vers fruit en groenten in deze rayon. Ik kocht pink lady appelen 5 stuks. Heb ze allemaal kunnen weggooien. Spijtig want de winkel was proper en het personeel was vriendelijk
Je kunt er ook gratis parkeren
Voldoende parkeergelegenheid Ruim assortiment voor een dorp Duurder dan in de stad Vriendelijk personeel Leuke spaaracties Wat ik wel echt vervelend vind is dat als je smorgens om 10u komt er nog volop wordt bijgevuld, grote karren staan dan in de looppaden en je kunt er regelmatig dus niet langs. Ook vind ik veel producten niet lang houdbaar en soms zelfs over datum. Dit komt mede doordat er niet goed gespiegeld wordt en nieuwe producten vaak voor de oude staan.
Geen hele spectaculaire winkel. Vooral in zo'n klein dorp handig voor de meest noodzakelijke boodschappen. Je kan makkelijk je weg vinden, personeel helpt je graag bij het vinden van je artikel. Voor de rest af en toe een leuke aanbieding hier of daar. Zelfscankassa's zijn aanwezig.
Prima supermarkt. Zeer groot bier assortiment! Redelijk geprijsd. Veel aanbiedingen. Aangenaam verrast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid