facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Donelli Bilthoven

Donelli Bilthoven
Adres: Vinkenlaan 4 - 6, 3722AJ Bilthoven
Telefoonnummer: +31302040253
Stad: Bilthoven
Route: Vinkenlaan 4 - 6
Postcode: 3722AJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Schoenenwinkel Houten Het Rond, Schoenenwinkel Zeist, Donelli uitverkoop, Kroon schoenen, Zandbergen De Bilt, BlendZ, Utrecht schoenen, Bitter schoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Donelli Donelli 9 meter Wat een fijne overzichtelijke webshop! We waren erg nieuwsgierig geworden hoe de wink...
Recensies
Super leuke website. Altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Ook zijn ze heel actief op social media en hebben ze leuke acties. Mijn complimenten!
Erg goede online winkel! Zeer ruim assortiment, fijne service en snelle levering. Ook altijd leuk om de Facebook in de gaten te houden met leuke acties!
Ik doe mee met de like&win actie voor de super mooie high crochet all stars!! Verder ook super mooie schoenen op de website!
Mooie, overzichtelijke website met groot assortiment. Hele leuke acties via Facebook en goed service. Ik ben fan!
Ideale webshop voor schoenen. Ruime selectie voor goede prijzen. Snelle levering, thuis of bij een access point. Maar de klantenservice maakt het verschil. Vriendelijk, bekwaam en behulpzaam. Weinig andere webshops die het zo goed doen. Ga zo door Donelli!
Voor groot en klein, voor ieder wat wils. Een goede winkel met fantastische service!
Hele aantrekkelijke website, nodigt al uit tot kopen! Daarnaast mooie en goede producten en klantvriendelijk personeel :
Te gek gave Converse gympen, zulke leuke akties ook !!
Ik vindt de site en de winkel super goed ze verkopen hele mooie schoenen voor mee mooi prijsje ik vind de schoenen echt top en ik ga vanaf nu hier alleen maar schoenen kopen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid