facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eigen Keuken

Eigen Keuken

Info

De leukste ideeën, de mooiste ontwerpen maken we gewoon op afspraak bij u thuis op een tijdstip dat u past en voor levering van uw nieuwe keuken.

Geschiedenis

"Het inrichten van keukenruimtes, woon-/leefruimtes en interieur is het afstemmen van de mogelijkheden binnen de ruimte op uw dagelijkse werkwijzen en gewoontes. Na het ontwerpen kunnen we denken in materialen en de sfeer bepalen. Zo kunt u dagelijks méér plezier beleven aan de goed doordachte invulling."
Sinds 1997 houd ik mij bezig met het ontwerpen en plannen van keukens. Vanwege de veelzijdigheid binnen de keukenbranche, heb ik mijn passie voor keukens en interieur binnen de branche verder ontwikkeld en heb ik met topmerken de meest fantastische keukens mogen leveren. Met Eigen Keuken ben ik begin 2009 gestart met het ontwerpen en leveren van
keukens vanuit huis. De leukste ideeën, de mooiste ontwerpen maken we gewoon op afspraak bij u thuis op een tijdstip dat u past. Vanuit de stad Groningen werk ik door heel Nederland en ontwerpen we uw nieuwe keuken met een modern of design-accent, een greeploze keuken of bijvoorbeeld een landelijke sfeer met altijd oog voor kwaliteit en details. Om zaken in goede banen te leiden is communicatie van groot belang. Wie doet wat en wanneer? Binnen het netwerk van Eigen Keuken staan er tal van vakkundige mensen voor u klaar die ik met genoegen aan u voorstel. Voor u betekent dat maar één aanspreekpunt en betrokkenheid tot in perfectie. Prettig geregeld!
Eigen Keuken - Marco Idema



"Workshops en kinderfeestjes op mijn atelier. Bij de kinderfeestjes kunnen kinderen een kussensloop of een linnen tasje bedrukken. Kinderen zijn eigenlijk altijd blij en enthousiast!Kosten kinderfeestje: €140,-Duur: ongeveer 2 uurReactie in een e-mail - juni 2021:‘Hoi Marieke,Het was een superfeestje vanmiddag! Eerin heeft ontzettend genoten en al een stuk of 10 keer gezegd hoe leuk ze het vond;Jonte vond het ook heel leuk en de andere meiden ook! Dank voor je inzet en enthousiasme!’Verstuurd vanaf mijn iPhone"
Adres: Kerklaan 30, BK102, 9751NN Haren
Telefoonnummer: 06-14198725
Stad: Haren
Route: Kerklaan 30, BK102
Postcode: 9751NN



op zoek naar gerelateerd: Wösten KEUKENS Haren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Headhearthandmade Headhearthandmade 1 meter Mooie winkel, zeer lieve eigenaresse. Geeft eerlijk kledingadvies.
Doorrood design - meubelmakerij en interieurontwerper Doorrood design - meubelmakerij en interieur... 126 meter Melvin heeft voor ons een bijzondere kast gemaakt om de tv niet in het zicht te hebbe...
studioPEET studioPEET 352 meter Interieur-& meubelontwerp Voor informatie: [email protected]
Anna van Schilfgaarde Interieur & Interieuradviezen Anna van Schilfgaarde Interieur & Interieura... 773 meter Fantastisch interieuradvies en zeer mooie meubels!
Vavoom Styling Vavoom Styling 1 km Interieurontwerp & Styling
Femmy's handgeschilderde kerstballen Femmy's handgeschilderde kerstballen 7 km Christmas, always a great moment for a nice personal gift! Hand-painted Christmas bal...
De Smid Lifestyle De Smid Lifestyle 168 km Wàt een vriendelijke mensen van de Smid Lifestyle! Van degene die ik sprak en waarbij...
Recensies
Onze dochters en vriendinnetjes en ook wij als ouders hebben enorm genoten van de leuke workshop van Marieke. Ze is ontzettend gastvrij, behulpzaam en vrolijk naar de kinderen en ouders! We mochten van alle materialen in het atelier gebruik maken en dat is ons goed gelukt. Iedereen ging heerlijk in zijn eigen bubbel aan de slag. Een echte aanrader voor creatieve kids! Helemaal 'Zen' kwamen we thuis met de mooiste zelf gedrukte kussenslopen en tasjes. Nogmaals dank Marieke!
Wat een heerlijk feestje bij Marieke voor onze 7-jarige dochter. Het atelier en Marieke haar vrolijke energie zorgden voor een super gezellige, inspirerende én creatieve middag. De meiden waren heel blij met hun mooie kussenslopen
We hebben een geweldig kinderfeestje gehad. Marieke was erg vrolijk en enthousiast en alle kinderen rond 10 jaar hebben prachtige tasjes en kussenslopen gemaakt. Na afloop gaven alle kinderen aan dat ze het geweldig vonden, een aanrader!
Wat een leuk kinderfeestje, de kids hebben genoten van het ontwerpen van hun kussensloop met alle mogelijke materialen. Heel leuk om te zien hoe Marieke op een rustige, creatieve manier de kinderen leert hoe ze te werk moeten gaan. Een top feestje!
We hebben een ontzettend leuk kinderfeestje gevierd bij Marieke. De sfeer was ongedwongen, gezellig en creatief. De kinderen konden heerlijk hun gang gaan in het atelier en ze zijn -terecht- erg trots op hun zelfgemaakte kussensloop. Aanrader!
Marieke biedt alles wat je zoekt. Of het nu een kinderfeestje, grafiekworkshop op maat of lithosteen van uw favoriete dochter of kleinzoon is. Je krijgt wat je wenst van deze bevlogen perfectionist.
De workshops kussenslopen was leuk! De ontvangst van Marieke is allerhartelijkst en de meiden vonden dit `het leukste feestje ooit!
De kinderen hebben het geweldig naar de zin gehad op het verjaardagsfeestje van onze dochter. Enige kritiek was dat ze graag nog een paar uur door hadden willen gaan ;
Wat een leuk kinderfeestje hadden we bij jou! Je trok letterlijk alles uit de kast om het de meiden naar hun zin te maken. Je nam alle tijd en je geduld is eindeloos! En wie gaat er niet stralen van complimenten van een echte kunstenares!! Top was het.. Dankjewel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid