facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doorrood design - meubelmakerij en interieurontwerper

Doorrood design - meubelmakerij en interieurontwerper

Info

Uw originele Doorrood meubel wordt in eigen beheer ontworpen en gemaakt. Eigen ontwerpen of maatwerk, kwaliteit en aandacht voor uw persoonlijke wensen.

Geschiedenis

Doorrood ontwerpt en maakt uw meubel in het eigen atelier, vlak onder de stad Groningen.

Design meubelen waarbij vormgeving en functionaliteit op elkaar worden afgestemd.

Transparantie, heldere afspraken en het constante streven naar de perfecte oplossing zijn de pijlers waarop wordt gewerkt bij Doorrood.



"Maatwerk meubelen, interieur en keukens."
Adres: Kerklaan 30B, 9751NN Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0621223536
Stad: Haren
Route: Kerklaan 30B
Postcode: 9751NN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Headhearthandmade Headhearthandmade 125 meter Mooie winkel, zeer lieve eigenaresse. Geeft eerlijk kledingadvies.
Eigen Keuken Eigen Keuken 126 meter Onze dochters en vriendinnetjes en ook wij als ouders hebben enorm genoten van de leu...
studioPEET studioPEET 354 meter Interieur-& meubelontwerp Voor informatie: [email protected]
Anna van Schilfgaarde Interieur & Interieuradviezen Anna van Schilfgaarde Interieur & Interieura... 721 meter Fantastisch interieuradvies en zeer mooie meubels!
Vavoom Styling Vavoom Styling 1 km Interieurontwerp & Styling
Femmy's handgeschilderde kerstballen Femmy's handgeschilderde kerstballen 7 km Christmas, always a great moment for a nice personal gift! Hand-painted Christmas bal...
De Smid Lifestyle De Smid Lifestyle 168 km Wàt een vriendelijke mensen van de Smid Lifestyle! Van degene die ik sprak en waarbij...
Recensies
Melvin heeft voor ons een bijzondere kast gemaakt om de tv niet in het zicht te hebben. Met een slimme en mooie oplossing kunnen we de tv uit de kast draaien/schuiven. De kast is prachtig afgewerkt, is mooi vormgegeven en op alle details en functionaliteit is gelet. Melvin heeft goed naar onze wensen geluisterd. Melvin is een fijn persoon om mee samen te werken.
Melvin denkt op een prettige manier met je mee over hoe een ontwerp het beste en mooiste te realiseren is. De uitvoering is prefect gedaan.
Melvin heeft voor ons een garderobekast ontworpen voor onze entree. Melvin is een creatieve vakman die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en ontzettend goed meedenkt. We zijn heel blij met het resultaat en met de onderlinge samenwerking!
Melvin is zeer creatief, prachtig design, persoonlijk en uniek. Hij heeft ons kantoor in Amsterdam echt mooier gemaakt met zijn meubels. Daarnaast ook nog een snelle levering en toffe service!
Doorrood heeft inmiddels meerdere meubels en klussen gedaan bij ons. Melvin denkt goed mee over het gebruik en ontwerpt originele oplossingen. Het resultaat is doorgaans mooi, praktisch én professioneel. Je moet je wel beseffen dat zijn werkzaamheden tijd kosten, maar dan heb je ook wat!
Kast, goede kwaliteit met een mooie look. Daarnaast een prachtige inbouwkastje, mooi afgewerkt. Melvin is heel plezierig als persoon. Wij zouden hem wel weer vragen voor een nieuw meubel.
Melvin / Doorrood heeft veel bij ons gedaan bureau, keukentafel, houten bankje, ombouw radiatoren, keukenkast en elke keer zijn we weer onder de indruk van zijn werk. Maakt fantastisch mooie dingen en ook nog eens een hele leuke gast.
Een nieuwe tafel: heel mooi geworden. Een eik uit Groningen omgetoverd door Melvin , met zijn vakmanschap, tot een meubel zoals we het voor ons zagen en waar we iedere dag van genieten.
Melvin denkt altijd mee, komt met oplossingen en levert de mooiste kwaliteit! Ik heb inmiddels meedere klussen uitbesteed aan Doorrood, erg tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid