facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DOK Cinema

DOK Cinema

Info

DOK6 Cinema is een service bioscoop, gelegen in hartje Panningen, in het hart van Noord-Limburg, op slechts 20 minuten rijden van Venlo, Roermond en Weert

Geschiedenis

DOKCinema is een service bioscoop, gelegen in hartje Panningen, in het hart van Noord-Limburg, op slechts 20 minuten rijden van Venlo, Roermond en Weert. Deze bioscoop bestaat uit 4 zalen waarvan 3 zalen zijn uitgerust met het service concept. Tijdens alle films biedt DOKCinema u een persoonlijke service in de zalen die zijn uitgerust met het service concept. Met één druk op de knop komt de gastheer of gastvrouw tijdens de film uw bestelling opnemen en serveren. Bij DOK6 Cinema gaan de nieuwste films in première. Maar er worden ook arthouse film, documentaire vertoond onder de noemer DOK Filmspecials. Daarnaast heeft DOK6 Cinema een programma met Live opera's en balletten die rechtstreeks vanuit het Royal Opera House in London worden uitgezonden.

Bezoek de website, www.dok6.eu. Volg ons op Twitter: https://twitter.com/DOKCinema



"DOK6 Cinema is een servicebioscoop. Tijdens de film kan je op een knopje drukken om iets te eten of te drinken te bestellen. Een medewerker komt dan naar je toe om je bestelling op te nemen. Daarna wordt je bestelling naar je toe gebracht zodat je lekker kunt blijven zitten. We hebben een uitgebreide kaart met koude en warme dranken en veel verschillende soorten snacks. Uiteraard vertonen wij de nieuwste blockbusters, kinderfilms, rom-coms, documentaires, arthouse films etc. In de zomervakantie heeft DOK6 Cinema de huiskamerbioscoop. Vanuit de bank of fauteuil filmkijken in een huiskamersetting. Uniek in de regio."
Adres: Raadhuisplein 6, 5981 AT Panningen
Telefoonnummer: 0773101064
ue.6kod@poocsoib
Stad: Panningen
Route: Raadhuisplein 6
Postcode: 5981 AT


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: dok 6 cinema programma, dok 6 theater, bioscoop sevenum, dok6 openingstijden, dok6 vandaag, dok6 theaterprogramma, dok6 reserveren, dok6 huiskamerbioscoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DOK6 Cinema Polskie Filmy DOK6 Cinema Polskie Filmy 11 meter Al jaren bekend met deze bioscoop. Blijft geweldig, goede service en is deze nog meer...
Recensies
Wat heerlijk om weer eens naar de bioscoop te gaan. Ik wilde heel graag A man called Otto met Tom Hanks zien. Wat was het een mooie lekkere-wegkijk-film. De stoelen zitten fijn en je hebt veel beenruimte. Je kan ook luxe relaxfauteuils bestellen, maar dat hadden we niet gedaan. Het is een service bioscoop, dus als je op een knopje drukt, komt er een medewerker en kun je je bestelling doorgeven. Ze komen vervolgens je drankje of hapje brengen. Er was geen pauze tijdens de film, gelukkig dat ik niet naar het toilet moest. Die was 1 etage hoger en dan ben je toch wat extra tijd kwijt, waardoor je dus een heel stuk van de film zou missen. Gelukkig nu dus geen last van gehad :o.
Hele fijne, mooie bioscoop. Lekker veel beenruimte, comfortabele stoelen en goede service. Hier rijden we graag 35 minuten voor.
Een kleine bioscoop waar je op moet letten als er nieuwe films uitkomen. Soms draaien ze naar een week of 2 a 3. Goede stoelen. Goed geluid. Goed beeld. Dan heb je de 3 meest belangrijke punten van een bioscoop te pakken. Aangezien dit een service bioscoop is kun je ook nog drinken, kleine hapjes en snoep krijgen.
Wij hebben genoten op het terras van Doc6 en Momus tijdens de pinkstermarkt in Panningen maar helaas heb ik geen foto's gemaakt. Tot de volgende keer.
Mooie servicebioscoop met heerlijke VIP stoelen. Ook de bediening is prima en snel. Alleen hadden voor mij de VIP stoelen wat verder van het scherm mogen staan. De volgende film bekijken we toch liever vanuit het midden van de zaal. Maar we komen zeker terug.
Voor het eerst bij DOK6 geweest. Het seevice bioscoop concept was nieuw voor mij, maar beviel goed. Het geluid van de film vond ik zelf matig ten opzichte van andere bioscopen. Wellicht dat het aan de specifieke zaal lag waar wij de film in hebben gekeken.
Heerlijke zitplaatsen, drankje erbij. Mooie film... Dat is genieten.
Heerlijk onderuitgezakt in de luxe stoelen genoten van een heerlijk hapje, drankje en een uitstekende film uiteraard.
Met de kinderen een film gekeken. Vriendelijk personeel. Mooie, goed onderhouden zaal. Mogelijkheid om iets te drinken of snacken te bestellen. Geluid niet te hard.
Wat een aangename verrassing. Nog nooit zo relaxed een film kunnen zien. Een unieke ervaring. Niet met zn allen op een rijtje met links en rechts de vretende massa, maar relaxed op je eigen bankje zonder last te hebben van oplichtende telefoonschermpjes of krakende chipszakken. En de film was ook nog vermakelijk. Zo werd ern grauwe natte vakantiedag alsnog een topmiddagje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid