facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DOK6 Cinema Polskie Filmy

DOK6 Cinema Polskie Filmy
"DOK6 Cinema is een servicebioscoop. Tijdens de film kan je op een knopje drukken om iets te eten of te drinken te bestellen. Een medewerker komt dan naar je toe om je bestelling op te nemen. Daarna wordt je bestelling naar je toe gebracht zodat je lekker kunt blijven zitten. We hebben een uitgebreide kaart met koude en warme dranken en veel verschillende soorten snacks. Uiteraard vertonen wij de nieuwste blockbusters, kinderfilms, rom-coms, documentaires, arthouse films etc. In de zomervakantie heeft DOK6 Cinema de huiskamerbioscoop. Vanuit de bank of fauteuil filmkijken in een huiskamersetting. Uniek in de regio."
Adres:
Telefoonnummer: 077-3101064
Stad: Panningen


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 20:30
Dinsdag: 14:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: DOK6 Theater, DOK6 Cinema geplande evenementen, DOK6 openingstijden, DOK6 Panningen Restaurant, After we fell DOK6, Openlucht bioscoop Panningen, Bioscoop Venlo, DOK6 spiderman
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DOK Cinema DOK Cinema 11 meter Wat heerlijk om weer eens naar de bioscoop te gaan. Ik wilde heel graag A man called ...
Recensies
Al jaren bekend met deze bioscoop. Blijft geweldig, goede service en is deze nog meer uitgebreid. Je kunt nu ook, misschien al langer hoor dat weet ik niet, je stoel reserveren en een hapje e/o drankje van te voren via de website bestellen. Het staat dan gelijk klaar als je de filmzaal binnenkomt.
Fijne full service bioscoop. Prima beeld en geluid. Wij hebben er niet gegeten, maar ik hoor daar goede verhalen over dus gaan we zeker nog eens proberen. Bestellen via smartphone met QR code of zo zou ik persoonlijk nog fijner vinden.
Een cinema waar je echt een avondje uit bent. Van te voren online kaartjes en eventueel een versnapering bestellen, parkeren voor de deur, enthousiaste en correcte bediening en na afloop gelegenheid om na te borrelen. Kortom een echte aanraden voor een leuke avond uit.
Vandaag high ranja gedaan bij dok6 in Panningen viel erg tegen wat je krijgt qua prijs zou in de pauze nog iets lekkers klaar staan bij de deur maar was niets te zien/vinden beetje jammer. De film was wel oke. Beetje jammer dat ze niet meer reageren op de mail. 25-10-2022 Na contact super geregeld zijn toch weer terug gegaan om het nog eens te ervaren. En onze complimenten
Fijne bioscoop; vooral de VIP-stoelen bevielen uitstekend. Pauze in de film voor de rokers en toiletgangers onder ons zou wel fijn zijn.
Met de kinderen een film gekeken. Vriendelijk personeel. Mooie, goed onderhouden zaal. Mogelijkheid om iets te drinken of snacken te bestellen. Geluid niet te hard.
Comfortabele bioscoopzaal en goede service. Jammer dat er altijd een lichtje blijft branden op de tafeltjes
De bioscoop is goed. Goede bediening, vriendelijk personeel. Lekkere zitplaats. Het geluid is te hard.
Wat een aangename verrassing. Nog nooit zo relaxed een film kunnen zien. Een unieke ervaring. Niet met zn allen op een rijtje met links en rechts de vretende massa, maar relaxed op je eigen bankje zonder last te hebben van oplichtende telefoonschermpjes of krakende chipszakken. En de film was ook nog vermakelijk. Zo werd ern grauwe natte vakantiedag alsnog een topmiddagje.
Gezellige bioscoop. Gebruik gemaakt van de nieuwe vip stoelen. Stoelen waren heerlijk maar te dicht bij het scherm. Service was prima.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid