facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Double Beauty

"Double M WaterloopleinAlles op het gebied van PostnlKantoorartikelen en cadeauartikkelen"
Adres: Spaarndammerstraat 22 , Amsterdam 1013 SW, NL
Telefoonnummer: 020 789 1105
Stad: Amsterdam
Route: Spaarndammerstraat 22
Postcode: 1013 SW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Etos Etos 979 meter
Yoga Ojas Yoga Ojas 1 km
Vitalité Amsterdam Vitalité Amsterdam 1 km Van de week weer een supermassage van Nancy mogen beleven. Naast een goede adviseur o...
Make Upboost Make Upboost 1 km Gereserveerd voor 4 dames, hartelijke ontvangst en goede uitleg. Aan de slag dus, ge...
Space 4 Beauty Space 4 Beauty 1 km Fijn bedrijf, vakkundig en vriendelijk. Goede service
Etos Etos 2 km
Peggy Sage Peggy Sage 2 km
Kawayan Kappers & Boetiek Kawayan Kappers & Boetiek 2 km Top kapper! Zowel verf- als knipexpert. Kom hier al jaren en ga nooit meer weg!
Etos Etos 2 km
Sabon Sabon 2 km
Douglas Douglas 2 km
La Brune La Brune 2 km
Recensies
De winkel ligt verscholen en er hangen rare types buiten, voelt niet veilig.
In beide winkels aangegeven waarom ik ontevreden ben en daar wordt weinig mee gedaan: betreft op beide locaties postNL punt wat volgens website postNL pakketten accepteert voor retour en versturen. Je komt aanlopen met grote duidelijk doos in handen gaat in de rij staan bij Primera. Dan ben je eindelijk aan de beurt en wordt het pakket niet geaccepteerd want we hebben geen ruimte; volgens mij was er wel ruimte en is dat überhaupt mijn probleem? en moet je naar de double M winkel waar je weer achteraan mag aansluiten. Het is beleid van de Primera dit telkens zo te doen want eerder al zelfde ervaring gehad. Weinig klantvriendelijk. Als je een dienst niet aanbiedt moet je het niet vermelden. Maar u krijgt waarschijnlijk een vergoeding voor het verlenen van deze diensten op beide locaties. De reactie hierboven is ook tekenend voor de attitude op de werkvloer.
Super fijn postkantoor. Ik ben echt niet zo snel zo lovend, maar de medewerkers zijn zo klantvriendelijk en geduldig. Ik weet dat dit bij andere pakketpunten heel anders is. Mensen buurtgenoten! laten we dit servicepunt blijven ondersteunen zodat het niet verdwijnt. Bewonder en koop ook eens de originele producten en de redelijk geprijsde kantoorartikelen :
Ik ben echt niet respectvol met deze vrouw omgegaan en snap bijna niet dat ik nog geholpen ben die dag of de dag erna. Ben overigens heel makkelijk snel en goed geholpen. Het is oprecht een goeie plek met lieve mensen, die je desondanks lief helpen. Mijn nederige excuses voor mijn wangedrag en heel erg bedankt voor het vinden van mijn pakket. Ik hoop dat je nooit meer iemand als mij tegen het lijf loopt. Ik zou haast zeggen dat ik me lam slik met pillen om met mensen om te gaan die zich gedragen zoals mij. Dus daarom neem het niet persoonlijk, het is niet okay wat er allemaal uit m'n mond komt. Was de start anders geweest had ik sowieso gezegd jullie zijn toppers, want dat is is wel de echte waarheid.
Soms erg onvriendelijk en onbehulpzaam personeel bij het postkantoor - geen prettige ervaring!
Fijn pakketpunt:
Vertaald door Google Supervriendelijke eigenaar en goede postkantoorservice ook in het Engels! Origineel Super kind owner and good post office service also in English!
Vertaald door Google Deze zomer heeft Post NL mijn pakket op de verkeerde plek afgeleverd, volgens de tracking was het pakket bij Double M, maar in feite was het daar niet. De dame van Double M heeft me enorm geholpen: ze vond de locatie van het pakket, vroeg mensen op die locatie om het pakket wat extra tijd te bewaren zodat ik genoeg tijd had om het op te halen, ze hield me de hele tijd op de hoogte via de telefoon. Dank je Origineel This summer Post NL delivered my package to the wrong place, as per tracking the package was at Double M, but in fact it was not there. The lady from Double M helped me a lot: she found the location of package, asked people at that location to keep the package some extra time so I had enough time to pick up it, she kept me updated all the time via phone. Thank you
Vertaald door Google Makkelijk een mailtje sturen! Origineel Easy to send a mail!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid