facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Info

Welkom bij Albert Heijn Nieuw-Vennep. Wil je meer van ons horen? Meedenken en meepraten? Graag! Like ons en we houden contact..

Adres: Handelplein 185 , Nieuw-Vennep 2151 NN, NL
Telefoonnummer: 0252 622 111
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Handelplein 185
Postcode: 2151 NN


Openingstijden

Maandag: 08:00-21:00
Dinsdag: 08:00-21:00
Woensdag: 08:00-21:00
Donderdag: 08:00-21:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-18:00
Zondag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: albert heijn folder, albert heijn belgie, albert heijn openingsuren, albert heijn antwerpen, albert heijn bonus, albert heijn roeselare, albert heijn recepten, albert heijn gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dirk Van De Broek Dirk Van De Broek 1 km Ruime winkel maar beperkt assortiment. Vaak lang wachten bij de kassa’s. De flessena...
Recensies
Nette winkel met mooi assortiment. Prijzen valt over te twisten ik denk niet dat ze echt op de kleintjes letten
Fijne AH, 1 ster minder omdat er vaak een ENORME rij bij de kassa staat. Er zijn zelfscan kassa's en om het gebruik te stimuleren gaat er maar 1 kassa met cassière open. Gevolg...rij van 10 man, nog steeds geen kassa erbij : best vervelend. Ik ga niet de HELE kar door de zelf scan halen en met de handscanner ben ik gewoon bang iets te vergeten doordat ik normaliter gewoon alles in de kar gooi zonder erbij na te denken. Bij een paar boodschapjes pak ik altijd de handscanner of ga naar de zelfscan maar niet met een volle kar. Er kan gewoon een kassa bij mensen! Dat zou heel prettig zijn. Verder niks te klagen. Fijne winkel!
Aardige mensen die voor vragen klaar staan, en wijzen de.juiste pad aan waar het product ligt.
Nette zaak, veel keuze, vaak erg druk. zegt genoeg
Het is dat je geen 0 sterren mag geven anders werden het er nul. Het lijk wel een hangplek voor jongeren met een AH pakje. Vakken zijn meer leeg dan gevuld , het is er vies rommelig. Hoe kan het zijn dat je soms door de karren en het vele personeel nog mis grijpt. Ook om de AH heen erg vies. Als je er 10 man/vrouw ziet rondlopen en dan de puinhoop schandelijk. Dit zie je bij andere filialen niet op deze manier. Wat een speelplaats. Misschien een werkbezoek een paar deuren verder bij de Lidl stuk netter. Helaas hebben deze niet al de producten. Het logo in dit filiaal is AH maar daar blijft het bij. Jammer
De afgelopen 6 -12 maanden is de winkel in een vrije val geraakt: reclame artikelen zijn niet verkrijgbaar, maar ook de meest normale artikelen als croissants of kwark zijn niet verkrijgbaar. Appeltaart in de reclame? Deze moet om 11.00 uur nog worden afgebakken, tot 4x in 1 week toe. Groentes liggen letterlijk te rotten in de bakjen op de afdeling. AH Nederland: grijp in!!!
laatste weken heeft de winkel weinig voorraad en grijp ik vaak mis o.a. is de koelcel met voorverpakte sla/groente slecht bevoorraad om 13:15 geen broodjes meer ook het gewone brood was bijna op..
als het geen gebrek aan voorraad is, of voorraad verborgen in de opslagruimte, dan is het personeel dat incompetent is. Ik heb de zelfscan gebruikt en ik werd gecontroleerd bij het uitchecken en al, ja, al mijn items moesten opnieuw worden gescand. Afbeelding € 100 aan boodschappen. Dan was alles toch in orde. Het personeel hielp me niet alles terug in mijn boodschappentassen te stoppen. Op nog geen km afstand is een Jumbo en een Dirk van broek die ik voortaan ga gebruiken.
Prima eten en drinken te koop. En het is een best groote winkel. De medewerkers zijn aardig en als je iets vraagt zoals: waar ligt de chocolade krijg je altijd een goed antwoord! Bij de Albert Heijn kom ik vaak en zal ook doorgaan!
Prima concertzaal, goed geluid en blij dat we eindelijk weer naar een live concert konden gaan. Floor was geweldig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid