facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doloris

Doloris
"A surrealistic climb-through experience and an immense rooftopbar."
Adres: Spoorlaan 21c, Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: +31132084058
Stad: Tilburg
Route: Spoorlaan 21c


Recensies
Het was een spannende onderneming voor een 61-jarige dame! Gelukkig was ik samen met mijn zoon en die nam de leiding. Dingen gedaan die ik normaliter niet zou doen. OMG al die ladders! Na een dik uur rondgecrost in de spelonken van Meta Maze hielden we het voor gezien. Kan het iedereen dik aanbevelen. Minpuntje vond ik wel het personeel in de bar. Alleen Engelstalig. Zit ik niet op te wachten bij zo'n top- adventure... Bezoek aan Rooftop was een goede manier om de opgebouwde spanning af te bouwen.
Het was meeeega gaaf!!! Lekker dichtbij Kunnen parkeren, mega mooie ruimtes waar je terecht komt! We hebben ons ogen uitgekeken! Veel donkere ruimtes maar dat maakt het lekker spannend! En geniaal als je daar gaat zitten voor een drankje eerst dat je random word meegenomen door een persoon, we vonden het in 1 woord gigantisch leuk! Oke dat waren 2 woorden.. wij gaan zeker nog een keer!!
Ik heb enorm genoten van de Maze! De spanning bouwt enorm op als je in je eentje het doolhof induikt. Ik heb me echt verwonderd over de prachtige en creatieve kamers en ik voelde me even kind door al het klauteren en klimmen. Je beleeft het doolhof optimaal als je jezelf toelaat te mogen verdwalen en je verwachtingen achterwege laat. Ook haal je er het meeste uit door het echt individueel te ervaren. Dat is ook het enige wat ik vond afdoen aan de ervaring: dat andere bezoekers luidruchtig met elkaar in gesprek gaan. Dat haalt iets van de betovering weg.
Unieke ervaring, je valt van de ene in de andere verbazing. Ook ben je lekker in beweging. Het eerste stukje als je weggebracht wordt met een blinddoek om, en daarna als de blinddoek afgaat vond ik best spannend. Snap alleen niet waarom ik op deze werkdag 25 euro pp moest betalen en geen 19. En dan kost een kluisje ook nog eens maar liefst 2,50., dit vind ik niet klantvriendelijk
Het was een grappige en een aparte ervaring, waarbij je de tijd en je oriëntatie een beetje kwijt raakt haha. Het is echt een experience. Neem dus echt de tijd om goed rond te kijken en even daar te blijven, soms gebeuren er dan pas dingen. Je zit niet met de tijd, dus geniet ervan . Daarna wezen eten bij de rooftop. Als je last hebt van je knieën o.i.d. is het niet aan te raden. Tijdens je wachttijd voordat je naar binnen gaat, kun je gewoon een drankje drinken.
Was een leuke ervaring ,samen met dochter geweest. Je moet wel redelijk goed van lijf en leden zijn. Leuk tijdens citytripWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Zaterdagavond Het beloofde het HOOGTE punt van de avond te worden. Tafeltje gereseveerd via de website in de auto gestapt vanaf groninigen aankomst tijd 11uur meneer bij de balie zij dat ze gingen sluiten over 20 min terwijl er op de site openingstijden staan 01:00 er zaten genoeg klanten binnen en buiten wij werden verzocht om te gaan ik vind dit absurd dat er niet aan de openingstijden word gehouden het liefst zou ik het HOGER op gaan zoeken maar daar ga ik niet eens de moeite voor doen helemaal voor niks gekomen daarom krijgen jullie van mij een ster
Als je een beetje wat gewend bent, qua immersive experiences denk aan Efteling/Disney rides ga je hier niet van opkijken. Gezien je hier 19-25 euro pp voor betaald had ik verwacht dat het er minder goedkoop uit zou zien en overtuigender zou zijn. Maar helaas. Verder was de ervaring absoluut beter geweest als er niet zoveel mensen tegelijkertijd losgelaten zouden worden want een "individuele ervaring" was dit absoluut niet. Qua doolhof design inclusief geheime gangen e.d. was het wel mooi gemaakt. Hoe dan ook, ik hoop in de toekomst wel meer soortgelijke ervaringen tegen te komen. Maar het kan absoluut beter dan dit prototype.
Echt een super vette ervaring. Wij zochten op "leuke dingen te doen in Eindhoven" en dit was zeker een goede suggestie. We raden aan om niet te onderzoeken wat je gaat doen en alles gewoon op je af te laten komen. Je wordt goed ontvangen en krijgt de uitleg al bij de deur. Voor de ervaring kregen we een goede service in de lounge en hebben we genoten van een heerlijk drankje. Enige nadeel was naar mijn mening wel dat we niet tegelijkertijd naar binnen mochten maar één voor één naar binnen werden geleid. Voor de rest was het prima te doen en was alles goed en logisch doordacht. Wel was het extreem warm tijdens de ervaring dus ik raad aan om lichte kleding te dragen. Dit is van te voren overigens ook goed gecommuniceerd op de website/tickets. Tot slot hebben we nog achteraf een drankje kunnen doen in de skylounge. Wel jammer dat we niet op het terras konden zitten vanwege de absentie van heaters. Zeker aan te raden voor koppels en vriendengroepen!
Al veel over gehoord en gelezen. Telkens was het uitverkocht als we wilde gaan, maar nu hadden we toch kaartjes kunnen reserveren. Het is dus wijs om vooraf op de site een tijdslot te boeken. De aankomst/aanmelding op de begane grond is al anders dan ik gewend ben. Je komt al een beetje in de sfeer, al kan het ook als onpersoonlijk worden gezien. Vervolgens gaat je reis naar de mooie lounge, waar je je spullen achter laat. Hier wacht je vervolgens rustig of in spanning met of zonder drankje op wat komen gaat. Hierna begint je reis door het doolhof, wat ik in een woord zal omschrijven als "anders". Ja op sommige plekken is het warm, maar op andere kan je afkoelen. Er zijn kleine ruimtes maar over het algemeen niet zo klein/smal dat je er niet doorheen kan komen, waar wij bang voor waren. Was het druk binnen...geen idee, er waren zoveel kamers Aan het einde van je reis kan je bijpraten in de lounge of een verdieping hoger bij rooftop. Rooftop mooie locatie met uitzicht over de stad. Er staan hier veel vegetarische dingen op de kaart voor degene die willen. Waarom geen 5 sterren: Als de regels omtrend apparatuur zo strikt zijn dan vind ik persoonlijk dat de kluisjes gratis zouden moeten zijn. Ik moet er eerlijk bijzeggen dat we de optie van de yondr case niet hebben geprobeerd omdat het niet duidelijk is of je deze dan wel in je broekzak kan doen. En met een zakje in je hand lopen heel de tijd is niet handig in het doolhof Al met al dus welzeker een geslaagde ervaring. We zullen denk ik niet snel het doolhof nogmaals bezoeken, nu we het eenmaal gezien hebben. Maar als de inhoud van het doolhof in Utrecht straks anders is dan in Tilburg, dan gaan we daar zeker naar toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid