facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duitse Keuken Import

Adres: Graftermeerstraat 59 , Hoofddorp 2131 AB, NL
Telefoonnummer: 023 562 9000
Stad: Hoofddorp
Route: Graftermeerstraat 59
Postcode: 2131 AB



op zoek naar gerelateerd: Goedkope Duitse keukens, Duitse keukenmerken, Outlet keukens Duitsland, De Duitse keuken, Duitse keukens net over de grens, Duitse keuken eten, Review Duitse Keuken Import, Duitse keukens Nordhorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Blokker 1 km
Brugman Keukens Brugman Keukens 2 km We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de badkamer, de klantvriendelijkheid van ...
Blokker Blokker 2 km
Keukenmaxx Keukenmaxx 3 km Al vanaf dag 1 hebben ze ons goed geholpen. Het duurde nog even voordat onze woning w...
Recensies
Op hun website vertellen ze dat ze losse keukenkasten verkopen met prijzen er bij. Gisteren gebeld en er werd mij gevraagd een lijst op te sturen van wat ik nodig had. Ik heb vervolgens een lijst opgestuurd en krijg een mail terug dat ze geen losse keukenkasten meer verkopen. Dit hadden ze kunnen vertellen of op hun website plaatsen. Dan had ik die moeite niet hoeven doen.
Voor de 2e keer 1ste ander adres een keuken aangeschaft via Duitse Keuken Import en wederom alleen maar lof. De 1ste keuken was na 15 jaar nog steeds van top kwaliteit en zag er nog steeds mooi uit. Nu wederom naar DKI en weer professioneel vanaf de offerte tot de plaatsing. Goede kwaliteit, eerlijk en betrouwbaar. Ik ben super blij dat ik wederom de juiste keuze heb gemaakt. Echt een aanrader.
Na zorgvuldig uitzoeken en bespreken werd onze keuken op dinsdag geleverd. Afleveren ging zeer zorgvuldig. Woensdag en donderdag was de montage door Jos Donkers Montagewerk. In 2 dagen is onze best wel grote keuken, lengte 4.65 meter en een hoek van ca 1.62 meter geplaatst inclusief alle apparatuur. Er is heel hard gewerkt, zeer nauwkeurig en er werd echt meegedacht ook over kleine subtiele dingen. Ook alle apparatuur is top, koel-vriescombinatie, stoomoven, Quooker combi, en inductieplaat werden zorgvuldig aangesloten. Kortom wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken en kunnen Duitse Keuken Import en Jos Donkers Montagewerken bij een ieder aanbevelen!
We hebben lang naar een keuken gezocht en zijn uiteindelijk bij DKI terecht gekomen. De keuken bevalt ons goed en we zijn hier ook tevreden mee. De keuken was vlot geinstalleerd, maar helaas zijn ons wel wat dingen opgevallen na de installatie van de keuken zoals beschadigingen in het zijpaneel tot het scheef bevestigen van het eilandblad. Ook hebben we lang moeten wachten tot de plinten konden worden afgewerkt, het was niet makkelijk om een afspraak te maken, maar dit was onder andere te wijten aan de levering vanuit de fabriek en de tussenliggende feestdagen. Al met al vinden wij dat we een een prima deal hebben gesloten, maar denken we wel dat de service achteraf beter kon.
Super vriendelijk mensen, met kennis van zaken! Je word goed voorgelicht en geadviseerd. Wat ze beloven komen ze na. vanaf het verkoop moment tot en met de oplevering ging alles vlekken loos. een oven werd door leveringsproblemen van de fabrikant een week later geleverd. keurig netjes! Een echte aanrader! Een keuken koop je niet elke dag, maar mocht ik er weer een nodig hebben, dan komt deze bij DKI vandaan. Toppers een dikke 10!
Super tevreden over DKI! Alles verliep goed: goed advies, goede prijs, goede levering, prima monteur, geweldige mooie keuken en een kleine beschadiging aan de afzuigkap werd vlot opgelost.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken. Prettig bedrijf om zaken mee te doen, er wordt fijn mee gedacht! Service staat hoog in het vaandel. Ook na het plaatsen van de keuken. Onze vorige keuken hier 25 jaar geleden ook gekocht. Aanrader
Onze keuken is in januari 2016 door DKI geleverd en geplaatst, of eerder gezegd er binnen een dag 'ingekwakt'. Uitieindelijk hebben we een bevriende vakman een halve dag laten komen om de lades er recht in te hangen. Ik herken mij volledig in de klachten over uiterst slechte service. Zoals blijkt uit de wrokkige en botte reacties van de eigenaar op negatieve reviews van kritische klanten hij hanteert graag de 'jij-bak', is er geen sprake van een wil om lering te trekken uit fouten of missers. Ik heb dit eerder kenbaar gemaakt, maar nu ik na 4,5 jaar merk dat de keuken op punten echt begint te rammelen, blijven wij zitten met veel spijt. We hadden nooit voor DKI moeten kiezen. De keuken zullen we ergens in de komende twee jaar wel gaan vervangen, dan hebben we dus zo'n zes/zeven jaar met de keuken van DKI gedaan.
Aan de voorkant de verkoper is het prettig communiceren. Men is klantgericht en er is voldoende keuze. Daarnaast is het prijstechnisch concurrerender dan de grote reclamemakende keukenboeren van het land. De plaatsing ging ook punctueel en goed. In grote lijnen zijn we ook tevreden met de keuken. Toch een grote kanttekening, er was een lat over en de vaatwasser deed het de 1e 5-6 beurten slecht water werd niet warm. Klantenservice bedroevend matig, 4-5x mailen, bellen voor beide gevallen. Ook nu weer een probleem met de vaatwasser - die we uiteindelijk zelf hebben weten te fixen enkel een boodschap 'we gaan het melden bij de fabrikant' - die nu 4 weken later pas reageert. Al met al denk ik super prijskwaliteitverhouding maar een matige klantenservice. Als ze dat weten te verbeteren, is het een topclub!
Ik ben zeer tevreden over onze keuken. Hij is niet duur, maar toch is de Rotpunkt keuken die we hebben gekozen, gewoon van duitse kwaltiteit. Daarbij levert DKI een heel goed advies hou de koelkast dicht bij je aanrechtblad en niet in de hoek bijvoorbeeld en de service erna is ook uitstekend. De monteur is nog een keer langsgekomen om de laatste puntjes op de i te zetten. Hun monteur is zeer ervaren en werkt snel. Je moet wel alvast een idee hebben wat voor keuken je wilt, want een grote showroom hebben ze niet. Maar voor ons was dit geen probleem, aangezien we al wisten wat we graag wilden. Kortom top service voor lage prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid