facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Effortless birth

Effortless birth

Info

I offer guidance in helping people prepare for a calm birth of their baby. Through mindset shifting, mindfulness, breathing and energetic techniques.



"Childbirth education verzorgt diverse zwangerschapscursussen o.a. Samen bevallen, aan zwangeren met en zonder partner. Deze informatieve en gezellige cursus bereidt jullie samen goed voor op de aankomende bevalling.Er zijn lange cursussen, korte cursussen en eendaagse cursussen. De cursussen kunnen zowel online via Zoom gevolgd worden als fysiek op locatie in Zoetermeer."
Adres:
Telefoonnummer: 0031622628239
Stad: Zoetermeer


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verloskundig Centrum Partera Verloskundig Centrum Partera 2 km Wij hebben bij allevier onze kids Partera als verloskundige gehad. Een fantastisch te...
Verloskundigenpraktijk Keita Verloskundigenpraktijk Keita 2 km Een hele fijne praktijk!!
Parentus - Praktijk voor Ouder & Kind Parentus - Praktijk voor Ouder & Kind 2 km Hartelijk, flexibel, professioneel en gezellig. Veel geleerd tijdens en na mijn zwang...
Embe verloskundigen Zoetermeer Embe verloskundigen Zoetermeer 4 km Lieve Embé verloskundigen, Ik wil jullie graag bedanken voor de fijne begeleiding ti...
Allerliefst Kraamzorg Allerliefst Kraamzorg 5 km Allerliefst Kraamzorg Zoetermeer Willem Dreeslaan 172 2729 NJ Zoetermeer 079 - 82002...
Recensies
We hebben in het voorjaar 2023 de cursus bij Helene gevolgd. Het was veel informatie, maar Helene wist het boeiend te houden met haar humor. We hebben gewacht tot na de bevalling met de review en kunnen nu met zekerheid zeggen dat we wat aan de informatie van de cursus gehad hebben. Vooraf bij het maken van keuzes voor de bevalling, de informatie en de ademtechnieken. Als je meer wilt dan alleen een voorlichting en dit samen met je partner de wereld van het bevallen en erna wilt verkennen raden wij de cursus zeker aan!
Hele prettige cursus met nuchtere informatie. Wij hebben er veel aan gehad en zouden deze cursus zeker aanraden aan stellen die hun eerste kind verwachten. Het maakt je bekend met de verschillende onderdelen en complicaties van een bevalling, waardoor je op het moment supreme weet wat er gebeurt en niet 'overvallen' wordt.
Een absolute aanrader. Mijn man en ik hebben ontzettend veel geleerd tijdens de cursus en op basis van de informatie bewuster keuzes kunnen maken. Los daarvan weten we nu beter wat we kunnen verwachten tijdens de bevalling ook als het allemaal net even anders loopt.
Het was heel erg informatief zonder zweverig te zijn. Echt ideaal, heel veel praktische tips/tricks/info met een goede dosis humor. Ik raad echt iedereen aan om dit te doen als je je partner wilt ondersteunen als man!
Ik raad iedereen de volledige zwangerschapscursus bij Helene aan. Ik heb dit samen met mijn man gedaan en ondanks de boekjes die ik lees krijg je zoveel nieuwe en waardevolle informatie per fase van de bevalling. Je begrijpt meer hoe de bevalling in zijn werk gaat zowel van het perspectief van mijn kant straks als van de baby. Het is ook fijn dat je meteen vragen kan stellen en ook oefeningen in de praktijk bjj haar kan doen zodat je meteen weet of je het goed doet. Daarnaast is Helene een open, vrolijke en lieve vrouw waar je je op gemak bij voelt. Al met al zeker tevreden. Liefs Kimberly
Mijn man en ik hebben deze cursus gevolgd in afwachting van ons eerste kindje. Het is echt een enorme aanrader voor ieder stel dat graag samen de bevalling wil kunnen 'dragen'. De partner krijgt veel informatie over het helpen bij de diverse fases van de bevalling. Het puffen wordt uiteraard besproken, maar ook de periode vóór de bevalling komt aan bod. We hebben ook een avond massage gehad, dit was erg aangenaam en zeker een blijvertje bij ons. Je houdt er zeker een groep vrienden aan over, het is erg fijn om met 'lotgenoten' te kunnen praten. We hebben zelfs een Whatsapp groep met elkaar, als we vragen hebben of onzekerheden. Bedankt Helene voor de goede zorgen en interessante avonden!
Het was een fijne cursus, met veel ruimte voor vragen en discussie, maar ook een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Daarnaast was het fijn dat er de optie was om zowel online als offline deel te nemen, zodat er in geval van ziekte niet direct een sessie gemist hoeft te worden.
Curses gedaan voor zowel de zwangere en de partner. Hele aardige docente en heel erg leerzaam. Duidelijke opbouw wat je kan verwachten tijdens een bevalling en erna maar ook wat je rechten zijn tijdens een bevalling. Avonden zijn fijn verdeelt over informatief en praktijk gedeelte. Kortom absoluut een aanrader zeker omdat de partners er net zo veel in betrokken worden als de zwangere.
Goede, informatieve cursus. We hebben de theorie over hoe een bevalling verloopt over verschillende avonden besproken. En elke cursus heeft ook een oefendeel voor de verschillende houdingen voor de bevalling en ademtechnieken. Leuk om samen met mijn man me zo te kunnen voorbereiden op de bevalling en je krijgt goede tips mee! Het bereide ons goed voor op het onbekende wat komen gaat, je staat steviger in je schoenen. Zowel de lange cursus als de verkorte cursus gedaan bij onze tweede: daarnaast een goede sfeer!
Een fijne cursus in een klein groepje. Mogelijkheid om soms vanuit huis te volgen als je je bijvoorbeeld niet lekker voelt. Mijn partner en ik vonden het fijn om de lessen fysiek volgen. De cursus is luchtig en vooral niet te zweverig daar was ik een beetje bang voor. Zeker een aanrader en je leert er echt heel veel van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid