facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bouwkundig tekenbureau EVO

Info

Bouwkundig tekenbureau EVO verzorgt de ontwerpen voor uw nieuwbouw of verbouw plannen. Tevens regelen wij alle vergunningaanvragen voor uw project.



"Voor een soepel bouwtraject is een bouwkundige tekening als basis onmisbaar. Bouwkundig tekenbureau EVO begeleidt al uw projecten met passie en toewijding. Wij verzorgen ontwerpen en bouwkundige tekeningen voor nieuwbouw en aanbouw, verzorgen de vergunningaanvraag voor uw project, geven advies en doen indien gewenst tevens de bouwbegeleiding. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, om te informeren wat wij voor uw bouwproject kunnen betekenen."
Adres: Foareker 25, 9247 AA Ureterp
Telefoonnummer: +31613738041
Stad: Ureterp
Route: Foareker 25
Postcode: 9247 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dosha Sports dartshop Dosha Sports dartshop 259 meter Super service, neemt altijd de tijd en smeert je niets aan maar zorgt dat je met datg...
Hoveniersbedrijf Henk-Jan de Haan Hoveniersbedrijf Henk-Jan de Haan 296 meter Zeer onprofessioneel bedrijf. Roekeloos, onverantwoord rijden, waarbij moedwillig bij...
Beautysalon Rika Beautysalon Rika 420 meter Prachtige gelnagels gekregen van Rika. Dankjewel!
His Colours His Colours 446 meter Dance for Him - Dance for the King - Dance with His Colours.. Aanbiddingsdanslesssen ...
Kindercentrum De Spil - Kinderwoud Kinderopvang Kindercentrum De Spil - Kinderwoud Kinderopv... 506 meter Goed maar plastic bestek en weggooi orden tijdens lunch.
MBU Drilling BV MBU Drilling BV 676 meter
Bouw- en aannemersbedrijf JW van den Broek & Zn Bouw- en aannemersbedrijf JW van den Broek &... 2 km Erg blij met ons prachtige huis, gebouwd door Van den Broek! Tijdens de bouwperiode w...
FRISIA HURDDRAVERS FRISIA HURDDRAVERS 5 km pension en training van dravers
Recensies
Wij hebben bewust geen architect in handen genomen, omdat wij zelf heel goed wisten welke kant we op wilden. We hadden zakelijk al eerder een keer samengewerkt met Luut en wisten daardoor wie hij was. Met onze 'platte' tekening van de indeling zijn we naar Luut gegaan. Hij heeft onze gedachten heel goed vertaald en voor ons een prachtige schuurwoning met bijgebouw getekend. Ook in het vergunningen-traject heeft hij ons heel goed geholpen. Hij heeft voor ons op regiebasis getekend en dat is ten goede gekomen van het eindresultaat. Luut is bovendien pragmatisch en erg prettig in de communicatie.
Luut heeft onze uitbouw ontworpen. Hij heeft een prachtig ontwerp gemaakt, waarin duidelijk zichtbaar was dat hij goed naar onze wensen heeft geluisterd. De samenwerking was heel prettig. Luut is praktisch en denkt mee. Hij weet duidelijk waar hij het over heeft. Daarnaast is hij eerlijk, duidelijk en vlot. Dat wij halverwege de bouw nog een aanpassing in het ontwerp wilden, was voor hem geen enkel probleem. Echt top!
Luut heeft ons heel erg goed geholpen met het ontwerp van onze nieuw te bouwen schuurwoning in Drachten en het bijgebouw dat er achter wordt gebouwd. Hij was tijdens het ontwerpproces erg flexibel, dacht goed mee over mogelijkheden en onmogelijkheden en liet meer dan voldoende ruimte voor onze eigen inbreng. Het proces verliep soepel en na een paar iteraties met de Welstand van de Gemeente Smallingerland kregen we akkoord. Tevens heeft Luut ons geholpen met zaken als bodemonderzoek t.b.v. De fundering en de constructieberekeningen. Wij zijn zeer tevreden over het door hem geleverde werk en kunnen hem daarom van harte aanbevelen aan iedereen die bouw of verbouw plannen heeft!
Wij hebben ons eigentijdse nieuwbouwhuis laten ontwerpen door Luut. We zijn erg blij met het resultaat. We hebben zelf ook veel ideeën aangedragen en Luut heeft prettig bijgestuurd en geadviseerd waar nodig. We zouden zo weer opnieuw zaken doen mocht dat op ons pad komen. Verder maakt hij ontwerpen die haalbaar zijn voor de aannemer. Ook de communicatie verliep met korte lijntjes.
Luut, heeft ons uitstekend geholpen met het ontwerpen van ons huis. Goed geluisterd naar wat wij wilde en zo ons huis getekend. In één gesprek hadden wij al heel wat informatie gegeven zodat Luut in het tweede gesprek de tekening kon laten zien wat uit eindelijk resulteerde in het perfecte huis.
EVO heeft onze wensen en ideeën verwerkt in een heel mooi huisontwerp. Luut is prettig om mee te werken en heeft onze wensen goed begrepen. Hij heeft tevens geholpen bij het vinden van een goede aannemer voor de realisatie. We wonen inmiddels met veel plezier in ons mede zelf ontworpen droomhuis.
EVO heeft voor ons een mooi ontwerp in elkaar gezet waar we mee door konden gaan. Ook werden we geholpen met andere regelzaken.
We hebben fijn contact gehad met Luut, luistert goed naar onze wensen en communiceert prettig. Dit heeft geleid tot een prachtig ontwerp waarbij onze aanbouw prachtig samengevoegd is met het bestaande huis.
Vakkundig, betrouwbaar en vlot in communicatie, wij zijn zeer tevreden met het ontwerp voor onze nieuwe woning en de begeleiding die wij hierbij hebben gekregen van Luut Rozenga!
Snelle service, onze wensen goed verwerkt in de tekening. Zowel constructieberekeningen en vergunning traject begeleid, dat maakte het erg gemakkelijk allemaal!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid