facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsen Praktijk Lemsterland en Nieuwland

Dierenartsen Praktijk Lemsterland en Nieuwland

Info

Welkom op de face-book pagina van Dierenartsen Praktijk Lemsterland& Nieuwland.

Geschiedenis

We hebben een praktijk in Lemmer en een dependance in Emmeloord.
In Lemmer zijn wij op de praktijk van 08.30 tot 18.00 uur, voor het maken van een afspraak, afhalen van medicijnen en voeders.
Ook hebben wij in Lemmer op de maandag, woensdag en de vrijdag een inloop spreekuur van 13.30 tot 14 uur.
In Emmeloord kunt u voor het afhalen van medicijnen en voeders terecht tussen 15.00 en 17.00 uur.
Hier hebben wij iedere werkdag van maandag tot vrijdag een inloop spreekuur van 16.00 tot 17.00 uur. Ook kunt u intijds, telefonisch een afspraak met ons plannen.

Verder houden wij u via deze pagina op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, weetjes, vermissingen, acties enz.

Label

We zijn een gemengde dierenartsenpraktijk, dwz met landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. Wij hebben een praktijk in Lemmer en een dependance in Emmeloord.
Er werken op dit moment 3 dierenartsen en 4 dierenarts assistenten in onze praktijk.
Samen dragen wij zorg, voor de best mogelijke zorg voor uw huisdier.



"Veterinary practices may remain open during lockdown. We are open according to normal opening hours. Of course we follow the COVID-guidelines from the RIVM in practice."
Adres: Albert Koopmanstraat 3, 8531 HC Lemmer
Telefoonnummer: 0514-561577
ln.dnalseirfwzpad@ofni
Stad: Lemmer
Route: Albert Koopmanstraat 3
Postcode: 8531 HC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: dierenartsenpraktijk nieuwland emmeloord, dierenarts noordoostpolder, dierenarts emmeloord coeshoeck, weekenddienst dierenarts emmeloord, dierenarts lemmer, dierenkliniek nieuwland, dierenkliniek emmeloord tarieven, dierenkliniek friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Vrieselaar Dierenkliniek Vrieselaar 489 meter Wij zijn dik tevreden. De medewerkers staan je altijd vriendelijk te woord en ze zijn...
Recensies
Ontzettend leuke, lieve medewerkers ondanks de drukte heel goed geholpen.
Heel tevreden over deze dierenartsenpraktijk. Ik kwam met mij pomchi Dirk voor zijn 1jaar vaccinatie en toen ik vertelde dat hij een grote piepert was werd er gelijk een kleinere naald gebruikt. Geen piep gehoord, zo fijn als er naar je geluisterd wordt. Er wordt ook echt de tijd voor je huisdier genomen, echt top! Ook verteld dat ik eind van de maand met mijn van bonaire geadopteerde hond Amber kom. Hier gelukkig geen negatieve opmerkingen van waarom geen hond uit Nederland. Maar gewoon de uitleg over vaccinaties. Ik had mezelf al ingelezen voor de adoptie, maar ik ben zo blij dat ze ook Amber welkom heten. Ik raad deze praktijk aan.
Altijd goed geholpen! Heel aardige medewerkers. Ze staan voor je klaar in de goede maar ook in de slechte momenten! Ik ben heel tevreden!
voor gebruik oogzalf willen ze je hond ieder halfjaar zien, duidelijk dat ze de vorige dierenarts afvielen terwijl die juist een super goede was. Ontvangst was al stug en eerdere bezoek met deze vrouw was ook al onaangenaam. lijkt erop dat men een verzekering van inkomsten willen hebben omdat ze niet echt duidelijk kunnen maken wat de echte reden is. Ja ze durven wel te zeggen dat je als hondenhouder niet kunt beoordelen of het goed gaat met je hond. nou ja als je de eigenaar van een dier al niet voor vol aan ziet. tip voor ieder , zoek een andere dierenarts want u kan niet beoordelen hoe het met je dier is.
Mijn hond had een oogje eruit en vreselijke traumatische gebeurtenis voor haar en mij. Ze werd direct overgenomen door de assistente en de dierenarts ging direct aan het opereren. Ik ben ze erg dankbaar voor de goede zorgen.
Ontzettend fijne dierenarts. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Met mijn 4 katten voor controle en enting geweest. De Dierenarts was kundig , vriendelijke , geduldig en helder met de uitleg. Ik raad deze praktijk zeker aan.
voelt vertrouwd, ook na lang niet geweest zijn, altijd rustige sfeer dito in E'oord qualiteit hoog, oprecht begane medewerkers, eerlijke informatie, maar nooit belerend dito in E'oord dependance Emmeloord is mi. de goedkoopste DA v E'oord of minst dure ... beide dependances afh. medicatie en spec./gewoon voer mogelijk. operaties/ castraties/ scans etc. alleen in Lemmer mogelijk, maar daar is dan ook een breed aanbod
Zeer professionele en persoonlijke aandacht voor mijn teckel Joris. Prettig team.
BO werd zoals altijd: vakkundig en liefdevol door dierenarts Gerrit Pagter behandelt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid