facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Vrieselaar

Dierenkliniek Vrieselaar

Info

Dierenartsen voor gezelschapsdieren in Lemmer en omstreken.

Geschiedenis

Dierenartsen voor uitsluitend gezelschapsdieren in Lemmer en de Fryske Marren.
Wij behandelen uw huisdier zoals wij onze eigen huisdieren behandelen: liefdevol, met respect en op de best mogelijke wijze!
We nemen ouderwets de tijd voor onderzoek en uitleg om zo in overleg met u de beste behandeling uit te voeren.

Voor spoedgevallen 's avonds, 's nachts of in het weekend belt u met de dienstdoende dierenarts via (0514) 564433.

Ga naar onze webshop (button 'Shoppen' bovenaan) waar je bij Doc&Booff veilig en snel, met de beste service en scherpe prijzen, alles kunt bestellen wat je nodig hebt voor blije en gezonde huisdieren:
www.store4pets.nl (via Doc&Booff)



"Veterinary practices may remain open during lockdown. We are open according to normal opening hours. Of course we follow the COVID-guidelines from the RIVM in practice."
Adres: Vissersburen 1, 8531 EB Lemmer
Telefoonnummer: 0514-564433
Stad: Lemmer
Route: Vissersburen 1
Postcode: 8531 EB



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Emmeloord, Dierenarts Lemsterland, Dierenarts Emmeloord spoed, Dierenarts Wilhelminaoord, Dierenarts paarden Friesland, Dierenkliniek Wolvega Rundvee, Worden katten rustiger na sterilisatie, Sterilisatie kat 4 maanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsen Praktijk Lemsterland en Nieuwland Dierenartsen Praktijk Lemsterland en Nieuwla... 489 meter Ontzettend leuke, lieve medewerkers ondanks de drukte heel goed geholpen.
Recensies
Wij zijn dik tevreden. De medewerkers staan je altijd vriendelijk te woord en ze zijn bovenal zeer kundig. Blij dat onze konijntjes in zulke goede handen zijn!
Deskundig geholpen. De dierenarts nam de tijd om mijn bordercollie te onderzoeken. Zij was lief voor Benzy en wist hem gerust te stellen. Met een gerust hart en een ontspannen hond weer naar huis. Bedankt!
Vakkundig advies en goede behandeling. Het is er schoon en de dames van de balie zijn zeer vriendelijk en begripvol. Wij komen er al 10 jaar met onze kat.
Goed en bijna zonder wachttijd. Zoals elke dierenarts ben je bij elk bezoek behoorlijk wat geld kwijt. Verder goed geholpen.
Met onze 20-jarige poedel, Murphy, er geweest om zijn nagels te laten knippen.Vakbekwaam en liefdevol werd het loopplezier voor onze 20 jarige strijder verbeterd. Tot de volgende keer.
Leuke gelegenheid, vriendelijke bediening, behulpzaam. Het eten was heerlijk bereid en voldoende. Plateservice, met apart aardappels en groente in schaaltjes erbij. Heel redelijke prijzen, echt een aanrader
Wat een ontzettende dier vriendelijke en kundige dierenarts
Mooie, nette dierenkliniek met goed en vriendelijk personeel. Nog nooit een verkeerde diagnose en altijd adequaat optreden. Ze hebben een kleine parkeerplaats op eigen grond waar eigenlijk altijd wel een plekje vrij is. Wel zo makkelijk in de blauwe zone van Lemmer.
Zeer meelevende mensen. Goede service. En nu al meerdere jaren klant bij verschillende dierenklinieken. Maar deze is toch wel een van de beteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid