facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsenpraktijk Kennemerland

Dierenartsenpraktijk Kennemerland

Info

Wij behandelen gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren.
Onze dierenartsen staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u en uw dier klaar

Geschiedenis

Welkom op de Facebookpagina van Dierenartsenpraktijk Kennemerland

Dierenartsenpraktijk Kennemerland opende in 1996 haar deuren aan de Oosterweg 30 in Bergen NH. Drie jaar later kwam daar ook de praktijk in Schoorl bij op de Heereweg 92a.

Wij behandelen gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren.
Onze dierenartsen staan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u en uw dier klaar.

Voor spoed bel: 072-5895667 en toets 1

Adres: Oosterweg 30, 1862 KD Bergen, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 072-5895667
Stad: Bergen
Route: Oosterweg 30
Postcode: 1862 KD



op zoek naar gerelateerd: Berghem dierenarts, DierenTop, Dierenarts Heiloo, Dierenarts Schagen, Dierenarts Bergen op Zoom, Dierenarts Warmenhuizen, Dierenarts Castricum, Dierenarts Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DierenTop DierenTop 437 meter Onze Chihuahua Timmy was erg ziek. Hij was bijna helemaal verlamd. Zijn staartje kwis...
Recensies
Wij zijn vanmiddag met onze boxer Gabber bij Jessica op controle geweest voor zijn allergieën. Geweldige dierenarts die met je meedenkt en oplossend werkt.
Alle respect voor dit geweldige team, altijd goed voor mijn honden en toen vorige week onze Sjonnie ingeslapen moest worden is dat zo respectvol en liefdevol bij ons thuis gebeurd. Ook daarna nog een lief kaartje ontvangen. Wat een kanjers!
Lieve en begripvolle mensen. Dank voor de goede zorgen voor Pom
Telefonisch contact gehad om onze 17jarige teckel te laten inslapen. Er werd ons verteld dat er een patiënten stop is, en ze ons niet konden helpen. Terwijl onze teckel bij hun staat in geschreven, maar we niet jaarlijks komen omdat onze teckel nooit wat heeft gemankeerd. Een zwaar gevoelloze reactie. We zijn hierdoor naar Heerhugowaard gegaan en ervaarde we het tegenovergestelde.
Zeer vriendelijk geholpen. Meedenkend en begripvol personeel.
We waren op vakantie in Schoorl toen onze hond Sinne ziek werd.We konden dezelfde dag nog terecht.Opvallend was de tijd die dierenarts Jeroen nam en het uitgebreide onderzoek wat daar op volgde.Een goede diagnose volgde want Sinne is na 3 dagen en een kuur en injectie alweer de oude.Ik zou bijna verhuizen naar Schoorl vanwege deze zeer aardige en ter zake kundige dierenarts.
Fijne dierenartsen, kundig en aardig.
Weet niet zo goed wat ik hier van moet denken . Paard van onze dochter was dachten wij nadat u was geweest niet zo heel ernstig ziek aan zijn been . Maar 7 dagen later moest mijn dochter hem wel laten inslapen . Hoe verklaar je zo iets ? Weten het nog steeds niet . En het verdriet is zo vreselijk erg
Ik kwam aan met een zieke hond die niet meer wilde eten en drinken, diagnose gesteld, bloed afgenomen, na een half uur was de uitslag binnen, een infuus aangelegd om de vochthuishouding weer op pijl te brengen en naar huis. Na 2 uur mocht hij weer eten, eindelijk viel hij op zijn eten aan als van ouds, daarna nog een flinke slobber uit zijn waterbak. Kortom Shiva is weer stralend gezond. Heel veel dank aan alle dames die hem zo liefdevol op de poot hebben geholpen.
Hele goede ervaringen, met deze dierenartsen. Hier zijn baasje, en dier in goede handen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid