facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Door Martijn

Door Martijn

Info

Door Martijn vult het makelaarsvak in zoals het hoort. Modern, meedenkend en kundig advies gebaseerd op duidelijkheid en vakmanschap.

Geschiedenis

Door Martijn vult het makelaarsvak in zoals het hoort. Modern, meedenkend en kundig advies gebaseerd op duidelijkheid en vakmanschap.



"Door Martijn vult het makelaarsvak in zoals het hoort. Modern, kundig en vernieuwend!Internet en social media worden gericht ingezet om de koper te vinden voor uw woning of bedrijfspand.Neem gerust contact op voor meer informatie via 0493-318100 of kijk op mijn website.Makelaar Door Martijn, Opent deuren..."
Adres: De Meent 24a, 5754 DV Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493-318100
Stad: Deurne
Route: De Meent 24a
Postcode: 5754 DV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Swinkels Deurne, Woningaanbod Deurne, Stationsstraat 83 Deurne, Hogeweg 199 Deurne, Makelaar Asten Someren, Funda te huur Deurne, Makelaar Someren, Huis te koop in Deurne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Met Martijn internetmakelaar Met Martijn internetmakelaar 11 meter Met Martijn internetmakelaar combineert de mogelijkheden van internet met een persoon...
Bakens Makelaardij Bakens Makelaardij 889 meter We zijn uitstekend geholpen door Bakens Makelaardij voor zowel de aankoop van onze ni...
Riant-wonen Riant-wonen 2 km Woningaanbod van woningen waarin u riant kunt wonen. Topsegment aanbod in de regio De...
B&L Makelaars B&L Makelaars 2 km B&L Makelaars - Wij verkopen uw woning in Deurne, Asten, Someren en Helmond
HUYSVELDT makelaardij HUYSVELDT makelaardij 2 km www.Huysveldt.nl makelaardij, regio Deurne-Helmond. Fullservice op het gebied van vas...
Façade Deurne Façade Deurne 3 km Een uniek nieuwbouwproject tussen het centrum van Deurne en de woonwijk St. Jozefparo...
Recensies
Hele goede ervaring met makelaar "Door Martijn" en zijn medewerkende van de binnendienst bij de verkoop van ons huis. Prettige manier van communiceren, korte lijnen en snel antwoord op vragen. Martijn heeft goede kennis van de markt en heeft samen met Lia goede begeleiding gegeven tijdens het hele verkoopproces! Wij zijn heel tevreden vanaf het eerste contact tot de definitieve verkoop van ons huis!
De verkoop van onze woning als zeer prettig ervaren. Goede begeleiding gehad tijdens het verkoopproces. Zeer betrouwbare makelaar die de zaken snel en vakkundig regelt. Helder, duidelijk en transparant. Bedankt voor de fijne samenwerking!
Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar, zowel tijdens de bezichtiging van ons nieuwe huis als tijdens de verkoop van ons eigen huis. We werden vanaf het begin goed geïnformeerd over alles, de communicatie is erg duidelijk en de verkoop verliep vlot. DoorMartijn heeft een erg vriendelijk team. Ze zijn heel toegankelijk en bij vragen kreeg je snel een antwoord. Wij zouden deze makelaar zeker aanbevelen!
Dankjewel voor de begeleiding bij de aankoop en verkoop van ons huis! Wij zijn super geholpen en in alle gemakken voorzien. Open en duidelijke communicatie. Top!
Geen poespas, geen grote praatjes, gewoon goed advies vooraf, een duidelijke en realistische inschatting van de verkoopprijs, goede begeleiding van het proces.
DoorMartijn is een duidelijke en correcte makelaar. Hij zorgt voor een goede en snelle afhandeling bij de verkoop van je woning.
We hebben een bezichtiging met Martijn gedaan en we kregen een heel betrouwbaar en oprecht gevoel bij deze bezichtiging. Jaap en Barbara
Heel fijne begeleiding bij onze zoektocht, aankoop en verkoop van ons huis. We zijn ook heel tevreden over de communicatie van Martijn en zijn team!
We zijn heel tevreden over de werkwijze van Martijn. Goede en snelle communicatie, persoonlijk, zeer vriendelijk en toegankelijk en een hele snelle afwikkeling bij de verkoop van het huis.
We hebben meerdere makelaars laten komen om het huis te verkopen. Martijn kwam bij ons het beste uit de bus. Prijs is vast en heeft ons goed begeleid met alles. Reageerde vrij snel en duidelijk in de groepsapp die hier speciaal voor aangemaakt is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid