facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierense Speeltuin Vereniging

Dierense Speeltuin Vereniging

Info

Speeltuin Vereniging in het Gelderse Dieren. www.dierensespeeltuin.nl



"De Dierense Speeltuin bestaat 75 jaar en werkt louter en alleen met vrijwilligers. Wij zijn Rookvrij. Onze speeltuin is toegankelijk en bespeelbaar voor alle Kinderen en wij hebben 39 speeltoestellen, een skelterbaan, en een natuurspeelplaats met bedriegertjes, een natte voeten pad. Ook is er een rolstoel toilet met douche. Kortom een leuke dag uit voor een kleine prijs. Wij zijn geopend van 1 april t/m 30 september van 10.00 u tot 17.00 uur. Daarna afwijkende tijden."
Adres: Rode Kruislaan 1, 6951 BL Dieren
Telefoonnummer: 0313421308
Stad: Dieren
Route: Rode Kruislaan 1
Postcode: 6951 BL


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Speeltuin Dieren entree, Speeltuin Dieren Gelderland, Speeltuin in Dieren, Dierense Speeltuin eten, Speeltuin Gelderland, Speeltuin Zutphen, Speeltuin Eerbeek, Grote speeltuin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spelerij Uitvinderij Spelerij Uitvinderij 1 km Wat een fantastische spelerij is dit! We zijn vandaag met twee kids op pad geweest en...
Recensies
Leuke vriendelijke, maar grote speeltuin waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken tegen een kleine vergoeding. Er is ook een kiosk waar je eten en drinken kunt kopen. Wederom niet voor de hoofdprijs. Maar je mocht ook je eigen eten en drinken nuttigen. Zeer fijn ook dat aangelijnde honden op het terras welkom zijn. Onze viervoeter kreeg zelfs een bakje water aangeboden. De kinderen hebben het nog dagen over deze speeltuin gehad.
Zeer nette, ruime in diverse speeltuin die zijn entreegeld van 4 euro zeker waard is. Onze kleine van 3 heeft van vrijwel alle speeltoestellen kunnen genieten. Wanneer het weer het toelaat is het goed aan te raden om ook zwemkleding mee te nemen voor de water toestellen.
Hele leuke speeltuin. Voor elke leeftijd zijn er geschikte speeltoestellen. Ook verkoeling middels sproeiers, dus ook leuk met warm weer. Er is genoeg zit gelegenheid en je kan wat lekkers halen, tegen vriendelijke prijsjes. Aardige mensen die er werken al met al een hele leuke middag om te vertoeven met de kids!!
Een heerlijke speelplek voor kinderen tot een jaar of 12, 13. Dit is een inclusieve speeltuin: kinderen met een handicap kunnen ook meespelen! Heel verschillende speeltoestellen, een grote skelterbaan - met toezicht! - een waterspeeltuin... er is echt voor elk wat wils. Voor wat lekkers of drinken betaal je hier niet de hoofdprijs en de toegangsprijs is prima, als je ziet wat je daar voor krijgt. De speeltuin ligt op loopafstand het centrum van Dieren en je mag eigen eten en drinken meenemen naar binnen. Waar zie je dat nog?! Ook een leuke plek om je verjaardag te vieren!
Abonnement hier met gelrepas, We komen hier redelijk vaak. Kinderen vermaken zich prima, leuk watergedeelte waat ze lekker verkoeling kunnen vinden. Wel zou er meer mogen zijn voor de kleintjes vanaf een 1jaar, die zijn voor veel dingen nog te kleine, babyschommels bv, trampolines voor de grote kids ook natuurlijk maar al met al een super leuke plek om na school nog een paar uurtjes te slijten.
Oze kleinzoon en wij hebben genoten van de uurtjes in deze speeltuin. Er is zoveel te doen. Klimmen , glijden, met water en zand spelen, rijden op de skelter en uitrusten met meegebrachte etenswaren en gekochte poffertjes en koffie aan van de vele picknicktafels. Superleuke speeltuin en leuk personeel.
Vandaag voor 't eerst geweest. Dit is een leuke plek, veel te doen voor kinderen. Met veel waterpret, leuke skelter baan met begeleiding van 2 vrijwilligers die 't verkeer' regelen, leuke glijbanen en een groot springkussen. Er zijn genoeg bankjes en picknicktafels voor de volwassenen. Je mag zelf drinken en eten meenemen maar er is ook horecagelegenheid, lekkere ijsjes! Parkeren is iets lastiger, gelukkig vonden we tegenover bij de kerk nog een plekje. Entree vind ik niet duur €3,50 p.p.
Leuke speeltuin, draaiende gehouden door vrijwilligers. Entree prijs is exclusief midgetgolf. Leuke waterspelletjes, springkussen, klimtoestellen en glijbanen. Het leukste voor kinderen tussen 4 en 8. Leuke catering erbij. Hier zijn vaak kinderfeestjes.
Onze kleinzoon was een paar dagen bij opa en oma en waar kan een kind zich beter vermaken dan in een super gezellige en mooie speeltuin. Wij wonen in Angerlo, dus Dieren is niet ver weg. Wat heeft dat kind zich kostelijk vermaakt. Hij maakt snel vriendjes en kan met iedereen overweg. Maar water dat trekt hem wel het meest en daarna klauteren, skelters en glijbanen en een draaimolen. Kortom een fantastische dag gehad. Wij komen zeker terug.
Geweldige speeltuin voor jong en oud. Nu ook met waterspeeltuin op een natuurlijke wijze gebouwd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid