facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DierenTop

DierenTop

Info

Welkom op de Facebook pagina van DierenTop***. DierenTop is uw dierenarts voor gezelschapsdieren in de gemeente Bergen, Egmond en Warmenhuizen.

Geschiedenis

DierenTop*** bestaat sinds 1989 en is gevestigd in de dorpskern van Bergen, Egmond aan den Hoef en Warmenhuizen. Gedurende deze meer dan 25 jaar heeft DierenTop zich ontwikkeld tot een vooraanstaande kliniek voor gezelschapsdieren in Noord Holland. De ***sterren staan voor kennis, kunde en betrokkenheid en dat zal wat ons team betreft zo blijven!

Meer dan 25 jaar ervaring vertalen zich in kundig en doelgericht werken, gebruik van moderne technieken en sterke automatisering. U heeft direct contact met een goed samenwerkend team van dierenartsen en paraveterinairen.



Openingstijden:

DierenTop Bergen
Natteweg 2D 1862CX Bergen
T: 072 5815864
Behandeling na afspraak: maandag t/m vrijdag.
Inloopspreekuur: maandag én vrijdag van 8.30 - 9.30 uur.
Winkel-apotheek: maandag t/m vrijdag van 8.30 - 12.30 en 13.30 - 16.00 uur.
Weekend: behandeling van spoedpatiënten.

DierenTop Egmond
Prinses Irenelaan 68 1934EJ Egmond a/d Hoef
T: 072 5069905
Behandeling na afspraak: maandag t/m vrijdag.
Winkel-apotheek: maandag t/m vrijdag van 14.00 - 18.00 uur en zaterdag van 11.00 - 12.30 uur.
Weekend: behandeling van spoedpatiënten.

DierenTop Warmenhuizen
De Huisweid 11A 1749EL Warmenhuizen
T: 0226 392838
Behandeling na afspraak: maandag t/m vrijdag
en zaterdag van 13.00-14.00uur**.
Winkel-apotheek: maandag t/m vrijdag van
16.30 -18.00 uur en zaterdag van 13.00-14.00 uur.
Weekend: behandeling van spoedpatiënten.

**Het zaterdagconsult is bedoeld voor patiënten waarvoor behandeling niet tot maandag uitgesteld kan worden.

Adres: Natteweg 2D, 1862CX Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0725815864
Stad: Bergen
Route: Natteweg 2D
Postcode: 1862CX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 11:00 - 14:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk Kennemerland Dierenartsenpraktijk Kennemerland 437 meter Wij zijn vanmiddag met onze boxer Gabber bij Jessica op controle geweest voor zijn a...
Recensies
Onze Chihuahua Timmy was erg ziek. Hij was bijna helemaal verlamd. Zijn staartje kwispelde nog wèl vrolijk heen en weer trouwens. De dierenarts en zijn fantastisch goede én zorgzame assistentes gaven ons een reeel beeld van wat.. als.. dan. Heftig, maar zeer goed onderbouwt. Vandaag hebben we controle gehad. En Timmy loopt weer gewoon!! Na diverse injecties en veel zorgzaamheid. Blijdschap bij de baasjes én verwondering bij echt iedereen. Dierenkliniek Dieren Top, dank jullie wel voor jullie expertise en goede zorg. Als er een dierenarts is waar je op kunt bouwen, raad ik Top ten zeerste aan. Namens Nadya, Ilse en natuurlijk een hele stevige poot van Timmy
Vandaag met onze kleine Choco bij deze dierenarts geweest. Choco had op het strand aan een kwal geknabbelt en dat kan ernstige gevolgen hebben. Hij kreeg een prik om te braken. Na dit konden we Choco weer meenemen en waren wij gerustgesteld en uitermate tevreden over deze dierenarts.
Dierenarts die zijn vak verstaat. Met 100% oog voor dierenwelzijn en het begeleiden van mijn moeder bij het afscheid nemen van haar maatje poes Rumi.
Zeer vriendelijke en persoonlijke behandeling waarbij goed gekeken wordt wat het beste voor het dier en baasje is. Na vele andere dierenartsen te hebben gehad heb ik nu gevonden wat ik zocht, een menselijke contact.
Tijdens een korte vakantie; hier aan zee, vanuit Geldrop; was één van onze honden zeer misselijk. We konden , nadat we om 8.30 gebeld hebben om 13.15 terecht en werden zelfs teruggebeld of we eerder wilden. Uiteraard. Na een goed onderzoek, in overleg medicatie gekregen. Uiterst vriendelijke arts en medewerkers. Hoop hier nooit meer naar een dierenarts te moeten, maar de toevoeging TOP in hun naam maken ze meer dan waar.
Ton en monique zijn geweldig en eerlijk. Het team daarom heen is super. Wij voelen ons altijd gehoord
Ik rijd helemaal vanuit Purmerend hierheen. Mijn kater is 5 jaar geleden al gered met zijn gebroken heupkop, want daar is niks meer van te zien als hij loopt/rent. Nu heeft hij hem weer gered, dit keer door uitdroging vanwege een ontsteking. Super betrokken en heeft het beste met de dieren voor!
In een woord, geweldig. Het lijkt wel een wonderdierenarts. Voor de prijs hoeft je geen andere arts meer te zoeken, ik vind het redelijk en betaalbaar.
Afspraak op korte termijn mogelijk, persoonlijke service en een prima prijs kwaliteit verhouding.
Fijne en zeer kundige dierenarts waar wij voor een second opinion zeer snel terecht konden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid