facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Betsubara

"Delicious ramen, Japanese snacks and drinks in the lovely Jan Pieter Heijestraat in Amsterdam."
Adres: Jan Pieter Heijestraat 137 , Amsterdam 1054 MG, NL
Telefoonnummer: 020 776 6810
Stad: Amsterdam
Route: Jan Pieter Heijestraat 137
Postcode: 1054 MG


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-21:30
Woensdag: 17:00-21:30
Donderdag: 17:00-21:30
Vrijdag: 17:00-21:30
Zaterdag: 17:00-21:30
Zondag: 17:00-21:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ku West Ku West 215 meter
De Japanner De Japanner 769 meter
Yuki Yuki 790 meter Daisuke Yuki is de enige chef uit Nederland met ervaring in 3 sterren Michelin Japans...
Meneer Temaki Meneer Temaki 977 meter De beste pokébowl dat ik ooit al gegeten heb! Mijn lieveling had de sushi genomen. He...
Sushi Sakura Sushi Sakura 1 km Sushi om 15.00 uur vooraf besteld via ubereats voor 18.00 - 18.30 uur. Bestelling kwa...
Dragon i Dragon i 1 km Het eten hier is prima, maar ik had meer verwacht. Bediening is super vriendelijk, ma...
Mangetsu Mangetsu 1 km Opgelet!!!! Bedenk u twee keer voordat u naar dit restaurant gaat. Wij hadden de voo...
SUSHISAMBA Amsterdam SUSHISAMBA Amsterdam 1 km Lekker gegeten en heel vriendelijke service van de serveerster gekregen. Het eten hee...
Hosokawa Hosokawa 1 km Wij hebben teppanyaki gehad. Het eten is oké, niet slecht en ook geen wauw.. service ...
Sumo Sumo 1 km Sumo Sushi & Grill Restaurant Amsterdam Leidseplein. All you can eat & A la Carte.
Genki Café Genki Café 1 km Japans restaurant café op 't Mercatorplein 28 in Amsterdam West (De Baarsjes).
Soho Sushi Soho Sushi 1 km SohoSushi is een hippe en trendy fusion restaurant in de gezellige binnenstad van Ams...
Akitsu Akitsu 1 km Super lekker en van de meest verse kwaliteit! Interieur verdient wel een upgrade/onde...
Aji Sai Sushi & Wok Aji Sai Sushi & Wok 1 km Super snel, super vers. Favoriet!
Sushi One Sushi One 2 km
Fou Fow Udon Fou Fow Udon 2 km Ontzettend lekker, diepe smaak in de bouillon. Je proeft dat het vers is! Ik zou alle...
Otaru Otaru 2 km Prima gegeten en het eten was er snel, twee verbeterpunten: - de tofu smaakte om een...
Recensies
Ik dacht dat ik naar Taka ging voor het eerst, maar blijkbaar heet het nu Betsubara. Lekker ramen bij Betsubara! Ik had de tantan men genomen. Smaak en portie goed. Alleen qua garnering vond ik matig. Bosui die niet goed gesneden waren en hele grote brokken gehakte kip. Dus dat kan wel netter. Maar prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Ik heb hier gisteren op zich een prima kom ramen gegeten, alleen was het niets speciaals; er miste complexiteit. Daarnaast was de chashu noch crispy, noch mals, maar eerder een beetje taai. Volgende keer probeer ik weer een ander ramenrestaurant.
Erg smaakvolle en mooi opgediende Tonkotsu Ramen! vooraf de lekkere Karaage, en als dessert heerlijk ijs en mochi. Vriendelijke bediening. Aanrader!
Heerlijk eten en cocktails. Erg vriendelijke werknemers en goede bediening. 10/10, zeker voor herhaling vatbaar!
Wat is er troostrijker dan een dampende kom ramen op een regenachtige donderdagavond? Heel lekker gegeten, super vriendelijke bediening, en fijne sfeer. Ik kom zeker terug.
Beetje teleurgesteld. Bediening was erg matig en leek beetje chagrijnig. Drankjes duurde lang en het eten heel lang. Kan gebeuren maar helaas was de kip in de ramen dan ook nog koud.. jammer. Biertjes en octopus balletjes waren wel erg lekker.
Ramen afgehaald hier en helaas was het eten vrijwel koud en was de portie veel te klein om 17 euro voor te mogen vragen. De smaak is oké, maar geloof me: Er is betere ramen te vinden in Amsterdam.
We vroegen de dame van de bediening manager of er plaats was want we hadden niet gereserveerd. Er was nog 1 tafel vrij buiten dus na wat biertjes en een voorgerecht waren we ongeveer een uur verder tot de dame bij ons aan tafel kwam om te vertellen dat er klanten hadden gebeld die er nu aan kwamen dus.....Ik zei maar we gaan nu het hoofdgerecht bestellen .....Ze zei maar die klanten komen nu....uiteindelijk mochten we onze hoofdgerecht bestellen en 45 minuten lang bleef de tafel naast ons nog leeg zonder klanten. Uiteindelijk tegen een zeer aardige jongeman in de bediening onze ongenoegen verteld en dat het voelde alsof we niet welkom waren. Hij pakte dit zeer professioneel op en kwam met gratis drankjes. De manager dame die ons dus aansprak had gezegd dat we gratis drankjes mochten en dat daarmee het wel goed was maar wij vonden dat niet en verzochten of deze manager toch aan onze tafel kon komen. Op zijn minst geef je dan je fout toe en behandel je klanten op een waardige manier. Alhoewel ze nadien aan ons tafel verscheen en ons melde dat ze dit vak al 7 jaar beoefende kwam de verschuldiging die ze maakte niet oprecht over maar we hopen dat de bediening en de manager hiervan hebben geleerd dat je een zittende klant met respect moet behandelen en niet het gevoel moet geven alsof je er niet toe doet. We komen voor een leuke avond en je kunt niet er vanuit gaan dat een klant na een drankje en een voorgerecht alweer weggaat zonder dat je even langs komt om te vragen of wij nog iets nodig hebben en alles naar wens is. Hopelijk komt er een volgende keer.
Lieve Laurie en Paula, heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid gisteravond. We hebben heerlijke ramen gegeten en complimenten voor de vegetarische variant. Zeer smaakvol. Wisten we maar, hoe we dit thuis konden maken... ; We komen er graag weer voor naar Amsterdam. Echt genoten. Veel succes samen! Maar dat komt wel goed met jullie. Topteam! GrtZ Vera en Tess
Beste ramen die er is. De leuke sfeer en het geweldig eten van de Stormsteeg is in zijn geheel overgebracht naar deze nieuwe locatie. En nu is het zelfs ook open voor avondeten, in plaats van alleen lunch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid