facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpension hoevekestijn

Dierenpension hoevekestijn

Info

Tijdelijke opvang voor huisdieren: honden, katten, vogels, konijnen. Meer info of reserveren via telefoonnummer 0165 - 379877.

Geschiedenis

U stelt eisen aan uw vakantie-adres. Daarbij gaat u niet over één nacht ijs: u laat zich informeren over kwaliteit, prijs, over de service. Heel logisch dat u als kritisch huisdierbezitter geen genoegen neemt met 'zomaar' een dierenpension.

Wij begrijpen dat maar al te goed. Uw hond of kat dient de beste verzorging te krijgen, ook als u zelf geniet van een welverdiende vakantie. Gun uw huisdier het beste en breng hem naar Dierenpension Hoevekestijn in de Wouwse Plantage.

Adres: Julianaweg 11, 4725 SG Wouwse-Plantage, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0165 379877
Stad: Wouwse-Plantage
Route: Julianaweg 11
Postcode: 4725 SG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenpension de Lindenberg, Dierenpension Roosendaal, Hondenpension Oudenbosch, Hondenpension Hoogerheide, Dierenpension Zevenbergen, Hondenpension Dordrecht, Dierenpension Breda, Wat kost een hondenpension
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diervoeding Tak Diervoeding Tak 2 meter Super voeding, geweldige service, deskundig advies. Top, zijn alle producten van Happ...
Recensies
Een zeer goed dierenpension. Zoveel ruimte om te lopen en te rennen. Wij gaan ook met een gerust hart weg. Zeker een aanrader.
Goed hotel voor je hond En ik heb geen gemakkelijke hond Ik ben met een gerust hart op vakantie gegaan Een echte aanrader voor je hond Een mooi en schoon bedrijf En het personeel is top
Heel fijn dierenpension waar je de hond met een gerust hart een paar dagen kan laten slapen
Heel mooi pension, kan niet anders zeggen, dat mijn hondje het prima naar de zin heeft gehad. Zeer aan te bevelen.
Hond vriendelijk , ruime rennen,schoon en netjes. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe het met je trouwe 4 voeter gaat. Er was een medisch probleem met onze hond en ze hebben zeer goed gehandeld. Daarnaast zeer vriendelijk en goed ontvangst. Wij laten onze hond er met een gerust gevoel achter.
Geweldig pension. Toen onze Tom tijdens zijn verblijf erg ziek werd, is hier perfect en professioneel op gereageerd door een bezoek aan onze eigen dierenarts!
De hulphond van onze oudste dochter is ons zoveel waard, bij hoevekesteijn krijgt hij echt de allerbeste zorg, zulke lieve mensen! Jammer dat het in de zomer zo lang van te voren vol zit, nu kan je niet spontaan weg, of bijv 4 weken van te voren..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid