facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Embe verloskundigen Zoetermeer

Embe verloskundigen Zoetermeer

Info

Welkom bij Embé verloskundigen Zoetermeer.
Wij zijn met 5 verloskundigen: Marie-Hélène, Sandra, Alma en vaste waarneemsters Suzanne en Tamara.

Geschiedenis

De praktijk bestaat sinds 1980. In dit jaar werd deze opgericht door Marga Bakker.
Sindsdien is de praktijk steeds verder gegroeid en inmiddels zijn we met vijf verloskundigen: Marie-Hélène Vollema, Sandra Koomans, Alma Bisschop en vaste waarneemsters Suzanne van der Lugt en Tamara van den Bulk. Marga Bakker is aanwezig als praktijkmanager. Daarnaast hebben we een echoscopiste, Susan van der Meer en onze praktijkassistente Lieneke Hus.
Wij hebben spreekuur op drie centrale locaties in Zoetermeer.

De naam van de praktijk is ontstaan uit de initialen van Marga Bakker, MB. Ook staat het voor Begeleiding van Embryo tot Baby.

Op onze site www.embe-verloskundigen.nl kunt u een diversiteit aan informatie vinden over zwanger zijn, over de bevalling, over de praktijkruimtes, over het team, over de kraamtijd en ook de partner is niet vergeten.

Deze facebook pagina is niet bedoeld voor het stellen van medische vragen. Hiervoor willen we u graag persoonlijk te woord staan:
079-3418798 maandag 08:00-13:00 di t/m do 8:15-16:30 uur. U kunt de assistente dan telefonisch bereiken voor vragen, afspraken, inschrijvingen, advies, etc.
Wilt u een verloskundige spreken dan kunt u bellen op het telefonisch spreekuur, ma t/m do 17:30-18:30 uur. Telefoonnummer 06-13490529.
Heeft u dringende vragen of heeft u de verloskundige nodig voor een bevalling, dan kunt u de dienstdoende verloskundige 24 uur per dag bereiken op de dienstlijn 06-12034652.

Graag tot ziens!
Embé verloskundigen,
Zoetermeer



"Praktijk voor verloskunde en echoscopie; van kinderwens tot anticonceptie!"
Adres: Gaardedreef 175, 2723 AZ Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-3418798
Stad: Zoetermeer
Route: Gaardedreef 175
Postcode: 2723 AZ



op zoek naar gerelateerd: Verloskundige Zoetermeer, Beste verloskundige Zoetermeer, Verloskundige Zoetermeer Oosterheem, Verloskundige Zoetermeer Rokkeveen, Verloskundige Zoetermeer buytenwegh, Verloskundige meerzicht Zoetermeer, Partera Zoetermeer, Kéita verloskundige
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allerliefst Kraamzorg Allerliefst Kraamzorg 1 km Allerliefst Kraamzorg Zoetermeer Willem Dreeslaan 172 2729 NJ Zoetermeer 079 - 82002...
Parentus - Praktijk voor Ouder & Kind Parentus - Praktijk voor Ouder & Kind 2 km Hartelijk, flexibel, professioneel en gezellig. Veel geleerd tijdens en na mijn zwang...
Verloskundigenpraktijk Keita Verloskundigenpraktijk Keita 2 km Een hele fijne praktijk!!
Verloskundig Centrum Partera Verloskundig Centrum Partera 2 km Wij hebben bij allevier onze kids Partera als verloskundige gehad. Een fantastisch te...
Effortless birth Effortless birth 4 km We hebben in het voorjaar 2023 de cursus bij Helene gevolgd. Het was veel informatie,...
Recensies
Lieve Embé verloskundigen, Ik wil jullie graag bedanken voor de fijne begeleiding tijdens mijn 1e zwangerschap. Alles is spannend en nieuw en jullie zijn heel lief en betrokken. Toen er aangeboden werd om mee te doen met de centering pregnancy dacht ik jahoor! Leuk. Wat ik precies kon verwachten wist ik niet maar om samen te komen met gelijkgestemden leek me wel leuk. En ik dacht wie weet houd ik er nieuwe vriendschappen aan over. Nou, dat is zeker gelukt! Wat ontzettend fijn en leuk om elke maand samen de zwangerschap te bespreken en alles wat daarbij komt kijken.Tamara en Alma deden dat geweldig, een echt dreamteam! Er was altijd ruimte om af te wijken van het programma als iemand ergens mee zat en er werd echt geluisterd en niet op de klok gekeken. Als ik daar was kon ik helemaal mezelf zijn en eerlijk delen wat er speelde. Tips en adviezen werden onderling gedeeld en dat ging en gaat nog steeds door in onze groepsapp. We zijn allemaal verschillend maar hebben ook weer allemaal dezelfde dingen. De dynamiek van de groep is echt fantastisch. Zo zijn we inmiddels allemaal bevallen en nu mama van 1, 2 of zelfs 3 kindjes. Heel bijzonder. Daarnaast heb ik mede door Tamara verloskundige Embé mijn thuisbevalling als heel fijn ervaren. Ze wist me waar nodig te kalmeren en te motiveren. Ze liet me helemaal mijn eigen gevoel volgen en er was alle ruimte. Ik vond het heel mooi om te zien hoeveel passie ze heeft voor haar werk.Echt geweldig! Ik gun iedereen zo een beval ervaring! Ik ga als het zo mag zijn bij een 2e kindje zeker weer bij Embé! En zal dan ook 100% weer kiezen om mee te doen met de centering pregnancy! Heel veel liefs, Puck
Ik heb beide zwangerschappen bij Embe gelopen. De 1e was medisch, dus toen kwam ik in het ziekenhuis te lopen. Om diverse redenen heb ik daar een beval angst opgelopen. Mijn 2e zwangerschap eindigde helaas in een miskraam. Maar de begeleiding en ondersteuning van Embé was bij deze gebeurtenis heel liefdevol. Toen ik voor de 3e keer zwanger raakte heb ik mij, op advies van Tamara vk Embé aangemeld voor Centering Pregnancy en dit was voor mij echt een meerwaarde. Leuke meiden leren kennen. Zowel mede-zwangere als de dames van Embé. De zwangerschap was echt een feestje! Uiteindelijk voor een thuisbevalling gekozen dankzij de informatie tijdens de Centering avonden en wat extra gesprekken met de verloskundigen van Embé. Ik was klaar voor de bevalling en deze ging perfect! Super trotse en blije mama/vrouw. Bedankt lieve dames! Liefs, Ella
Embe! Wat ben ik tevreden. Ik wil jullie bedanken voor alles. Jullie hebben mij enorm gesteund. Vooral als ik in paniek was en niet wist wat ik moest doen, kon ik bij jullie terrecht. Jullie hebben mij echt het gevoel gegeven dat geen vraag/gevoel tegek was. Het maakte niet uit hoelaat en ik mocht/kon jullie bellen. Door jullie heb ik 9, toen nog zwangere vrouwen, ontmoet. Inmiddels zijn we allemaal bevallen Elke maand was een feestje want dan mochten we weer samen komen. We konden dan alles met elkaar delen. We vinden het zo leuk samen dat we zelfs af hebben gesproken buiten de bijeenkomsten om. Zelfs mijn man vond het gezellig om andere vaders te ontmoeten 2 keer mochten de toekomstige papa's ook mee naar de bijeenkomst. Dit is ons 2e kindje en we hebben alsnog veel geleerd van de bijeenkomsten. Dus zeker een meerwaarde om de pregnancy centring te volgen!
Ik ben voor allebei mijn zwangerschappen bij Embé geweest. De verloskundigen zijn betrokken, vriendelijk en zorgen voor een goede begeleiding naar en tijdens de bevalling. Dit jaar deed ik mee aan centering pregnancy; een geweldig initiatief waarbij ik in contact ben gekomen met 9 andere zwangeren inmiddels allemaal moeders. Ook hier was de begeleiding fantastisch! Inmiddels is de groep een hechte club vriendinnen geworden.
Wat heb ik een fijne ervaring gehad bij Embé. Stuk voor stuk lieve meiden. Toen ik de vraag kreeg om deel te nemen aan de centering pregnancy. Had ik hier eerst niet zoveel zin in. Iets in mij zei doe het nu maar. En oh wat was dit een fijne ervaring. Fijne begeleiding, veel lol en herkenning bij andere meiden. Een zwangerschap is iets moois maar ook spannend. En door de meiden van Embé was het helemaal een feestje. Fijne begeleiding en als je twijfel hebt kan je ze altijd bellen. Mocht het ooit zover zijn dat er mij een 2e kindje gegund is. Kom ik zeker terug bij Embé. Bedankt voor alles toppers!
Tijdens mijn zwangerschap heb ik meegedaan met Centering Pregnancy. Dat zijn bijeenkomsten 1x per maand met andere zwangere vrouwen. Tijdens deze bijeenkomsten krijg je nuttige informatie over de zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb deze bijeenkomsten als heel prettig ervaren. Het was heel erg gezellig en ik vond het fijn om mijn zorgen, vragen en kwaaltjes met de anderen te bespreken. De 2 verloskundigen die de bijeenkomsten leidden deden dit met veel plezier en zorgden voor een prettige en gezellige sfeer. Bedankt voor alles Embé!!!
Onlangs ben ik bevallen van een zoontje en ben ik tijdens mijn zwangerschap begeleidt door de dames van Embe. Bij mijn eerste zwangerschap liep ik bij een andere verloskundige praktijk daar was ik niet zo tevreden over dus heb ik deze keer mede dankzij goede verhalen, voor Embe gekozen. Vanaf het begin kreeg ik het gevoel dat er tijd en ruimte was om mijn verhaal te doen en werd ik altijd op een persoonlijke en warme manier benaderd. Ik kijk mede dankzij de dames van Embe terug op mijn zwangerschap en bevalling als een bijzondere en mooie periode.
Ik heb bij Embé meegedaan aan de centuring pregnancy waar je met een groepje andere zwangere vaak samenkomt om over alle onderwerpen m.b.t. de zwangerschap te kletsen met elkaar. Super leerzaam! De verloskundige van de praktijk heb ik allemaal als zeer prettig ervaren. Ik zou iedereen aanraden om aan dit traject mee te doen als voorbereiding van wat er allemaal nog gaat komen. Ook heb je mede zwangere om je heen waardoor je je niet alleen voelt en altijd wel iemand hebt die je begrijpt.
Van tevoren had ik Embe gekozen, vanwege de centering pregnancy die ze aanbieden. Ik vond het fijn om te praten met vrouwen die in hetzelfde proces zaten als ik en mij voor te bereiden op de komst van mijn kindje. De begeleiding was erg fijn en ik kijk ook met een heel positief gevoel terug op alles. Als het lukt om voor een volgend kindje terug te gaan, dan ga ik zeker weer bij Embe.
Ik heb een fijne voorbereiding/begeleiding gehad van uit Embé. Ik volgde de centering pregnancy bijeenkomsten en heb dit als zeer prettig ervaren. Verloskundigen nemen de tijd voor je, luisteren en denken met je mee.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Embe verloskundigen Zoetermeer met het openbaar vervoer


Zoetermeer, Seghwaert 100 meter
3
34
4
Zoetermeer, Seghwaert 110 meter
3
34
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid