facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brugman Keukens

"Bij Brugman locatie vind je oneindig veel inspiratie voor jouw nieuwe keuken of badkamer. Je kunt er verschillende kleur- en materiaalcombinaties met deuren, kranen, bladen, accessoires en tegels maken. Het gehele proces, van eerste ontwerp tot installatie, wordt begeleid door jouw eigen adviseur. Hierdoor zal jouw keuken of badkamer perfect aansluiten op jouw persoonlijke wensen en daarnaast stijlvol, praktisch en binnen jouw budget zijn. Wij zijn Brugman: al 50 jaar de adviseur in keukens en badkamers."
Adres: Kruisweg 785 , Hoofddorp 2132 NG, NL
Telefoonnummer: 020 653 3462
Stad: Hoofddorp
Route: Kruisweg 785
Postcode: 2132 NG



op zoek naar gerelateerd: Brugman keukens prijzen, Brugman Keukens klachten, Brugman badkamers, Brugman showroomkeuken, Brugman keukens en badkamers, Brugman Keukens contact, Brugman review, Brugman Keukens service
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keukenmaxx Keukenmaxx 736 meter Al vanaf dag 1 hebben ze ons goed geholpen. Het duurde nog even voordat onze woning w...
Blokker Blokker 1 km
Duitse Keuken Import Duitse Keuken Import 2 km Op hun website vertellen ze dat ze losse keukenkasten verkopen met prijzen er bij. Gi...
Blokker Blokker 3 km
Recensies
We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de badkamer, de klantvriendelijkheid van Brugman en de montage van B. Westerwaal. Het resultaat is prachtig!
Zeer tevreden met de adviseur Dylan van filiaal Hoofddorp. Onze keuken zit in een smalle uitbouw en hij had een paar slimme oplossingen bedacht. Montage is voor 95 % in 1 keer goed gegaan. Laatste puntjes op de i worden naar tevredenheid opgelost. Super dat alles er gewoon in 1 keer was. Mooie apparatuur en prachtige keuken. Wij zijn blij.
Erg blij met onze mooie keuken. Advies gekregen van Raymond en Robin. Fijn contact en eerlijke goede adviezen. Hierbij wat foto’s van het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Els en Ester.
Omdat mijn zwager tevreden een badkamer en keuken gekocht heeft nu ook wezen kijken voor een keuken. Prima geholpen door robin alles geweldig gegaan, kastje dat beschadicht was tijdens de montage via de service binnen 4 weken perfect nageleverd. Zeer tevreden
Jammer dat de service van Brugman niet meer is zoals wij jaren gewend waren. Tot aan de verkoop is alles mogelijk! Alleen de service/aftersales en de garantie aansprakelijkheid is zeker niet meer zoals 10 en/of 20 jaar terug. Bij Brugman gaat het nu duidelijk om het grote geld en niet meer om de klant.
Bij Brugman Hoofddorp zowel een keuken als badkamer aangeschaft. Bij het eerste gesprek waren de verkopers zeer behulpzaam en meedenkend. Zo kwam al gauw het idee een muur te verplaatsen om zo veel meer praktische ruimte te winnen iets wat ik niet zelf had bedacht. Voor de badkamer werd samen met Azen alle opties overwogen en goed gekeken wat mogelijk was binnen het budget. Goede input en zo samen een prachtige badkamer samengesteld. Voor de keuken werd ik geholpen door Dylan, die meedacht in mogelijkheden en zo samen tot een keuken te komen welke perfect bij me past. Bij het tweede gesprek ook nog alle keuzes nagelopen en wat kleine aanpassingen gedaan wat geen probleem was. Na de aanschaf ook goed contact gehad vanuit met de winkel! Kleine aanpassingen waren geen probleem. Al met al een fijne ervaring, meegedacht in mogelijkheden. De kwaliteit van de artikelen is boven verwachting ook al is de levering niet goed gegaan. Fijn om te weten dat er altijd een kop koffie klaar staat als je langs komt. Top winkel!
We zijn heel blij met onze keuken van Brugman. Robin heeft ons heel goed geholpen met het samenstellen en de monteur heeft hem netjes gemonteerd. Het is precies de keuken geworden die we wilden. Al met al heel tevreden!
Door Raymond Hoekstra in vestiging hoofddorp ons laten adviseren en een keuken gekocht! Hij heeft ons super goed geholpen! Heel erg blij met zijn service en de afspraken die hij na komt! Erg klantvriendelijk en zeker een aanrader om je door hem te laten adviseren!
We zijn goed geholpen door Mehdi sanitair en Robin keuken. Het voortraject ging prima. De oplevering van de keuken is helaas zo tegengevallen van alles dat scheef zit of niet werkt en klantenservice is niet adequaat dat ik Brugman niet kan aanraden.
In het najaar 2018 gingen wij oriënterend op pad voor een nieuwe badkamer. Kwamen bij Brugman Hoofddorp en werden direct fijn geholpen door Peter Kerkhoven. Vakkundig advies, meedenken met ontwerp en enthousiast! Ik denk dat wij er wel zo'n 5 a 6x zijn geweest, kind aan huis, m'n man lekker mee-eten van de kokkerelarij van Eva. We hadden een ontwerp bedacht, waar de eerste door hen gestuurde aannemer niks mee kon. De 2e aannemer Fener ging ervoor en heeft het ontwerp met een hoop gepuzzel en aanpassingen uitgevoerd zoals bedacht. Tijdens de uitvoering bleef Brugman service Lieke vinger aan de pols houden en onderhield contact met ons alsmede met de aannemer. Tijdens één van de 6 bezoekjes hebben we ook een mooi nieuw keukenblad, inductiekookplaat en spoelbak uitgezocht bij Robin. Goede prijs afgesproken met beide heren. Vensterbankje ging niet lekker, maar uiteindelijk top opgelost door Robin. En alles sluit keurig netjes aan op het bestaande tegelwerk. Sinds half april 2019 is uitvoering na ruim 3 weken gereed. De badkamer is een plaatje om te zien. Stortdouche, mozaïek tegels, prachtige schuifdeur ; in 1 woord: TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid