facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Elfsteden Vaarvakanties Friesland

Elfsteden Vaarvakanties Friesland

Info

Elektrische boot huren in Friesland = een luxe, duurzame en fluisterstille vaarvakantie! Kom, geniet en ervaar zelf het gemak van elektrisch varen. Luxe, modern en geruisloos varen langs de Elfsteden van Friesland :)

Geschiedenis

Boot huren in Friesland? Ontdek de mogelijkheden bij Elfsteden Vaarvakanties Friesland.

Elfsteden Vaarvakanties Friesland bouwt aan een vloot ter grootte van 11 elektrische boten. De gerenoveerde boten hebben onderhoudsvrije lithium accu’s (laden 100& 1 op 1), die zorgen voor de opslag van groene stroom. Deze stroom wordt dus deels deels opgewekt via de zonnepanelen op het dak van de boot.

Niet alleen de buitenkant en het technische aspect zijn compleet vernieuwd, ook het interieur heeft een luxe en moderne look gekregen. Alle elektrische boten zijn nu standaard voorzien van; een Smart tv met WiFi, radio, koffiezetapparaat, keramische kookplaat, combi-oven en een aantal praktische zaken als extra opbergruimte en een wijnrek. Daarnaast hebben alle elektrische boten isolatie met dubbele beglazing, waardoor men ook in de koudere dagen heerlijk kan varen.

Elektrische boot huren in Friesland = een luxe, duurzame en fluisterstille vaarvakantie! Kom, geniet en ervaar zelf het gemak van elektrisch varen.



"Verhuur van elektrische houseboten voor een onvergetelijke vaarvakantie in FrieslandBoten variëren in grootte van 2 tot 8 personen en zijn voorzien van alle luxe aan boord"
Adres: De Tille 5, 8723 ER Koudum
Telefoonnummer: +31 (0)514 523440
Stad: Koudum
Route: De Tille 5
Postcode: 8723 ER


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:00
Dinsdag: 08:00 - 16:00
Woensdag: 08:00 - 16:00
Donderdag: 08:00 - 16:00
Vrijdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Friesland Boating Yachtcharter Friesland Boating Yachtcharter 0 meter Super klantgericht bedrijf! We hebben een geweldige vakantie gehad op een van hun zee...
Sloep2GO Sloep2GO 324 meter Een tochtje met een sloep stond al jaren op de planning. Blij dat we onze koudwatervr...
Trijntje Charter Trijntje Charter 501 meter Het adres voor een bijzondere vaardag!
Praamzeilen Praamzeilen 702 meter Vanaf camping de Kuilart in koudum opgestapt bij schipper Douwe en zijn maat Hans op ...
De Oorden Rondvaarten Bedrijfsuitjes en Familiedagen in Friesland De Oorden Rondvaarten Bedrijfsuitjes en Fami... 2 km Hallo heer Schoegje en Team We willen jullie en het Team nogmaals bedanken voor de g...
Recensies
Wat zijn dat een waardeloze, zogenaamde elektrische boten: wij liggen met ons eigen schip op een Marre Krite plek en schuin t/o ons ligt zo'n boot: ze hebben bijna constant de generator aan staan. Die loopt vast niet op elektriciteit! Ja alles loopt op stroom, koffie zetten met filter, dat kan men niet meer... laat ze in een haven gaan liggen, daar is lawaai genoeg.
Getest: Ik werd benaderd om de allereerste elektrische boot de EV950 Hindeloopen te testen incl. een fotoshoot. Ik wist niet zo goed wat ik moest denken over elektrisch varen en was daarom ook wat onzeker of ik de eerste test wel moest doen. Na een paar dagen wikken en wegen, toch de uitdaging aangegaan. Conclusie: Prima boot, werkt goed en stuurt soepel. Luxe interieur met alles erop en eraan zelfs een combi-oven. Het grote voordeel is de stilte bij het varen, puur genieten van de natuur! Daarnaast heeft ook het uiterlijk een complete re-design in het thema Elfsteden gekregen.
Vorige week een weekend op een van de elektrische houseboten beleefd. En dat zonder ervaring. Alles is op de boot aanwezig: douche, toilet, keuken, koelkast, noem maar op. Slaapplaatsen zijn ruimer dan je denkt. En het varen viel ook reuze mee. Zeker een aanrader!
Is weer iets anders dan een jacht huren. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid