facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drankenhandel Leiden / Speciaalbierpakket.nl

Drankenhandel Leiden / Speciaalbierpakket.nl

Info

Drankenhandel Leiden is de grootste slijterij/wijnhandel/bierwinkel van Leiden e.o. In onze ruime winkel vindt u alles op het gebied van dranken!

Geschiedenis

Grootste slijterij, bierwinkel en wijnhandel van de randstad!



"De grootste slijterij van de randstad met veel parkeerruimte voor de deur vindt je net buiten het centrum van Leiden. De ruim opgezette winkel staat niet alleen vol met mooie flessen whisky, cognac, rum en likeuren maar ook met meer dan 1200 verschillende speciaalbieren en bijna 500 wijnen uit verschillende landen. Daarnaast is er een ruim assortiment alcoholvrije dranken en staat er altijd wat wijn, bier en fris koud in de grote koeling.Bekijk het hele assortiment in onze webshops. Bijna dagelijks voegen we nieuwe dranken en bieren toe aan ons assortiment.Kom langs of bestel online. Snelle levering via PostNL."
Adres: Zeemanlaan 22-B, 2313SZ Leiden
Telefoonnummer: +31712400285
Stad: Leiden
Route: Zeemanlaan 22-B
Postcode: 2313SZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Zeemanlaan 22b Leiden, Bier Leiden, Slijterij Leiden centrum, Zeemanlaan Leiden, Speciaalbier Leiden, Wijnhandel Leiden, Slijterij Leiden korevaarstraat, Grootste Drankenhandel Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Bierwinkel De Bierwinkel 814 meter Top winkel! Kom er bijna iedere week om mijn untapped app bij te houden. Tot volgende...
Bierwinkel-leiden Bierwinkel-leiden 814 meter Top winkel! Kom er bijna iedere week om mijn untapped app bij te houden. Tot volgende...
SBH Beer to Go SBH Beer to Go 1 km Druk café in centrum van Leiden. Groot pluspunt is de kennis van het personeel over d...
Recensies
Mooie slijterij die een groot aanbod van verschillende speciale spirits hebben. Hier vind ik altijd de flessen die ik nergens anders kan vinden. Aardige werknemers die altijd overal op kunnen antwoorden.
Geniaal! Snel thuis geleverd in Limburg en nu genieten! Dankjewel! En tot snel!
Deze zaak krijgt van mij een tien voor de medewerkers. Echt super dat je ook even van het toilet gebruik mag maken. Hier kunnen heel veel winkels een voorbeeld aan nemen!!!
Gewoon een eldorado. Uitgebreide keuze uit diverse bierstijlen en voor bijna ieder portemonai.
Heel veel keuze in speciaalbier en goede adviezen. Fijn personeel. De keuze in wijnen is ook behoorlijk groot, maar daar heb ik niet zoveel verstand van. Mijn andere favoriete alcohlische drank, whisky, heeft nu een groter aandeel in de winkel gekregen en daar zitten ook weer wat mooie toppers tussen.
Mooi assortiment bieren. Toen ik net mijn bestelling afgerond had ,verscheen er een fles op de website die ik er graag bij had willen hebben. Mailtje gedaan, geen probleem en er werd een betaal link doorgestuurd. Netjes! Dus de service is ook goed!
Toppers , die gasten hebben werkelijk alles Top bier , top wijn ,,bijzondere drankjes Een een goeie service kom er graag en zal er blijven komen . Youri , Remko twee toppers in de winkel die je alles kunnen vertellen over alle soorten drank . Bier is hun specialiteit en er staan er bizar veel in alles smaken ook online te koop.
Deze winkel is het bierwalhalla van Leiden. De plek waar ik zeker weten een lamme goedzak kan krijgen. Kan je niet kiezen? Vraag het aan het personeel, die helpen je graag. Hier kom ik zeker weer!
Online aankoop gedaan en volgende dag al geleverd. Dus goede service.
Goede zaak. Veel aanbod
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid