facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakens Makelaardij

Bakens Makelaardij

Info

Makelaarskantoor welke is gevestigd in Deurne. Mocht u meer informatie willen vergaren over onze dienstverlening, neem dan contact op met ons kantoor!

Geschiedenis

Makelaarskantoor welke is gevestigd in Deurne. Mocht u meer informatie willen vergaren over onze dienstverlening, neem dan contact op met ons kantoor!



"Wij zijn een full-service makelaarskantoor met een persoonlijke kant..Bakens Makelaardij is in 2006 opgericht door Richard Bakens. Wij zijn aangesloten bij de grootste branchevereniging van makelaars, te weten de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM. Voor u als klant is dit van groot belang doordat de toetredingseisen voor het lidmaatschap van de NVM hoog zijn én hoog blijven door de permanente educatie.Wij zijn ons ervan bewust dat u ook hoge eisen stelt aan de personen die u begeleiden bij de verkoop van uw woning of u begeleiden bij de zoektocht naar uw droomhuis. Daarom zullen wij met gedegen vakkennis en met een actieve, enthousiaste werkwijze onze uiterste best doen om aan uw wensen te voldoen."
Adres: Milhezerweg 4, 5752 BC Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493354478
Stad: Deurne
Route: Milhezerweg 4
Postcode: 5752 BC


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:30
Dinsdag: 08:45 - 17:30
Woensdag: 08:45 - 17:30
Donderdag: 08:45 - 17:30
Vrijdag: 08:45 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Door Martijn Door Martijn 889 meter Hele goede ervaring met makelaar "Door Martijn" en zijn medewerkende van de...
Met Martijn internetmakelaar Met Martijn internetmakelaar 900 meter Met Martijn internetmakelaar combineert de mogelijkheden van internet met een persoon...
Bergopwaarts Bergopwaarts 1 km Waardeloze woningbouwvereniging, de menselijke maat is hier ver te zoeken. Communicat...
Salon Kap-Zone Salon Kap-Zone 1 km Mooi kapsel gekregen hier. ze nemen de tijd met prima resultaat.
SEP SEP 2 km Als kleinere ondernemer met personeel, kun je niet altijd alles zelf weten en doen. E...
BurgtBouw BurgtBouw 2 km Een hele fijne opdrachtgever
B2B Consultancy vd Berkmortel B2B Consultancy vd Berkmortel 2 km We as a co-developer from the Macks mini loader provide you the full support and part...
SAMEN marketing SAMEN marketing 3 km SAMEN marketing is hѐt marketing communicatie adviesbureau dat samen met de onderneme...
Recensies
We zijn uitstekend geholpen door Bakens Makelaardij voor zowel de aankoop van onze nieuwe woning als de verkoop van onze vorige woning. We kunnen Bakens Makelaardij van harte aanbevelen.
Fijne aankoopmakelaar! Goede en snelle communicatie. Je vragen worden serieus genomen en er wordt snel naar gehandeld! Zeker aan te raden aan ieder ander.
Richard en Willem hebben ons huis verkocht en daarover zijn we super goed tevreden. Ze zijn de afspraken die we samen hadden gemaakt goed nagekomen. En mede daardoor hebben we binnen zeer korte tijd alles kunnen regelen en met een mooi resultaat ons huis kunnen verkopen.
We hebben hele goede ervaringen gehad met Richard en Willem met betrekking tot de aankoop en verkoop van ons huis. Zoals ze zelf aangeven zijn ze transparant en zo hebben we het ook ervaren. Bij vragen wordt er direct over geïnformeerd en terug gecommuniceerd en ook werd er altijd een feedback gegeven wanneer de kandidaten een rondleiding hebben gehad van ons huis. Richard en Willem bedankt voor de dienstverlening!
Richard en Willem leren kennen via de bezichtigingen en uiteindelijk ook aankoop van ons huis. Uiteraard moest ons huis ook nog verkocht worden, dit ook laten doen door Bakens met als resultaat binnen een week verkocht! Fijne ervaring en zeer vriendelijk maar toch professioneel. Bedankt!
Ontzettend goede ervaring met de bezichtigingen en opvolging bij de zoektocht naar een woning voor mijn ouders. Vervolgens heb ik op basis van deze ervaring Bakens de taxatie voor ons woonhuis gegund. Ontzettend jammer dat een zo positieve ervaring om kan slaan naar het negatieve. Mocht je als klant denken te kunnen vertrouwen op de ervaring en expertise van de taxateur dan ben je bij Bakens aan het verkeerde adres. Voor mij geen Bakens meer. Verder heb ik de reactie op een eerdere negatieve beoordeling gelezen en hoop dat deze feedback ten goede meegenomen wordt voor de toekomstige klanten. Ik wens jullie heel veel succes.
Goede ervaring met Bakens makelaardij uit Deurne. Makelaar heeft een goede kennis van de woningmarkt in Deurne. Hierdoor goed advies gekregen en onze woning snel verkocht. Wij vonden het een prettige samenwerking, dank daarvoor! Groeten, Roel en Helena
Bakens Makelaardij is absoluut het beste makelaarskantoor in Deurne en omgeving. Goede communicatie, korte lijnen en erg professioneel. Of je nu koper of verkoper bent bij Bakens Makelaardij zit je altijd goed.
We hebben goede ervaring met Richard en Willem met het kopen en verkopen van ons huis. Bij alle vragen die we hadden kregen we snelle reactie , en goede uitleg. Dank daarvoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid