facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diervoeding Tak

Diervoeding Tak

Info

Happy Dog en Happy Cat staat voor de hoogste kwaliteit. Meer dan ooit tevoren is voedsel voor huisdieren een kwestie van vertrouwen. Wij verzorgen en bezorgen dat vertrouwen.

Geschiedenis

Wij beschouwen de gezondheid en de levensvreugde van uw dier niet enkel als een eis waaraan wij moeten voldoen, maar tevens als een verplichting aan onszelf. Daarom gebruiken wij uitsluitend grondstoffen met absolute zekerheid over de herkomst en van echte levensmiddelenkwaliteit!

Terwijl er uiterst strikte kwaliteitscontroles worden gehanteerd, werken wij unieke recepturen uit, die voor meer dan 90% verteerbaar zijn en zo het welzijn van uw huisdier verhogen. Want de natuurlijke, soorteigen en gezonde voeding van uw dier staan centraal in ons denken en handelen. Met vertrouwen voeren!

Verkooppunten Happy Dog: http://www.happydog.nl/happy-dog-service/happy-dog-verkoper/
Verkooppunten Happy Cat: http://www.happycat.de/nl/mijn-happy-cat-service/zoek-een-happy-cat-verkoper/



"Kwaliteit is het belangrijkst. Het zijn de ingrediënten en de ervaring waarop mens en dier kunnen vertrouwen. Diervoeding Tak is importeur van Happy Dog en Happy Cat, dé natuurlijke diervoeding voor hond en kat.Happy Dog en Happy Cat wordt in Wehringen geproduceerd, waar de wortels van het familiebedrijf Interquell sinds 1765 liggen. Hoogwaardige grondstoffen en ingrediënten van boeren uit de regio vormen de basis voor de producten die inmiddels vanuit de fabriek in Beieren over de hele wereld worden verspreid."
Adres: Julianaweg 11, 4725SG Wouwse-Plantage, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165 - 378391
Stad: Wouwse-Plantage
Route: Julianaweg 11
Postcode: 4725SG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenpension hoevekestijn Dierenpension hoevekestijn 2 meter Een zeer goed dierenpension. Zoveel ruimte om te lopen en te rennen. Wij gaan ook me...
Recensies
Super voeding, geweldige service, deskundig advies. Top, zijn alle producten van Happy Dog. Alle 3 mijn werkhonden krijgen Happy Dog en doen het er super op. Mijn politie speurhond Kees heeft lange tijd darm problemen gehad en kreeg prednison en speciaal dieet van de dierenarts. Het gaat zo goed met haar dat de medicatie niet meer nodig is. Ze krijgt zelfs sinds een aantal weken Happy Dog en dat gaat perfect. Mijn twee politie speurhonden moeten dag en nacht paraat zijn voor het echte werk, met Happy Dog krijgen ze de beste voeding voor goede energie en hun vacht ziet er prachtig uit. Wij zijn HEEL blij met Happy Dog en willen niks anders meer.
Het nieuwe pand van Happy Dog en Happy Cat bezocht en een rondleiding gehad met koffie en vlaai meegenomen voor Arian Tak en medewerkers. Top bedrijf
Top voer! Mijn katten met blaas en nierproblemen doen het goed op de speciale brokjes. Echt een aanrader.
Vriendelijk en hoogwaardig diervoeding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid