facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ballorig

Ballorig

Info

Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer...

Geschiedenis

Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Enne... lekker swingen doe je met onze lapjeskat Ch@t. Schijnt de zon?! Leef je dan uit in de buitenspeeltuin.

Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!

Ouders en begeleiders
Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen.

U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen. Als u een laptop meeneemt die niet in het stopcontact hoeft, kunt u gebruik maken van onze internetverbinding. Verder hebben wij een leeshoek met tijdschriften.



"Bij binnenspeeltuin Ballorig Tilburg is het altijd feest. Leef je uit op onze speeltoestellen, vier een onvergetelijk kinderfeestje of kom met je hele klas spelen tijdens een schoolreisje. Het kan allemaal! In onze indoor speeltuin kan je het hele jaar op avontuur. Heb je ook zo'n zin om weer te komen spelen in onze indoor speeltuin? Kom snel naar de vestiging en het speelplezier kan beginnen!"
Adres: Mahoniehout 6 , Zaandam 1507 ED, NL
Telefoonnummer: 075 631 5348
ln.girollab@madnaaz
Stad: Zaandam
Route: Mahoniehout 6
Postcode: 1507 ED



op zoek naar gerelateerd: ballorig prijzen, ballorig roosendaal, ballorig entree, ballorig veldhoven, ballorig amsterdam, ballorig zutphen, ballorig rotterdam, ballorig venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zaan Inn Zaan Inn 503 meter Beste hotel dat ik tot nu toe heb ervaart in district Amsterdam-Zaandam, personeel pe...
Koekfabriek, Koekfabriek, 793 meter Heerlijk gegeten en zeer aardig personeel. Gezellige sfeer en goed kwaliteit vlees.
Gewoon Lekker Gewoon Lekker 1 km Sfeervol restaurant in mooi oud pand met inrichting in Riviera Maison style. Meerdere...
Eethuis Peking Afhaalcentrum Eethuis Peking Afhaalcentrum 2 km Voor het eerst besteld hier. Snelle service. Het eten was echt heerlijk, eten was zo ...
Recensies
Een hele fijne plek voor een kind. Veel plekken om te spelen, ouders kunnen uitrusten aan tafel en een kopje koffie drinken, je kunt ook iets eten. De prijzen zijn zeer aangenaam. Ik raad aan.
Doordat een medewerker zich buiten had gesloten kon Ballorig niet om 9 uur open gaan. Kan gebeuren, echter hadden wij een kinderfeestje met een stel peuters die uiteindelijk een uur hebben moeten wachten. In dat uur hebben wij nul reactie of sympathie van de medewerker gekregen, maar zijn wij wel met haar naar een collega gereden die een sleutel zou hebben. Adres klopte niet, uiteindelijk dus geen sleutel, anderhalfnuur verder en nog geen feestje. Dus uitgeweken naar een ander speelparadijs. Contact gehad met Ballorig, maar verder geen tegemoetkoming vanuit hen zoontjes verjaardag, die nu dus een stuk korter duurde en een stuk duurder was voor papa en mama, anders dan dat Social deal de voucher kan annuleren en we dus geld terug krijgen. Was al de tweede keer in twee weken en met kinderen is zo lang wachten zonder ook maar iets van een reactie of tegemoetkoming gewoon echt heel vervelend. Ons zie je voorlopig niet meer terug helaas.
Samen met Sam 7 maanden ons zo'n 2 uur kunnen vermaken, leuk hoor!
Mijn kinderen hebben hier een abonnement, vinden het ook super leuk. Jammer dat de menukaart niet zo duidelijk is qua vegan/vegetarisch voedsel. Ik zou graag willen weten of de brood van plantaardige oorsprong is of niet, maar geen een medewerker is hier van op de hoogte. Eerder heb ik het gevraagd, ze zou het voor me nakijken maar uiteindelijk niet gebeurd. Uiteindelijk werkt ze hier ook niet meer, de nieuwe medewerkers weten er ook niets vanaf.
Ik wil jullie heel erg bedanken voor de leuke verjaardag van Jaeda. Bedankt dat jullie voor ons een plekje vrij konden maken. Dankzij jullie is het Kinderfeest van onze dochter Jaeda doorgegaan.
Chagrijnige medewerkers, je koopt een kidsbox met capri sun krijg je er ranja bij want capri sun is op. Vlekken op tafels en vloeren en wc is verschrikkelijk. Kids willen kleuren maar ook de kleurpotloden zijn op. Maar ergste is nog de chagrijnige medewerkers!
Opzich best leuke binnenspeeltuin. Oubollig pand. Geen airco. Niet zo’n gezellige ruimte Achterste gedeelte vind ik het te donker. Leuke speeltoestellen ziet er wel schoon uit. Menukaart staan geen gezonde dingen op. Een salade vragen was meteen een nee en kan niet. Beetje improviseren mag toch wel dacht ik. De benodigdheden zijn er, maar is denk ik te moeilijk of gewoon geen zin denk eerder het laatste. Jammer.
35 graden+ plus binnen buiten was het 20 graden en bewolkt - Bij binnenkomst 15 min staan wachten - Chagrijnig personeel - Vieze patat met oude frituur - Kroketten waren slap vet en rook naar zwarte frituurvet Wel leuke speeltoestellen en een ruimte met potentie. Slecht gemanaged en slecht personeel! Maar die hitte is echt gevaarlijk!
€8,95 per hamburger menu betaald, 2 uur later hebben we het nog steeds niet. Manager is niet te bereiken. Het personeel zweet zich kapot en staat enorm onder druk. Nog nooit zo iets ernstigs meegemaakt. Mij zien jullie niet meer!
Vandaag stonden we weer aan een dichte deur terwijl er op internet staat dat jullie geopend zijn. Of ga open of zorg dat het duidelijk vermeld staat! Hoor hier vele klachten overm
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ballorig met het openbaar vervoer


Zaandam, Durgerdamstraat 200 meter
63
64
Zaandam, Spoorstrip 210 meter
63
64
Zaandam, Durgerdamstraat 210 meter
63
64
Zaandam, Gaasperdamstraat 310 meter
64
Zaandam, Spoorstrip 320 meter
63
64

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid