facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Della Casa Maassluis

Della Casa Maassluis

Info

Dé nummer 1 pizzeria, pastaria en Italiaan uit Maassluis! Traditionele Italiaanse vlees- en visgrechten, antipasti, pizza's en met afstand de lekkerste pasta's van Zuid-Holland. Alles elke dag vers, en altijd 100% van het huis!

Geschiedenis

Dé nummer 1 pizzeria, pastaria en Italiaan uit Maassluis! Traditionele Italiaanse vlees- en visgrechten, antipasti, pizza's en met afstand de lekkerste pasta's van Zuid-Holland. Alles elke dag vers, en altijd 100% van het huis!

Adres: Keucheniusstraat 2, 3144 EN Maassluis
Telefoonnummer: 010- 592 6991
Stad: Maassluis
Route: Keucheniusstraat 2
Postcode: 3144 EN


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 22:00
Dinsdag: 15:00 - 22:00
Woensdag: 15:00 - 22:00
Donderdag: 15:00 - 22:00
Vrijdag: 15:00 - 23:00
Zaterdag: 15:00 - 23:00
Zondag: 15:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Della Casa Maassluis menukaart, Pizza Maassluis, Italiaan Maassluis, Spareribs Maassluis, Eten bestellen Maassluis, New York Pizza Maassluis, Turkse pizza Maassluis, Fratelli Maassluis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SMAAK & MEER SMAAK & MEER 66 meter SMAAK & MEER. Restaurant - Wijnbar & Catering met de puntjes op de 'i'.
Gioia Italiana Gioia Italiana 535 meter Wederom heerlijk Italiaans gegeten voor een leuke prijs. Gewoon eerlijk en lekker ete...
Domino's Pizza Maassluis Domino's Pizza Maassluis 560 meter 16:00 besteld voor 18:00 uur en om 19:00 wordt dit geleverd... ONGELOOFLIJK!! Ik kan ...
Recensies
Verbrande pizza's gekregen om 20:15 aantal keer lopen bellen maar nemen niet op weten precies dat ze iets fout hebben gedaan. Met voorbedachte rade klanten zo afwimpelen erg laag!
Voor de 2e keer pasta arrabiata besteld. Voor de 2e keer te laat bezorgd, een kwartier te laat dit keer. De 1e keer de arrabbiata was een succes, gerecht was erg lekker. De versie van vanavond was verschrikkelijk. Zo ontzettend pittig dat ik het na 5 happen heb weggegooid, niet te eten zo heet. Ik heb al flink wat arrabbiata's gegeten inmiddels en het is altijd een pittig gerecht maar wat ik vanavond kreeg sloeg echt nergens op. Hierover gebeld en werd afgewimpeld met "Zo is ons gerecht" en "Arrabbiata hoort pittig te zijn". Geenszins bereid om mij tegemoet te komen met een nieuw of ander gerecht.
Pizza’s zijn lekker maar de tijd die je moet wachten tot je pizza bezorgd wordt, slaat echt nergens op. Ruim 2 uur op onze pizza’s moeten wachten. Na paar keer te hebben gebeld, hebben ze zogenaamd de bestelling niet door gekregen maar ze weten precies wat je besteld hebt. Hier bestel ik nooit meer!
Eten besteld bij della casa. Ik dacht ik geef ze weer eens een kans maat heb alweer spijt dat ik daar besteld heb. Een uur en 20 min wachten op het eten....della casa dat kan beter...doe er eens een keer iets aan. Pizza salami was redelijk. Maar....ik dacht ik bestel eens een lekkere entrecote....niet te eten. Entrecote had onder een vrachtwagen gelegen denk ik....heel erg dun en knijtertaai....kortom geen della casa meer voor mij.......bah...30 euro naar de kloten!
2 van de 4 pizza waren niet volgens bestelling. Een compleet verkeerde calzone en een kip dõner met te weinig ingrediënten. Dit is al de 2e keer in korte tijd dat de bestelling niet in orde was. Slordig en teleurstellend.
Pizza tonno met extra zalm was niet te eten zo zout dat het was. Geen oplossing gehad helaas. Pizza maar weggegooid zonde van het geld...
Na 1,5 uur wachten, bestelling geannuleerd. Ik belde op en kreeg de mededeling 'systeemfout'. Dit doen we dus nooit meer! Wat een rotzaak!
Lasagne smaakte naar niks en was niet te vreten pizza viel uit elkaar en bodem was erg dun.
Hele lieve mensen! We kwamen ontzettend laat aan en toch werden we nog bediend met alle geduld en vriendelijkheid. Lekker pizza en ook groot. Kom zeker nog eens terug! Tesekurederim!!Eten: 5/5
Inmiddels ruim 2,5 uur aan het wachten op 2 pizza's op een dinsdagavond.... Uiteraard is de bestelling "net de deur uit". Wij bestellen hier nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid