facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Maassluis

Domino's Pizza Maassluis
"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: PC Hooftlaan 8, 3142 GH Maassluis
Telefoonnummer: +31102540555
Stad: Maassluis
Route: PC Hooftlaan 8
Postcode: 3142 GH


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 11:30 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: New York Pizza Maassluis, Pizza bestellen Maassluis, Thuisbezorgd Maassluis, Domino's, Shoarma Maassluis, Dominos Pizza, Domino's gratis pizza, Domino's kinder Pizza
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Della Casa Maassluis Della Casa Maassluis 560 meter Verbrande pizza's gekregen om 20:15 aantal keer lopen bellen maar nemen niet op weten...
SMAAK & MEER SMAAK & MEER 615 meter SMAAK & MEER. Restaurant - Wijnbar & Catering met de puntjes op de 'i'.
Recensies
16:00 besteld voor 18:00 uur en om 19:00 wordt dit geleverd... ONGELOOFLIJK!! Ik kan niet eens zien welke pizza het is.
Om 18:00 uur pizza besteld en 3 uur later pizza nog steeds niet ontvangen. Na elke uur gebeld om te vragen of mijn bestelling bijna gereed was maar telkens geen antwoord op gekregen. De eerste keer zei medewerker geen antwoord te kunnen en mogen geven en gaf aan dat ik de bestelling zelf kan komen ophalen maar helaas was dat geen optie voor mij. Ik heb begrip voor dat het tijdens stuntweek drukker is dan gewoonlijk maar langer dan 3 uur wachten is wel beetje heel lang voor maar 1 pizza en kip stukjes.
Om 17.30u besteld, 1.5u later pas bezorgd waarbij ze 2 dingen van de bestelling waren vergeten. Gelukkig kon de bezorger het nog wel even brengen, maar hij is nooit meer terug gekomen. 3 kwartier later gebeld, ze kregen geen contact meer met de bezorger, maar ze zouden het alsnog wel brengen. Uur later nog steeds geen bericht, derhalve maar weer gebeld. Het was erg druk dus ze konden niet zeggen hoe laat het zou aankomen en geld teruggeven is geen optie. Lang verhaal kort.. ik wacht nog steeds op wat nu ondertussen mijn mid-night snack gaat worden.
Oke. Ik ben geen type wat klaagt en best begrip kan opbrengen, maar….. Een gewone woensdagavond, 21:50 bestelling geplaatst. Na een belletje rond 22:50 uur werd er gezegd dat de bestelling onderweg is. Wij wonen op nog geen kilometer afstand. 23:05 uur werd het bezorgd. Gedeukte doos, vet deksel en lauw net niet koud. Ook de bucket van €14,95 slap en lauw. Wat gaat er toch mis met Domino’s Maassluis?
Besteld voor 17:15, om 17:45 kwam het pas. Toen ontbrak ook nog eens ons drinken. 3x gebeld en toen toch nog steeds niet gebracht. Nu geld terug gevraagd en hopen dat ik het terug krijg. Erg erg jammer! Domino is altijd te laat met bezorgen. Ook was de pizza koud.
Slechte zaak.. Vandaag om 17.15u besteld en aangegeven dat we het eten om 18.45u wilden hebben. Zojuist 19.15u gebeld, want het was er nog steeds niet. Krijgen we te horen dat het nog de oven in moet, want iedereen die na ons besteld heeft en invult zo snel mogelijk, gaat allemaal voor. Klopt geen bal van die hele tent niet.
Niet tevreden over Domino’s Maassluis. Altijd te laat en 9 van de 10 keer niet compleet. Zo ook vandaag een half uur te laat en de bijbestelde drankjes niet geleverd. 3x gebeld en er word beloofd dat ze alsnog gebracht worden. Uiteindelijk na 2,5 uur nog geen drankjes.
Eten besteld onder werktijd en na 2u nog niks ontvangen. Gebeld om te vragen waar het eten blijft en medewerker kon telefonisch geen tijdsindicatie geven. Slecht te woord gestaan telefonisch, uiteindelijk zelf het eten gehaald in het filiaal en goed + begripvol geholpen door medewerker Sara.
18.15 uur pizza besteld, Domino’s Maassluis. 1 uur en 15 min. wachten nog geen pizza gezien. De tracker op de vernieuwde app werkt niet. Volgens de tracker moet de pizza nog de oven in. Pizza mogen ze houden. Wel mijn geld terug a.u.b.
Belachelijke ervaring. 2.5 uur gewacht op bezorging. Om 4 uur besteld. Ruim op tijd.zou je denken? Broodje, kip en ijs besteld. Ijs was uiteraard geen ijs meer maar milkshake door de warmte. Ik weet niet wat ze doen met bezorgen maar dit doen we niet nog een keer. De honger was ook alweer verdwenen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid