facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Bierwinkel

De Bierwinkel
Adres: Hartesteeg 9 , Leiden 2312 JW, NL
Telefoonnummer: 071 566 5770
Stad: Leiden
Route: Hartesteeg 9
Postcode: 2312 JW


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-18:30
Woensdag: 12:00-18:30
Donderdag: 12:00-21:00
Vrijdag: 12:00-18:30
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: bierwinkel online, grootste bierwinkel nederland, bierwinkel leiden, bierwinkel de zeeland, bierwinkel rotterdam, bierwinkels nederland, bierwinkel almere, bierwinkel achel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bierwinkel-leiden Bierwinkel-leiden 0 meter Top winkel! Kom er bijna iedere week om mijn untapped app bij te houden. Tot volgende...
SBH Beer to Go SBH Beer to Go 488 meter Druk café in centrum van Leiden. Groot pluspunt is de kennis van het personeel over d...
Drankenhandel Leiden / Speciaalbierpakket.nl Drankenhandel Leiden / Speciaalbierpakket.nl 814 meter Mooie slijterij die een groot aanbod van verschillende speciale spirits hebben. Hier ...
Recensies
Top winkel! Kom er bijna iedere week om mijn untapped app bij te houden. Tot volgende week!
Mooi, drukke winkel waarbij je je ogen uitkijkt aan de grote hoeveelheid bieren en dranken. Je wordt vriendelijk begroet bij binnenkomst wat ook bij een winkel belangrijk is. Mocht je vragen hebben over een bier of iets specifiek zoeken dan ben je hier aan het juiste adres!
Toffe winkel met ruime keuze aan bier en whisky
Voor mijn was dit een nieuwe winkel, maar het verrassende assortiment leverde me wel het juiste cadeautje op. Hier fiets ik nog een vaker heen.
Geniaal..een jongen met passie voor bier, maar dat zie je niet aan z'n buikje. Rondleiding gekregen langs vele vele bieren..zelfs een boel die onder het 'kostbare stof der jaaren' staan. Super aparte biertjes gekocht tegen een fijne prijs. Ik bedoel..500 verschillende biertjes op voorraad! Aanrader als je in Leiden bent.
Leuke winkel, ik heb zelf niet echt verstand van bier dus heb de verkoper om advies gevraagd en die wist een leuk paket samen te stellen in mijn budget. Ze hebben een ruim aanbod met onderandere lokaale bieren. Ik kom hier sowieso weer terug als ik bier nodig heb als cadeau.
Fraaie bierwinkel met kundige en sympathieke slijter. Indrukwekkend assortiment bieren en ook speciale brouwsels uit Nederland, België en andere bierlanden. Ook veel soorten whisky en voor wie wil ook korenwijn/jenever, calvados en cognac.
Zeeer veel keuze! Winkel was wel krap, dus niet erg prettig lopen als je met meerdere mensen bent. Wel geslaagd met mn aankoop!
Wil niet eens 1 ster geven, wat een domper. Die ster is dan maar voor het ruime aanbod, ofzo. Maar bij een ruim aanbod, hoort ook een behulpzame deskundige die je wegwijs maakt in zijn winkel, vind ik. Helaas was dit niet het geval. Kom je binnen, sta je 7 minuten lang te stommelen en kijken.. En dan ben je de enige klant aanwezig. 'Ahum, nou goh, wat zal ik eens nemen, ahum ahum, ik weet het echt niet..'. De verkoper staat achter de balie, bezig op de laptop. Zegt geen woord. Geeft niet eens een teken dat je daadwerkelijk in de winkel staat, begon zelfs daar over te twijfelen. Mocht je een keer hier wat gaan kopen, zorg dan maar dat je echt expliciet om hulp vraagt.
Ongelofelijk groot assortiment voor zo'n klein zaakje! Altijd iets bijzonders in huis qua bier, whiskey en andere sterke dranken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid