facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Someren

Domino's Pizza Someren

Info

Domino’s Pizza Nederland is het grootste pizza bezorg en afhaal bedrijf in Nederland. Bestel de lekkerste verse handgemaakte pizza's op Dominos.nl!



"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Wilhelminaplein 22a, 5711EL Someren
Telefoonnummer: +31493894758
Stad: Someren
Route: Wilhelminaplein 22a
Postcode: 5711EL


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 11:30 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 13:00 - 22:00
Zondag: 13:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Domino's, Domino's korting, Dominos actie, Kinder pizza Domino's, Pizza Asten, Domino's Deluxe Pizza, Cheeseburger pizza Domino's, Kip pizza Dominos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sphinx Restaurant Sphinx Restaurant 39 meter Eten is goed ! Wachttijd is te lang. Telefonisch besteld om 17.30. Bestelling zou om...
Afhaalcentrum Döner-kebab De Meer Afhaalcentrum Döner-kebab De Meer 142 meter Afhaalcentrum Döner-kebab De meer Quality In Everything we serve !
Quercia Quercia 2 km buitengewoon gezellig!! Kinderen kunnen zich ook prima vermaken en het eten en bedien...
Recensies
We bestellen hier soms pizza, dat gaat altijd goed maar deze portie friet van 3.99 vind ik wel echt heel karig. Valt me erg tegen!
Prima service, prima pizza’s. Alleen jammer dat je nergens kunt zitten op een kruk of iets vergelijkbaars terwijl je op de bestelling wacht. Gelukkig wel voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
De pizza's waren lekker en ze werden snel thuis bezorgd, leuk om de track en trace te volgen.Eten: 5/5
Heerlijke pizzas, welke keuze dan ook. Wanneer niet tevreden wordt goed en snel gekeken naar een oplossing. Klasse/klassieker
Jij kan niet binnen etenEten: 3/5
Vandaag voor de eerste keer besteld bij domino's pizza someren, in een woord top! ik zal snel weer bestellen bij jullie, mijn complimenten voor het team uit someren, de bestelling was snel per koerier bij mij thuis, en de kwaliteit van het eten heerlijk en je krijgt meer dan genoeg dit keer had ik zo honger dat ik een family xxl pizza heb besteld, ga zo door team someren
Wat een waardeloze bedoeling bij dat Domino’s in Someren.. Anderhalf uur ! wachten op een pizza ongelofelijk...!!!! Slechtste van alles is dat ze drie keer een ander tijdstip beloven en dat er nog steeds niets is afgeleverd en je belachelijk aan de telefoon te woord staan.. Nooit meer iets bestellen daar .
Pizza besteld wat helaas niet helemaal was goed gegaan... even gebeld en werd direct opgelost echt super! volgende keer bestel ik via hun eigen app... goed bezig!
Apart, maar wel een keer gewoon pizza kunnen eten, met mijn lactose intolerantie. Zeker voor herhaling vatbaar.
Prima pizza's! Erg mooi dat als je via app hebt besteld en in de winkel binnen komt, je naam op elektronisch bord staat met hoeveel tijd het nog duurt. Erg klantvriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid