facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dosha Sports dartshop

Dosha Sports dartshop

Info

Je zoekt dartborden, dartpijlen, dartshirts of je wil bedrukte dartflights of dartshafts dan ben je bij de dartwinkel van Dosha Sports op het juiste adres.

Geschiedenis

* Wie zijn wij?: Dion & Bianca van Dosha Sports Dartshop En zijn gevestigd in Ureterp, goed bereikbaar via de snelweg, en mooi landelijk gelegen om lekker naar toe te cruisen ;-)
Dosha sports bestaat al sinds 1997.

*Waarom Dosha Sports?:
Zeer groot assortiment, verstand van Darts, 2 dartbanen om de darts te testen en niet te vergeten onze koffie/thee/waterautomaat :-)
Bij video's staat onze winkel impressie
Wij geven professioneel advies. Ons motto is dan ook: darts is een wetenschap.

Dosha Sports levert aan particulieren, detailhandel, bedrijven, instellingen, verenigingen en clubs.

Vragen? stel ze gerust en daag ons uit!

Groetjes Dion & Bianca

Onze taak

Iedere Darter Beter te laten worden dan dat ze al zijn!

Producten

Dartpijlen, dartborden, surround ringen, kabinets, dartflights, dartshafts, kortom alles wat met de dartsport te maken heeft. Wij leveren alle bekende merken zoals Harrows, One80 Dart, Winmau, Unicorn, Grandslam, Top Selection en nog heel veel meer!



"DOSHA SPORTS GAAT STOPPEN!Tot 24 december of zodra de voorraad op is gaan wij na 25 jaar stoppen met de verkoop van darts, Dion is toe aan een nieuwe uitdaging.Grijp daarom nu je kans! Op de meeste artikelen geven we al 50% korting! Kom snel, want OP = OP!"
Adres: Weibuorren 63-A, 9247AZ Ureterp
Telefoonnummer: 0512544039
ln.pohstrad@ofni
Stad: Ureterp
Route: Weibuorren 63-A
Postcode: 9247AZ



op zoek naar gerelateerd: dartshop friesland, dartshop sneek, dartshop heerenveen, dartshop online, dartshop into darts drachten, dartshop dronrijp, dartshop helmond, dartshop leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 123 meter Fijne winkel, leuk fries assortiment erbij. Veel keus. Netjes en vriendelijk personee...
Primera Ureterp Primera Ureterp 214 meter Top dik voor elkaar daar je kunt er van alles krijgen, vriendelijk personeel
Poiesz Ureterp Poiesz Ureterp 246 meter De beste supermarkt van het dorp. Heeft in tegenstelling tot de andere ook afgeprijsd...
Bouwkundig tekenbureau EVO Bouwkundig tekenbureau EVO 259 meter Wij hebben bewust geen architect in handen genomen, omdat wij zelf heel goed wisten w...
Beautysalon Rika Beautysalon Rika 314 meter Prachtige gelnagels gekregen van Rika. Dankjewel!
Naaiatelier Wiesje Naaiatelier Wiesje 331 meter Fijn contact en zeer tevreden met mijn ingekorte broeken.
Grietina Miedema - Zelfstandig Jemako Distributiepartner Grietina Miedema - Zelfstandig Jemako Distri... 459 meter Jemako: Snel en gemakkelijk schoonmaken!
Recensies
Super service, neemt altijd de tijd en smeert je niets aan maar zorgt dat je met datgene weg gaat wat bij je past, waar jij zelf alleen maar beter van wordt! Een 1000% aanrader, ik rij er zelfs flink wat km's voor om, 5+ sterren!
Aardige eigenaar, die je graag wilt helpen bij het uitzoeken van dartpijlen etc. Met een ruim assortiment in een mooie winkel is hier voor ieder wils. Tot de volgende keer.
Zeer goede prijs voor een dartbord. Enkel een grote teleurstelling voor mij dat er maar 1tje in een gesloten verpakking zat. Blijkbaar werd de verpakking van de andere 4 dartborden weggehaald zodat het in gewicht zou schelen bij post nl. Indien het in de toekomst in een gesloten verpakking geleverd kan worden zal ik nog bestellen.
Goede service! Je wordt er elke keer vriendelijk geholpen! En zoeken het dartmateiaal uit wat goed bij je past. Aanrader!
Beste dartwinkel in omstreken, ruim assortiment en goeie hulp van de eigenaar, zeker een aanrader als je in de buurt bent!
Was maar heel eventjes in de winkel om iets op te halen. Zag er leuk uit, verder had ik haast, dus 3 sterren vond ik op dat moment prima. M.vr.gr. Sandra.
TOP! Fijne dartwinkel met een uitgebreide selectie en fijne mensen erachter. Binnenkort gaan ze uitbreiden en verhuizen. Ze willen op de nieuwe plek meer speelruimte om dartartikelen te testen.
super winken, ruim assortiment, en een goede service. de mensen hebben er echt verstand van en je kan van alles uitproberen. echt een super winkel, een echte aanrader.
Ruime keuze in flights, shafts, dartpijlen enz. Erg kundig en behulpzaam personeel. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.
Goede service, klantvriendelijk en verstand van het darten en het materiaal. Als je nieuwe pijlen nodig hebt kun je hier goed terecht. Aanradertje
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dosha Sports dartshop met het openbaar vervoer


Ureterp, Centrum 10 meter
14
584
84
Ureterp, Centrum 20 meter
89
Ureterp, Centrum 120 meter
89
Ureterp, Centrum 130 meter
14
584
84
Ureterp, Skoalleane 350 meter
14
584
84

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid