facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doloris

Adres: Spoorlaan 21, Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: +31132084085
Stad: Tilburg
Route: Spoorlaan 21


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MagischeNachten.nl MagischeNachten.nl 1 km Alles was prima geregeld door MagischeNachten veel lof van de hele familie.
Efteling Aquanura Efteling Aquanura 10 km Prachtige show! Onwijs gaaf, muziek en water combinatie is geweldig gemaakt. Zeker de...
Recensies
Een verbluffend mooie en verrassende stek. Binnen super tof gestyled, buiten enorm ontspannen, prettige bediening.
Lekker eten op een goede locatie. Alleen jammer dat de bediening een paar foutjes had gemaakt met de bestelling. Verder was het een geslaagde avond.
Oke restaurant. Ze waren erg gericht op hip en trendy waardoor de kwaliteit van het eten iets minder was, naar mijn idee. De opmaak van het eten zag er prima uit, maar de smaak ws gewoon minder. Wel leuk uitzicht op de rooftop, maar had het hoger verwacht. Al met al aardig, maar zou het niet direct aanbevelen.
Eten en ambiance zijn goed. Afwisselende gerechten die in kleine porties geserveerd worden. Aangeraden wordt om 2-3 porties te bestellen en evt nog een toetje. Kosten zijn ongeveer €9,- per gerechtje. Leuk concept, helaas was de service wat rommelig.
Was erg gaaf om mee te maken. Echter stond er in de lift met hele kleine letters, dat je niet contant kon betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid