facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BAS Bootcamp And Sports

BAS Bootcamp And Sports

Info

Personal training en bootcamp-training. Voor meer info mail naar [email protected] en ik neem contact met je op.

Geschiedenis

Welkom bij BAS Bootcamp and Sports


Mijn naam is Bas van Eijk en sinds April 2015 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf in het verzorgen van bootcamp-lessen. Sporten is al jarenlang mijn passie en nu heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

Ik vind sporten erg leuk, maar helaas ervaren veel mensen het als saai en wordt er weinig resultaat geboekt. Daardoor wordt de motivatie minder en stoppen veel mensen met sporten.

Wanneer je bij mij komt sporten stellen we samen je doel vast en maken we een plan zodat je je doel bereikt.

Naast Bootcamplessen geef ik ook personal training, sport je graag in een groep en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dit kan door de weeks in de ochtend en in de avond en zelfs op zondag! Wacht niet langer en bel me voor een gratis proefles!!

Naast het sporten, kun je ook terecht voor voedingsadvies, trainingsadvies en voedingssupplementen.

Dus ben jij klaar voor verandering? Bel of mail me en we maken een afspraak!



Tot snel,

BAS Bootcamp And Sports

www.bas-bootcampandsports.nl

Tel: 0623308522

Mail: [email protected]



Bootcamp Training

Bootcamp is een gevarieerde, intensieve full body workout in groepsverband. De trainingen bestaan o.a. uit intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. Geen enkele training is het zelfde! Iedereen traint hierbij op zijn eigen niveau want de oefeningen kunnen op ieder persoon aangepast worden. Je traint door middel van oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en met materialen. Met elke training verbrand je 500 tot 800 kcal.

Adres: Korteweg 4, 5712EC Someren
Telefoonnummer: 31623308522
Stad: Someren
Route: Korteweg 4
Postcode: 5712EC



op zoek naar gerelateerd: Sporten Nuenen, BAS Bootcamp tarieven, Bootcamp Meerhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dutch Obstacle Run Center Dutch Obstacle Run Center 2 km Perfecte locatie voor Obstacle training
Bfit Bfit 3 km Prima zwembadje voor de Kids om zwemles te volgen. En het is daar lekker warm.
B2M - Voeding, Sport & Coaching B2M - Voeding, Sport & Coaching 4 km B2M staat voor 2 mensen (Ben en Mindy) met dezelfde passie: jou helpen met het bereik...
Eet Je Goed voedingsadvies Eet Je Goed voedingsadvies 4 km Beter gewicht, verminderen (gezondheids)klachten, verbeteren bloedwaardes. Ik geloof ...
Manege Het Keelven  Recreatie & Ruitersportcentrum. Manege Het Keelven Recreatie & Ruitersportc... 4 km Wij hadden via Social deal een wandeling met lunch van het Keelven, goed verzorgd en ...
Recensies
Individuele benadering, positieve stimulans en respect. Een aantal kernwaarden die bij mij opkomen als ik denk aan Bas Bootcamp And Sports. Een fijne steun in de rug met behulp van Personal Training. En ook nog eens in de buitenlucht. Grenzen opzoeken en verleggen en toch in comfortabele zone blijven! Iedereen kan sporten bij Bas! Zelfs mensen die er niet voor in de wieg gelegd zijn. Kortom Bas Bootcamp And Sports is mijn aanbeveling waard.
Opdracht voor Bas: geen stoere praat meer, mat ze maar af! Al na de warming-up bleef het akelig stil en bleek de conditie van velen toch niet zoals vooraf werd beweerd. Ondanks een deuk in het imago, werd er enorm hard gewerkt, gelachen en was iedereen meer dan te spreken over de manier waarop Bas zijn les geeft. Een hele hele dikke aanrader voor alle bedrijven die op zoek zijn naar een teamuitje of vast sportmoment! Thanks Bas :
Bas Bootcamp was/is voor mij de oplossing om te sporten tijdens Corona omdat ikzelf aan badminton doe en dit nog niet mag. Of je nu een beginner of een ervaren sporter bent, de lessen zijn uitdagend. De lessen zijn afwisselend en alle spiergroepen komen aanbod. Er is afwisseling tussen kracht en conditie. Je krijgt voldoende begeleiding en ze weten je te motiveren! Het sporten buiten in groepsverband is heerlijk. Er is voldoende aanbod, kun je een dag niet dan zijn er nog voldoende mogelijkheden op andere dagen. Wil je lekker actief bezig zijn of hebt je echt een fitdoel dan ben je bij basbootcamp aan het juiste adres!
Bij BAS sporten is top! Ik sport al ruim 3 jaar bij Bas en tot nu toe is iedere les weer origineel. Ik begon met 1 les in de week en sport nu wel 4 tot 5 keer per week bij Bas! Door het afwisselde gebruik van materialen, eigen gewicht, cardio training en het trainen van verschillende spiergroepen weet hij iedere les weer anders te maken. Het is gezellig, maar hij zorgt er ook voor dat er hard gewerkt wordt! Een echte aanrader dus als je lekker buiten wil sporten!
Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met sporten bij BAS. Ik ben meegesleurd door een vriendin en elke dag nog blij dat dit is gebeurd. Eindelijk iets gevonden dat voor mij genoeg uitdaging geeft en lekker in de buitenlucht is. Na elke les voel ik me een stuk fitter en kan ik vol energie met de dag beginnen. Ik zou iedereen aanraden bij BAS te gaan sporten. De lessen zijn afwisselend en er wordt op elk niveau voor een uitdaging gezorgd.
Bij Bas sporten is iedere les weer een uitdaging maar super leuk! Je kunt alles op eigen tempo doen maar hij weet ook goed tot hoe ver je kunt gaan en geeft je net die extra begeleiding om je oefening goed af te maken. Zelf ga ik 2 tot 3x per week en zowel fysiek als mentaal ga je er stukken beter op vooruit!! Ik raad iedereen aan om bij Bas te gaan sporten!
Het team van Bas Bootcamp And Sports krijgt van mijn een goede recensie vanwege de goed begeleide en variabele trainingssessie’s, enorm aanbod aan tijden/locaties en met het grote voordeel van het gezond buiten sporten! De eerste 4 trainingen is het behoorlijk aanpoten, daarna heb je wellicht wel door dat het 60 minuten behoorlijk intensief is wat veel kracht en inspanning van je kost! Al deze uithoudings oeveningen zijn de basis voor een sterker lichaam en voor het voorkomen van blessures! Succes met het sporten toegewenst, gezonde groet Koen Hendrikx
Na een eerste les met Bas meteen ervaren dat sporten met een personal trainer je sneller, beter én leuker laat sporten. Bas houd het uitdagend en motiveert je om net dat beetje extra te geven. Zo'n aanrader dat de rest van ons bedrijfsteam ook mee is gaan sporten! En dat iedereen enthousiast is geworden van Bas zijn manier van trainen. Dus niet langer over nadenken en gewoon doen!
Altijd had ik wel een woordje klaar als het ging over mijn overgewicht en het onderwerp afvallen. Begin dit jaar begon ik toch ook in te zien dat er iets moest veranderen en wilde ik ook slank en fit worden. Door een burn-out van een aantal jaar geleden durfde ik geen grens meer te verleggen, sporten vond ik daardoor ook echt een hele uitdaging. Gelukkig kwam ik in contact met Bas ... Bas snapte mijn ‘sportvraag’ en gaf mij tijdens het eerste gesprek het vertrouwen wat ik nodig had om te gaan starten, deze persoonlijke benadering is echt kenmerkend voor Bas. De eerste personal trainingen waren loodzwaar, maar ik ging steeds met een positief en voldaan gevoel naar huis en op de terugweg keek ik al uit naar de volgende training. Bas wist de juiste balans aan te brengen in de trainingen, hij motiveerde mij om door te zetten en de kilo’s vlogen er ook vanaf. Voor het eerst in mijn leven begon ik sporten leuk te vinden en dat is echt uniek voor degene die mij beter kennen. Ik sport nog steeds met veel plezier bij Bas en ben hem oprecht heel dankbaar voor de resultaten die ik heb behaald door zijn inzet! Super bedankt Bas en wat mij betreft gaan er zeker nog een aantal mooie trainingen volgen. Vorige week ben ik met Bas en een hele gezellige groep mensen naar Ibiza geweest voor de bootcamp vakantie. Wat was dit ook weer een fantastische ervaring!! De juiste combinatie tussen inspanning en ontspanning. Genoten van iedere minuut ... herinneringen om nooit te vergeten.
Sinds een aantal maanden gestart bij BAS Bootcamp. Het fijne bij BAS Bootcamp is dat je op meerdere tijden zowel 's ochtends als 's avonds en op verschillende locaties in de buitenlucht kunt sporten. De lessen zijn altijd vernieuwend en bestaan altijd uit kracht en conditie training met de nodige attributen. Door de enthousiaste en gemotiveerde trainer, zorgt hij er iedere les weer voor dat je met voldaan gevoel naar huis gaat. Ik heb meer energie, kracht en voel me fitter. Op naar nog veel mooie trainingen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid