facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eet Je Goed voedingsadvies

Eet Je Goed voedingsadvies

Info

Beter gewicht, verminderen (gezondheids)klachten, verbeteren bloedwaardes. Ik geloof niet in diëten of symptoombestrijding, daarom help ik je met het creëren van een persoonlijke leefstijl voor duurzaam resultaat. Advies op maat.

Geschiedenis

Wij bieden hulp bij gewichtsproblemen, hormoonklachten, vermoeidheid, gezondheidsproblemen en vage klachten. Naar onze mening is het bestrijden van symptomen niet de oplossing en daarom kiezen wij er juist voor om de oorzaak aan te pakken. We kijken naar de mens als geheel en leggen alle puzzelstukjes op zijn plek om achter de oorzaak van je klachten te komen.
We helpen je met het ontwikkelen van je persoonlijke leefstijl zodat je de juiste voedingstoffen binnenkrijgt om weer lekker in je vel te komen zitten.

Daarnaast kunnen we je, indien nodig voorzien van voedingssupplementen met bijbehorende adviezen om geestelijke en lichamelijke klachten te verminderen.

Kies je voor meer energie, verantwoord afvallen èn vind je je gezondheid belangrijk dan ben je bij ons op het juiste adres. "Je leeft maar 1 keer, krijgt maar 1 lichaam dus wees er zuinig op".

Adres: Cipres 15B, 5711 DZ Someren
Telefoonnummer: +31651949110
Stad: Someren
Route: Cipres 15B
Postcode: 5711 DZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B2M - Voeding, Sport & Coaching B2M - Voeding, Sport & Coaching 2 km B2M staat voor 2 mensen (Ben en Mindy) met dezelfde passie: jou helpen met het bereik...
BAS Bootcamp And Sports BAS Bootcamp And Sports 4 km Individuele benadering, positieve stimulans en respect. Een aantal kernwaarden die bi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid