facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dragon i

Dragon i

Info

Dragon i is een restaurant met authentieke gerechten uit de Oosterse keuken.

Geschiedenis


Proeven, delen en verrassen staat centraal bij Dragon i. De ruime kaart met kleine gerechten neemt u mee door de brede Aziatische eetcultuur en de rijke smaken die deze te bieden heeft. Bij ons kunt u van de meest beroemdste Aziatische hapjes genieten. Zoals de Peking eend pannenkoekjes uit China, sushi en sashimi uit Japan, Koreaanse bulgogi beef, Thaise viskoekjes, Vietnamese ricewraps en vele meer. Stel zelf uw menu samen uit verschillende kleine gerechten.

Adres: Amstelveenseweg 154 , Amsterdam 1075 XM, NL
Telefoonnummer: 020 770 6420
ln.tnaruatser-inogard@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Amstelveenseweg 154
Postcode: 1075 XM


Openingstijden

Maandag: 17:00-23:00
Woensdag: 17:00-23:00
Donderdag: 17:00-23:00
Vrijdag: 17:00-23:00
Zaterdag: 17:00-23:00
Zondag: 17:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: dragon i menu, dragon i hong kong, dragon i amstelveenseweg, dragon i bezorgen, dragon i amsterdam menu, dragon i iens, dragon i restaurant, dragon i openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mangetsu Mangetsu 81 meter Opgelet!!!! Bedenk u twee keer voordat u naar dit restaurant gaat. Wij hadden de voo...
CHI Sushi & Bites CHI Sushi & Bites 109 meter
Sushi House Sushi House 430 meter Ik ben al ruim 6 jaar klant en bestel minimaal 1 keer per week, al niet 2 keer. Eten ...
Sushi Kings Sushi Kings 471 meter Al jaren bestel ik Sushi bij Sushi kings. Nog steeds de aller beste in Amsterdam. Sn...
Aji Sai Sushi & Wok Aji Sai Sushi & Wok 674 meter Super snel, super vers. Favoriet!
Sushi Day Sushi Day 769 meter Ik ben niet zo van sushi afhalen; het is vaak een teleurstelling. Dit was dat niet. G...
Asian Flavours Asian Flavours 960 meter Fantastische keuken! Echt ontzettend lekker gegeten. En de vrouw in de bediening is o...
Sushi World Sushi World 1 km Sushi was snel klaar en smaakte goed. We kregen niet de geadverteerde 10% korting bij...
Ku West Ku West 1 km
Betsubara Betsubara 1 km Ik dacht dat ik naar Taka ging voor het eerst, maar blijkbaar heet het nu Betsubara. ...
Umeno Umeno 1 km Echt bijzonder heerlijk genoten van super verse sushi, iedere bestelling vers bereid....
Ken Sushi Ken Sushi 1 km Lekkerste sushi, vis van geweldige kwaliteit, alles perfect op temperatuur, prachtig ...
Asian king sushi Bar Asian king sushi Bar 2 km Lekker , Genoeg keuze en variaties, tegen een redelijke prijs , niet speciaal!!
Ritos Ritos 2 km Super leuk concept! Als je twijfelt tussen mexicaans en hawaiaans/japans kun je dit b...
Seoul Food Seoul Food 2 km Leuk Koreaans tentje met heerlijk Seoul Soul food. Ook kun je er Koreaanse kruiden, f...
Genki Café Genki Café 2 km Japans restaurant café op 't Mercatorplein 28 in Amsterdam West (De Baarsjes).
Recensies
Het eten hier is prima, maar ik had meer verwacht. Bediening is super vriendelijk, maar traag. De beef bulgogi was erg zout en de champignons verraden dat Dragon I helaas geen authentieke gerechten serveert.
We hebben een keer afgehaald & laten bezorgen. We proberen steeds nieuwe gerechtjes uit. Het is allemaal even lekker. We komen vaak terug. Onze lievelings is: De zeewier salade, de ebi fry, en alle kleine gerechten met beef.
Als ik écht lekker Japans wil eten, ga ik naar Dragon I. De bediening is super vriendelijk en snel. Eend is mijn favoriet, maar eigenlijk alles is hier lekker. Wel even reserveren.
We hebben heerlijk gegeten met ons gezin. Het concept waarbij je kleine gerechtjes bestelt geeft de kinderen de mogelijkheid om te experimenteren met verschillende smaken. Is het te pittig? Dan eet papa het op! De Vietnamese pannenkoekjes zijn heerlijk, de Ebi fry altijd een succes, heerlijke Sushi, de Viscurry met noedels heerlijk en toe heerlijk sesam ijs. Smullen!!
Verrast door mijn man om daar te eten, omdat hij er vaker komt en zo enthousiast is erover . Niet gelogen, is echt fantastisch eten. En vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Eten was wel lekker. Warme gerechten waren koud kan gebeuren we zeiden er wat van dame in de bediening was onbeschoft.
Wederom weer fantastisch gegeten, elke keer weer een verrassing. SUPER. Kindvriendelijkheid: Je kunt hier gerust, als je kinderen er van houden, eten. Parkeren: Het is even zoeken, maar meestal is er wel een plekje dat vrij komt. Speciale dieetwensen: Wordt altijd gevraagd of er eten is wat je niet wilt.
Het eten is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit! De Peking eend in pannekoekjes is zo lekker echt een aanrader. We hebben van elk gerecht genoten. Zelfs het toetje de chocolade soufflé was top.
Alle gerechten met zorg bereid , van uitzonderlijke goede kwaliteit en smaak.Eten: 5/5
Een onverwachtse zondag, eigenlijk niks te vieren maar wat een feest! Kunst op een bord, fantastische smaken en top bediening. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid