facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eethuis Peking Afhaalcentrum

Adres: Spitsbergen 6 , Zaandam 1505 EG, NL
Telefoonnummer: 075 617 8288
Stad: Zaandam
Route: Spitsbergen 6
Postcode: 1505 EG



op zoek naar gerelateerd: peking zaandam, chinees bestellen zaandam, chinees zaandam peperstraat, bamboehof zaandam, chinees restaurant zaandam, afhaalchinees zaandam, chinees bezorgen zaandam, chinees zaandam kogerveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gewoon Lekker Gewoon Lekker 968 meter Sfeervol restaurant in mooi oud pand met inrichting in Riviera Maison style. Meerdere...
Koekfabriek, Koekfabriek, 2 km Heerlijk gegeten en zeer aardig personeel. Gezellige sfeer en goed kwaliteit vlees.
Zaan Inn Zaan Inn 2 km Beste hotel dat ik tot nu toe heb ervaart in district Amsterdam-Zaandam, personeel pe...
Ballorig Ballorig 2 km Een hele fijne plek voor een kind. Veel plekken om te spelen, ouders kunnen uitruste...
Recensies
Voor het eerst besteld hier. Snelle service. Het eten was echt heerlijk, eten was zo goed warm, alsof in me keuken is gewokt . Top !!
Beste chinees! Echt waar. We hebben er heel wat geprobeerd. Maar nu al een aantal jaar vaste klanten bij Peking. Lieve eigenaresse. Genoeg keuze, goede maandmenu's en combinatie gerechten. Pangsit is hier ook heerlijk. Voor ons niet om de hoek maar rijden altijd graag naar jullie toe om af te halen. Tot snel.
Vorige week voor het eerst geweest..!! Wat,was dat tegengevallen.." Smaakte nergens na..' Dan,kan je beter naar Restaurant Azië gaan.."
Erg lekker, prima afhaal. Kiploempia is de bom....heerlijk gewoon. Er wordt met verse groente gewerkt. Soms moet je wat langer wachten, geen probleem, hoort erbij. Houdt zich goed aan de coronaregels. Buiten wachten.
Update!! Na mijn review zie hier onder was er gebeld en hebben ze het goed willen maken met een tegoedbon. Ik kreeg bericht van google dat me review vaak was bekeken. Ik ben er niet om mensen onderuit te halen. Some vergeten we de kracht van google. Het kan niet altijd goed zijn maar het oplossen er van is vaak al genoeg. Bij deze zal ik me review iets opkrikken. Van 1 naar 4 van de fouten moeten we leren. Vaker besteld was ok nu was het eten echt niet te vreten nasi totaal niet vers koe loe kai leek wel 6x gebakken loempia was al uitelkaar gevallen. Alles was niet optimaal warm. Ben dr echt van geschrokken heb het zo weg gegooid zonde!! En daar 1.5 uur bijna op moeten wachten!!
Al jaren eten wij hier met plezier, eten is prima. Gisteren werden wij getrakteerd op Chinees en helaas miste wij toen de super loempia, waardoor er toch iemand zit te wachten op zijn eten. Uiteindelijk redelijk vlot met een half uur alsnog bezorgd. Vandaag met de visite Chinees besteld en toen miste we weer een gerecht. Dit gebeurde niet eerder en nu 2x na elkaar. Ik hoop dat het volgende keer beter gaat, het is niet gezellig als er mensen bij zitten die dan hun gerecht niet mee kunnen eten. Verder prima kwaliteit.
Weer heerlijk gegeten. We zijn ook al jaren klant. We hadden nu voor het eerst het maandmenu voor 2 online besteld. Prima op tijd bezorgd en goed warm. Betaling via iDeal, top. En je krijgt een e-mail met de verwachte bezorgtijden. Daarna een mail dat je bestelling onderweg is. Ook genoeg eten voor twee personen. En wij zijn best grootte eters. 5 sterren voor ons. Zowel voor het eten als voor de service. Van ons komen jullie zolang we in Zaandam wonen ook niet meer af ;
Voor een kleine Chinese afhaal centrum is hij wat zijn gerechten betreft een hele goede Chinees.Het is jammer dat je daar niet kan eten maar kwaa smaak kan hij best concurreren met alle grote in Zaandam.Hij is de enige wat betreft de Peking eend wat de smaak betreft die met de New King op de Zeedijk in Amsterdam kan concurreren.
Bestelde hier al jaren, en wij namen altijd wan tan soep met garnalen. Nooit hebben ze aangegeven dat er in de garnalen ook varkensvlees zat. Vandaag wilden wij weer bestellen en werd er door een medewerkster gezegd dat de garnalen wantan soep gemixt is met varkensvlees waarop wij aangaven dat wij altijd garnalen soep hadden. Komt er dus op neer dat ze mensen altijd varkensvlees hebben verkocht maar in de waan hebben gelaten dat ze garnalen aten. Nu zegt de leidinggevende dat zij altijd aangeven van tevoren dat deze garnalen gemixt zijn met vlees. Dit is dus absoluut niet het geval!! Altijd werd dit onder de mom van garnalen wantan verkocht. Aangezien wij geen varkensvlees eten waarom zouden wij dan deze soep eten als zij van tevoren aangeeft dat er varkensvlees inzit. En er zijn zo dus heel veel mensen besodemieterd!! Ook erg onbeschoft geholpen door de medewerkster, telefoon werd er gewoon opgeknald!! Nooit meer hier bestellen. En voor de mensen die geen varkensvlees eten, niet meer hier bestellen want ze liegen gewoon voor de verkoop.
Na vele jaren vaste klant te zijn, afscheid genomen van deze Chinees. Verschillende keren verkeerde bestellingen ontvangen of varkensvlees. Terwijl bij de bestelling is aangegeven geen varkensvlees /internetbestelling als je belt word er een oplossing geboden, maar na de derde keer een verkeerde bestelling te hebben ontvangen en dan aangeven dat je het niet juist doorgeeft is het helaas klaar.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Eethuis Peking Afhaalcentrum met het openbaar vervoer


Zaandam, Morgensterstraat 170 meter
391
392
Zaandam, Morgensterstraat 190 meter
391
392
N92
Zaandam, Walraven van Hallstraat 370 meter
391
392
Zaandam, Walraven van Hallstraat 460 meter
391
392
N92

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid