facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dirk Van De Broek

"Al sinds 1948 biedt Dirk van den Broek de laagste prijs voor al je dagelijkse boodschappen. Het begon met de eerste zelfbedieningswinkel van Nederland aan het Mercatorplein in Amsterdam, gevolgd door de eerste supermarkt in 1953. Vandaag de dag is Dirk uitgegroeid tot een succesvolle discount serviceformule met meer dan 125 winkels in heel Nederland. In de wekelijkse folder vind je de meest voordelige aanbiedingen en Kanskoopjes. Of je nu groente, zuivelproducten, huishoudelijke artikelen of andere boodschappen zoekt, bij Dirk vind je altijd wat je nodig hebt. Ervaar zelf waarom Dirk al meer dan 80 jaar een begrip is in Nederland.Op Dirk kun je rekenen!"
Adres: De Symfonie 27-29 , Nieuw-Vennep 2151 MD, NL
Telefoonnummer: 0252 628 010
Stad: Nieuw-Vennep
Route: De Symfonie 27-29
Postcode: 2151 MD



op zoek naar gerelateerd: dirk van de broek openingstijden, dirk openingstijden, dirk supermarkt, dirk van den broek online bestellen, dirk aanbiedingen volgende week, dirk folder volgende week, dirk van den broek openingstijden, dirk van den broek bergen op zoom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Albert Heijn 1 km Nette winkel met mooi assortiment. Prijzen valt over te twisten ik denk niet dat ze e...
Recensies
Ruime winkel maar beperkt assortiment. Vaak lang wachten bij de kassa’s. De flessenautomaat is daarbij zeer regelmatig defect. En ze hebben er maar 1. Tip: investeer in 2 machines, is er een kapot dan heb je een reserve..
Wij gaan speciaal, vanuit Hoofddorp, naar deze Dirk omdat ze er nog gewoon kassa's hebben waar je nog gewoon met contant geld kan betalen zonder lang in de rij te staan. Als ze dat daar ook gaan veranderen net zoals in Hoofddorpp, dan gaan we naar de concurent.
Vandaag bloemkool gekocht.Niet gaar te krijgen. Zo weg kunnen gooien. Dus geen groente vanavond.
Mini babybel gekocht, deze bleek 2,5 maand over de datum te zijn. Bij de servicebalie waar ik dit meldde werd een beetje gedaan alsof er niets aan de hand was. Ik voelde me als klant totaal niet serieus genomen, en ik vind het werkelijk schandalig dat er blijkbaar producten in het vak liggen die 2,5 maand over de datum zijn. Dat geld kan me gestolen worden 1.89 maar de manier waarop mijn klacht aan de balie werd behandeld vind ik zwaar ondermaats. Eerder op de dag wel een telefoongesprek gehad met een medewerker, die gelijk zijn schap ging controleren.
Weer eens een keer naar de Dirk in Nieuw Vennep geweest. Wat een vergissing was dat.. mega lange rijen +20 min, 2 kassa’s open. Echt slecht en dit is niet de eerste keer!! Jammer dat ze geen zelfscan hebben, dan was dit wellicht opgelost.
Zaterdag 20 Aug een hele slechte ervaring bij Dirk in Nieuw Vennep gehad. Druk in de winkel slechts 2 kassa's open. Lange rijen, 25 minuten had ik nodig om met mijn bokdschappen langs de kassa te komen. Geen zelfscan daar. . Dit was niet de 1e keer met deze ervaring. Tien minuten later bij Jumbo nog aanvulling gehaald met zelfscan. De service en klantvriendelijkheid bij Jumbo is bele malen beter. Ik weet wel waar ik voortaan naar toe ga.
Mooie overzichtelijk supermarkt fijn personeel en behulpzaam groot assortiment groetjes Ruud uit Almere
Bad vibes, ongezellige koude sfeer, artikelen vaak niet leverbaar of niet in de schappen erg teleurstellend. Daarnaast vaak nog lange wachtrijen bij de kassa’s en onaardige oude caissières , behalve Esther love Esther :
Vandaag aanbieding Ristorante pizza's. Diepvries. Bij thuiskomst bleek die beschimmeld! Was de koel/vries keten niet op orde?
Grote dirk . Mooi wijn selectie. Tip .. s’ochtends koop de turkse brood. Heerlijk met dirk tapenades
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid