facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Donelli

Donelli

Info

✓Gratis levering & retour
✓Achteraf betalen mogelijk
✓Zaterdag en avond levering
✓Levering 1 à 2 werkdagen

Geschiedenis

✓Gratis levering & retour
✓Achteraf betalen mogelijk
✓Zaterdag en avond levering
✓Levering 1 à 2 werkdagen



"Dé schoenenwinkel van Bilthoven en omstreken voor schoenen voor het hele gezin."

"Dé schoenenwinkel van Bilthoven en omstreken voor schoenen voor het hele gezin."
Adres: Vinkenlaan 6, 3722AJ Bilthoven
Telefoonnummer: 0800-3663554
Stad: Bilthoven
Route: Vinkenlaan 6
Postcode: 3722AJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: donelli bilthoven, donelli vleuterweide, donelli houten, donelli schoenen, donelli topstyle, donelli schoenen online, donelli winkels, donelli sale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Donelli Bilthoven Donelli Bilthoven 9 meter Super leuke website. Altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Voor iedereen is er ...
Recensies
Wat een fijne overzichtelijke webshop! We waren erg nieuwsgierig geworden hoe de winkel zelf zou zijn. Afgelopen woensdag met onze dochter 3 jaar dus naar de winkel gegaan. Ontzettend vriendelijk personeel! Onze dochter is zo trots op haar nieuwe schoenen! Nogmaals super bedankt voor de service, en heerlijke koffie! Wij komen zeker terug!
Ruim voldoende parkeerplek om de hoek. Altijd een fijne collectie. Al mijn favoriete merken onder 1 dak. Kundig personeel.
Samen met het gezin een dagje Bilthoven. Wat een mooie zaak en vriendelijk personeel. We hadden allemaal minimaal 1 paar nieuwe schoenen gekocht. Het kan dus nog, goed geholpen worden. Iedereen naar Donelli Bilthoven.
Goede hulp bij vinden van mooi passende kinderschoenen. Mooie collectie. Vriendelijk en behulpzaam personeel wat rustig alle tijd voor je neemt.
Zeer vriendelijk geholpen. Ondanks de moeilijke tijden corona, energie crises en personeelstekorten, staan de dames er met een glimlach. Tot snel en bedankt!
Op de website van Donelli; Nee, wij zijn sinds 2020 gestopt met de online verkoop om ons volledig te storten op de kwaliteit en service in onze winkel in Bilthoven. Afgelopen zaterdag de winkel bezocht maar de verkoopsters moeten misschien nog even goed kijken wat er op de website staat. Een goedemiddag is al teveel moeite. Vervolgens met mijn zoontje schoenen gaan passen. De verkoopster stond erbij en keek ernaar. Had verder geen andere klanten die ze op dat moment aan het helpen was. Als je schoenen wilt aanschaffen is het wel prettig dat je beide schoenen even kunt passen en erop kunt lopen en de verkoopster in ieder geval moeite doet en je helpt. Probeer je bij de lokale ondernemer te kopen ...... Donelli never again!
Gisteren, maandag 24 februari 2020, naar Donelli in Bilthoven afgereisd omdat ik op zoek was naar leuke schoenen. Zeer slechte ervaring met de dames die er werkzaam waren. Het duurde erg lang voordat we iemand zagen. Toen ik deze dame erop attendeerde dat ze leuke schoenen aan had, kreeg ik als opmerking: "Ja, dan moet je niet wachten tot de uitverkoop in februari, dan zijn ze er niet meer." Ik vond dit een nare opmerking. Ten eerste wist ik niet dat er uitverkoop was en ten tweede, er zijn genoeg mensen die alleen maar in een uitverkoop iets kunnen kopen! Vervolgens werd een andere klant geholpen en mijn dochter en mij werd geen blik waardig gegund. Geen enkele vraag tussendoor of we het konden vinden of dat ze ons zo zou komen helpen. Een andere verkoopster was schoenen aan het sorteren en nam niet de moeite om ons te woord te staan, laat staan te helpen. We hadden drie paar leuke schoenen op het oog, maar zijn erg teleurgesteld de winkel uit gelopen. Een financiële misser en wij zullen niet meer de moeite nemen om deze winkel nog vaker te bezoeken. Wat vreemd is, is dat je een bericht alleen kunt posten wanneer je een ster aanklikt. Uiteraard verdienen deze winkelmedewerkers geen enkele ster!
" Het Donelli Team staat voor service, kwaliteit en een persoonlijke bediening. Wij wensen u veel online shop plezier en zien u graag een keer in een van onze winkels. '"....... op papier zeker. De praktijk aan de deur is anders !!! Wat een onbeschoft en argoant personeel werkt bij die zaak zeg. Mijn vrouw, zuidamerikaans afkomst, psycholoog met 3 keer modaal inkomen maar jawel in haar casual klus outfiit . Wordt zojuist de deur geweigerd met de volgende opmerking " Mevrouw we hebben liever hier mensen die onze producten kunnen betalen.......... zo te zien kunt u dat niet". Echt reinste discrimatie op uiterlijk!!!! Donelli Never Again!!!!
Hele leuke schoenen gekocht hier. Zowel voor mijzelf als mijn kinderen.
Bedankt voor de mooie schoenen. Super mooie schoenenwinkel zowel fysiek als online. Ga zo door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid