facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eemhuis

Eemhuis

Info

Het Eemhuis is open! U bent van harte welkom in de gloednieuwe culturele hotspot van Amersfoort.

Geschiedenis

Het Eemhuis is open! U bent van harte welkom in de gloednieuwe culturele hotspot van Amersfoort.
Het Eemhuis is het nieuwe onderkomen voor Scholen in de Kunst, bibliotheek Eemland, Archief Eemland en kunsthal KAdE.

Adres: Eemplein 71-77, 3812 EA Amersfoort
Telefoonnummer: +31(0)33 4631914
Stad: Amersfoort
Route: Eemplein 71-77
Postcode: 3812 EA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Eemhuis reserveren, Eemhuis werkplek, Eemhuis Agenda, Eemhuis openingstijden, Eemhuis studeren, Bibliotheek Amersfoort, Bibliotheek Eemland, Bibliotheek Leusden mijn menu
Recensies
Het grote 'onder dak' voor heel Amersfoort. Een bibliotheek met een hoofdletter, van alle eigentijdse gemakken voorzien, studieplekken, stille hoeken. Plus Archief Eemland, Kunsthal Kade en Scholen in de Kunst. Gebouw dat er mag zijn, heeft allure. Aanwinst voor de stad.
Het Eemhuis is een prachtig vormgegeven multifunctionele ontmoetingsplaats. Als hoofdvestiging van Bibliotheek Eemland heeft het een mooie open ruimte als lees- en studiezaal. Scholen in de Kunst biedt veel mogelijkheden aan de creatieve geesten uit Amersfoort en omstreken. Ook voor vrijwilligers zijn er mooie projecten die de lokale maatschappij dienen.
De tentoonstelling 'Maestro Van Wittel - Hollandse meester van het Italiaanse stadsgezicht' in de kunsthal KAdE in Amersfoort bezocht. Deze tentoonstelling loopt nog tot 5 mei 2019. Veel stadsgezichten komen uit buitenlandse en uit privé collecties en het is bijzonder om ze in Nederland zo bij elkaar te zien. Prachtige schilderen en schetsen van Rome, Napels en Venetië. Wat opvalt is de gedetailleerde uitwerking. Een bezoek aan de kunsthal is daarom zeker de moeite waard.
Erg mooie bibliotheek maar je hoeft hier niet te hopen op rust of stilte.
Dit moet toch wel een van de meest talentvolle plekken zijn in heel Amersfoort! Hier komen dans, toneel, muziek en beeldende kunst voor allemaal op 1 verdieping! De herkenbaarheid van dit gebouw van buiten af is ook erg handig om als afspraakpunt te gebruiken.
Super overzichtelijke plek, met meerdere fantastische opties! Je kan je boeken halen bij de bieb, om vervolgens rustig aan een bureau te studeren zonder gestoord te worden, en dan kan je nog naar die muziekles die je hebt bij scholen in de kunst. Kan niet beter, goed personeel die meedenkt!
Ontzettend onvriendelijk personeel. 1 dame uiteraard niet allemaal. Deze vrouw stuurt me weg op een niet zo nette manier omdat ik geen reservering heb gemaakt. Wanneer ik al mijn spullen heb ingepakt en de trap afloop roept ze nog even na dat ik nu ook nog mag reserveren. Mooi gebouw met vast een hoop goede boeken, maar goed omgaan met de mensen die er willen studeren zit er helaas niet in.
Centrale bibliotheek van Amersfoort. Je kunt er boeken afhalen die je online gereserveerd hebt, boeken uitzoeken, studeren en tijdschriften lezen. Voor studeren wel ff een plekje reserveren. Koffie etc verkrijgbaar ook elders op 't Eemplein.
Prachtige multifunctionele bibliotheek. Leuk om te zijn, muziek te luisteren of foto's te maken. Of boeken te lenen natuurlijk
Groot gebouw waar oa een bibliotheek en een expositie over Amersfoort te zien is
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Eemhuis.

Amersfoort museum voor moderne kunsten

openingstijden, locatie, vervoer. Eemplein 71-77 amersfoort bibliotheek kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Eemhuis adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Eemhuis. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Eemhuis delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunsthal KAdE Amersfoort Kunsthal KAdE Amersfoort 61 meter De Kunsthal KAdE is een Kunsthal bestaande uit twee locaties. In de eerste locatie wa...
Mondriaanhuis Amersfoort Mondriaanhuis Amersfoort 702 meter Erg mooi museum. Prachtig beeld over het leven van Mondriaan, deels op een tijdlijn g...
Musiom Musiom 922 meter Bijzondere plek in Amersfoort, voor kunst moet je hier wezen. De binnen architectuur ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid